Хатні клопоти

Сад моєї мрії або квіти біля будинку

Posted by галичанка on 28 Червень 2010 відповідей - 2.660
  1. Irunaqwerty

Irunaqwerty Member

Відповідь: Сад моєї мрії або квіти біля будинку

жовті сама намагаюся третій рік купити і все ніяк, а порічками червоними (майже чорні, коли достигають) можу поділитися

2. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

напишіть мені свої контакти в пп.

3. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Накупила цибулин- половину в Нідерландах, половину- вчора в Алді( за 99 центів). Голландські були набагато дорожчі, але там і сорти кращі.

Можливо, трошки переборщила, але не могла стриматися:girl_smile:.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Я не можу стриматися і обрізаю, ще коли вони просто сухі стоять- це половина біди, а коли такі мокро-гнилі...
    Просто обрізаю дуже обережно, кожну маленьку квіточку з суцвіття так, ніби обрізала кожну ягідку калини, а сам стержень залишаю, бо там вже зформувалися квіточки для наступного року- їх вже видно.

Одним словом, садівникам потрібно багато терпіння- я цьому ще тільки вчуся.

4. YeS Svit

1,2 фото...то тюльпани?
    2 ряд,2 фото та 4 фото-то що?

5. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

1,2 фото- це аліум.
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Лук_исполинский

https://www.google.de/search?q=alli...GdLpaJbxgZgB&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1440&bih=709

4 фото- це цибулькові іриси( вони такі маленькі).
    2- це Camassia. З Північної Америки родом.
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Kamasja
    https://www.google.de/search?q=alli...sia weiß&rls=org.mozilla:de:official&tbm=isch

6. YeS Svit

Була на Привокзальній...так тюльпани маленькі цибулькі по 50 коп. до 3 грн.,але то суміш,тобто колір і сорт навгад. Іриси взяла стакан 200 гр. суміші за 5 грн.,дрібні цибулини,більші по 2 грн./шт. Хризантеми кущові 8-10 грн. Колхікум 8 грн. Фрітиларія по 25 грн, Гібіскус- 25 грн.
    В інтернет-магазині дорожче :girl_cray: Але я посаджу, підпишу...і побачу,що вибрала :)

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

де саме там ті всі квіти?

8. YeS Svit

Пошта на розі(вул.Гурської)ідете до самого кінця вулиці,ближче до Федьковича їх там пару продає...зі строни ринку завжди кущі продають,Магнолію,виноград,ожину :)Тільки не пропустіть,бо поміж ними вся вулиця вкрита грибами :girl_in_dreams:Весна-літо-осінь, повно добра. Вони так на тих тротуарах роками продають...недавно був бус з трояндами за 20 грн. ну такі всі гарні...зразу купа людей окружило :)

9. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

рожева і голуба то та сама гортензія тільки квітне на голубим на кислих грунтах. Буває навіть один кущ квітне з одної сторони голубим, а з другої рожевим. Щоб заставити рожеву зацвісти голубим треба підкислити грунт (читала про якісь спеціальні квасці, або простіше- закопати під неї ржавих цвяхів) можна лише з одного боку. Біла гортензія таких властивостей не має.

10. YeS Svit

:girl_impossible:я кілька разів перечитала Ваш "примудрий допис",так от...те,що гортензія має властивість міняти колір протягом свого цвітіння,то я знала....не хвалюсь тут примудростями...але те, що пишете...суцільна маячня. У нас кисла земля і щось у мене рожева,а у сусідів через 2 м голуба :girl_crazy: то вони цвяхи підкидають...???спочатку хоч почитайте, якщо не бачили....голубих гортензій бачила чимало на дачах в Рясному. То іньший сорт і не треба тут ля-ля. Я завжди ціную досвід чи поради іньших, від яких можна чомусь повчитись :) Якщо мали на увазі таку....то вид такий [​IMG]

і гляньте в яндексі чи гуглі....види гортензій фото.....і нарешті подивіться,які бувають :girl_cray: у мене проста і заставляти її не треба, треба просто купити і взяти пагон голубої гортензії :girl_mad:
    трохи темніша у сусідів [​IMG]
    у мене на подобі такої [​IMG]

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. model fantazii

Написала те, що знаю, не раз читала в різних джерелах і пробувала сама, якщо Вам щось на підходить в моєму дописі - Ваші проблеми. Але це все одно не привід називати дописи маячнею і прИмудрими.

12. halmi

halmi Well-Known Member

13. flame

flame невгамовний експериментатор

Кілька разів у відео з нету про вирощування гортензій бачила пораду про закопування алюмінієвої ложки під кущ. Цього року пересаджувала свій величезний кущ гортензії. Поділила його на 3 частини і під один закопала стару алюмінієву вилку, так от, він був майже весь голубий. Інші 2 мішані: рожеві з блідо-голубими квітами. Думаю весною запхати під нього ще 2-3 вилочки, подивимося, що буде.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Може хтось знає як можна розмножити кипарисовик. Маю ось такий http://www.soncesad.com/index.php?p...=182&option=com_virtuemart&Itemid=268&lang=uk
    Хочу розмножити і посадити вздовж огорожі. Ціна ніби не велика на нього, але треба багато і хочеться самій виростити з "нуля":girl_smile:

14. YeS Svit

?????????? та сама...може взагалі один вид є і все :) відписала вище

15. model fantazii

Дякуючи посиланню halmi :girl_wink:

16. YeS Svit

знаєте,я Вас би попросила тоді не писати адресно і не переконувати,адже видів багато....,уникайте мене і все. :girl_blum: Ви самі зачепили...аргументна відповідь засмутила,ех...
    halmi,почитайте останній абзац http://www.soncesad.com/index.php?o...atid=75:2012-07-25-09-48-45&Itemid=65&lang=uk

останній абзац,перше речення :)

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

я би Вас пропросила,якщо він ще цвіте,скинути фото

17. flame

нажаль, вже ні. Вони, після невчасного пересаджування, дуже кволенькі були. Цвили дрібніше і коротше ніж завжди. Але на наступний рік обов`язково покажу.

18. YeS Svit

а коли Ви ж її пересажували?
    для вище написаного. Смотря, какая гортензия http://otvet.mail.ru/question/77159286

Мені пообіцяли сортову голубу гортензію, світ не без добрих людей :girl_curtsey:

19. flame

кінець квітня.

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

Наздогін гортензіям -
    Дівчата, порадьте, що з ними на зиму робити краще.
    В мене молоді кущики, цього року саджені.
    Один був засох, але тепер випустив молоденькі пагінці, не хочеться, щоб пропали.

Останнє редагування: 13 Вересень 2014