Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Покропіть від широколистих бур'янів. Можливо пригодиться http://www.syngenta.com/country/ua/uk/cropprotection/smallpack/Dekoratyvni_kultury/Pages/Gazony.aspx
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Обов"язкове - щоб не пересихала земля біля них, бо скинуть листочки і почнуть хворіти, і як писали вже вище - кислий грунт, я свої як садила, то набирала трохи землі з лісу під соснами і так додала в ту ямку, де садила. Кажуть, що їх потім теж потрібно підливати підкисленою водою, але я не знаю пропорції точні.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку краще купити добрива для рослин, які ростуть в кислих грунтах - для азалії, антуріума, камелії і т.д. (це якщо не буде спеціальних для рододендронів).
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Я купила минулого року один рододендрон і азалію - посадила в сонячному місці але недалеко від дерева, щоб трошки розсіяноі тіні було. Навколо посипала дрібною корою. Купила підживку (для підкислення грунту)- поливала часом. Коли була дуже спека, поливала водою як і інші рослинки. На зиму накривала агроволокном. Цієї весни рододендрон вже відцвітає, азалія має пуп'янки. Загалом - нічого особливого не роблю з ними.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Так гарно тюльпани у всіх цвітуть, а я щось так розстроїлась подіями на Сході, що вже тиждень до квітника навіть не дивилась, прийшли нові рослинки ще минулого тижня, то так і стоять в гаражі в упаковках, нема бажання і сили щось робити, все з рук валиться.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку До теми тюльпанів, ось такі красунчики чекали мене цими вихідними на дачі))) і такі
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Купила на Шуварі гербери і міні-кущик багаторічної травички( це ті дрібнесенькі ниточки між герберами))) Чекаю вихідних і погоди, буду пересаджувати. Не знаю, яка гербера в догляді - сідаю вичитувати) До речі, вдень квітки розпускаються, а на ніч закриваються.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Це не гербери, це гацанія. Догляду особливого не потребує, тощо поливу і підживки, можна використовувати таку, як для петуній.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку опа))) купувала,як гербери, але не страшно, головне що гарні))) А ганація однорічна?
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Добре коли газон часто будуть стригти , для газонних трав це не є шкідливо, і так можна зробити його густим, а для бурянів це згубно, так через обстрижені листки рослини не можуть виконувати функцію фотосинтезу, вони не пристосовані до постійного зкошування, ще й так низенько)) тому з часом пропадуть взагалі. У нас так до кінця літа від кульбаби, подорожника, і ще багатьох бунянів не лишилось і сліду! і головне запорукою хорошого газону є часта стрижка (правда довжини стрижки залежить від трав'яного складу та виду газону) та хороший полив, ну і зичайно збирання скошеної трави. це так щоб не усугублятись в те що потрібно каткувати, мульчувати, підживлювати, .. і ще багато чого))
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Гацанія однорічна, але ви зможете зібрати насіння і на наступний рік посіяти самі. Дуже хороша вдячна рослина, в мене минулого року цвіли все літо і до морозів.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Моя красуня деревовидна півонія розцвіла і прем"єра: перший раз Рододендрон!!
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Продавав на базарі власник у посадкових горшках невеличкі кущики під назвою"Іванове дерево"..Мав окремо велику квітку, розміром з долоню, запах схожий до жасмину..Висота тих саджанців була десь 15 ст..Казав ,що цвістимуть через 3 роки...Ціна 50 грн..Хто знає щось про то "дерево"? Варто брати ? Купила в нього клематис http://www.koshkinsad.ru/wp-content/uploads/2013/06/Purpurea-Plena-Elegans.jpg...
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку А я трохи поплачусь - знов на мої троянди комашня припхалась. Наразі обризгала спреєм, який минулого року допоміг, але зла така.. Такі гарні пагінці поїла та комашня...
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Я теж поплакаю- чекала я чекала на стабільне тепло, щоб можна було вже бругмасію висадити і от, думаю що вже можна. Висадила, і тієї ж ночі- приморозок. Дуже сподіваюсь, що відживе І такий гарний, пахучий базилік в мене змерз
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Додавайте до розчину від комашок прилипач (так і називається, продається в насіневих магазинах), він продовжить його дію і захистить від змивання в дощ. Добре від всякої комашні допомагає актара, або якщо щось в квітнику цвіте, то каліпсо, бо він не шкідливий для бджіл. Ще зараз можна добавити у той розчин якісь розчинні вітаміни. Мені подобається Планфол в одноразових пакетиках, але його трохи важко зайти. ---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- В мене дуже багато всього змерзло абрикоси, вже були такі гарні зав'язі, сливи, виноград сортовий весь, надіюсь ще відновиться, але думаю урожаю того року вже не буде, перець і навіть рання картопля.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Соромно...але до цього часу не пробувала жодного фото вставити...Ліана ще невелика..в мене другий рік,зацвіла вперше..Навчусь-завалю всі рубрики фотографіями..