Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Я купила за 60 грн гліцинію "на руках", це оранжева, а маю свою ще невелику голубеньку Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Сьогодні зранку пішла сапати свій квітник, після майже тижневого дощу і холоду у нас нарешті сонце. Лаванда, шавлія і троянди. ---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ---------- Ваші іриски просто чудо ! Скажіть, які це сорти на перших 3 фотографіях( 1 і 3- дуже гарні кольори).
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Сьогодні сестра йшла на весілля і я зробила їй букетик з своїх квітів, вибір англійських троянд був невеликий, бо розцвіла поки що тільки одна, вийшло щось таке.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Фігасє... Думаю, в Польщі можна дешевше знайти. Десь в себе на районі чи може на Глибокій (там є файний базарчик з саджанцями). Дівчата, і як вони? Вже цвітуть в вас чи ще ростуть? І в вас вони такі, що ліанами чи більше кущиками? Про оранжеві навіть не знала...
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку І як вони у вас почуваються? Я купляла два рази, садила, доглядала, а вони в мене пропали (може померзли?)
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку я тоже може мене розвели, як пачку юппі. в гуглі бачу переважно голубі і є ніжно рожеві...може це така? Голубу я садила минулої осені, то на весну пагінці були без листочків, думала, що змерзла, але на днях побачила при землі повипускала листочки і наразі виглядає, як кущ. Того року в ботанічному на Погулянці, на кущі гліцинії бачила лише два пагони цвіту в догляді нічого особливого не роблю....про те, як почуваються наразі рано говорити, одна зиму пережила і відновилась, а новенька гарно росте, але як буде зимою - весна покаже))
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Тішилась своєю гліцинією,думала сфотографувати , а вона вже перецвіла.....На деревці висотою 50 см було 4 гілочки цвіту... У мене питання щодо англійських троянд- вони у вас пахнуть ? У мене одна(темно-фіолетова) пахне, а блідо-рожева -ні....
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Англійські троянди дуже пахнуть, поки робила букет, запах на весь будинок розійшовся. А які у вас сорти?
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Сортів не знаю- купувала на базарі два роки підряд в того самого пана..Але на ярлику було лише вказано,що то англійська троянда...
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Мене недавно один продавець на цю тему розізлив, продає троянди, питаю які у вас троянди? - "Англійські", - кажу який сорт? - "Солнишко" -кажу не має такого сорту англійських троянд, відповідає - "А в мене є." І що йому ще скажеш?
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Дівчата, в мене на трояндах зелені дрібні мошки- густо біля квіток обліплені стебла. А на деревах мурашки лазять, аж листки крутяться. Вже є маленькі яблучка. Чи можна то все покропити?
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Вище хтось писав, що троянди можна плином розчиненим водою скропити. Я так зробила і всі подохли
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Я свою троянду пшикаю Доктор Фоліо, здається так правильно називається, то також допомагає. А з плином цікава ідея.....
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Треба. Я використовую мильний розчин з дьогтярного мила або рідини для миття посуду. Можна купити спец. розчин, але мило теж допомагає
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Тай дієва) Сама не сподівалась але в той час не було вдома нічого з готових кропил, а тут спосіб
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Але якщо так подумати, тоді якою ж хімією ми миємо посуд. Ну і щоб не офтопити, чим класно удобрити розу, щоб вона класно росла? Бо моя щось довго стоїть на місьці таке враження.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Тим і миємо. Тре натур альтернативу шукати) Я, правда, трошки хвилювалась, щоб троянда швидше не скапічилась ніж ті комахи але жива))
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку Якщо є курячий гній, можна його розвести з водою, дати настоятись пару дні і підлити, якщо не має, то купити якісь мінеральні комплексі добрива для троянд, продаються у садових центрах. Тільки під час цвітіння троянди не підживляють, до або вже після.
Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку В мене така ж історія. Колись дивилася фільм, як мурашки живляться соком тих зелених комашок( тлі), вони їх навіть захищають від божих коровок і перезимовують у своїх нірках, а в мене вся земельна ділянка в мурахах. От їх справді важко вивести, але листки вони, здається, не гризуть. Від мурахів треба посипати соду, вона потім їх при вивільненні вуглекислого газу розриває. Можна зварити чай з кропиви 1 до 10, ним пшикати- від тлі. Не знаю, який у вас плин, але можна навіть зробити розчин звичайного дягтярського мила,( без хімії), і вони поздихають. Якщо комашок дуже багато, то додати нашатирного спирту. Я ріжу дрібно шкірки бананів, тільки на якійсь дощечці, яку не шкода, бо моя вже не відмивається.. Зараз шукаю для себе способи підживлення рослин, купила пластмасовий компостер, буду робити перегній. Прочитала, що буде аж через рік готовий. Щоб перегнивання пришвидшити, можна поливати розчином дріжджів+кг цукру, буду пробувати. В мене на троянді кинулася мучниста роса, всі троянди біля лаванди такої зарази не мали, а ця має витися по драбинці, посадила окремо, 2 тижні пройшло, як посадила, і вже хвора. Прочитала такий рецепт: ч. ложка соди, ч. ложка олії, ч. ложка плину на 1 літр води. 2 рази пшикала, і вже є результат.