Відповідь: Сало А я в салі люблю шкірку, тільки якшо волосків не видно :D , а то поганий вигляд апетит псує. А саме сало буває як посолений кусок рибячого жиру, то ду-у-уже погане, а як воно смачне, то смачне, шо тут ше скажеш . Аж слюнки потекли від тих фоток :-Р' ' ' а зараз піст... о-о-ох нашо я сюди зайшов, вже в животі забулькало...
Відповідь: Сало а я от вчора заварив в маринаді, потім натер перчеком, нашпігував часничком мммммммммм...... так іде під чорний хлібчик шо навіть запивати не треба А хто поділиться ще якимись цікавими рецептами по приготуванню сала?
Відповідь: Сало Дуже смачна закуска з сала. Сало по козацьки Сало з добрими м’ясними прожилками(шпондер) ріжемо на кубики розміром в 2х2 см, і витоплюємо смалець, витоплюємо на невеликому вогні приблизно два рази по 15-20хв. Один раз , відставили дали вистигнути і другий раз. На окремій пательні підсмажуємо цибулю, нарізану кільцями, приблизно стільки скільки у вас шкварок, для підсмажування можна взяти смалець зі шкварків. Потім все це діло( шкварки і цибулю) перемелюємо на м’ясорубці, добавляємо смалець що витопився, солимо і перчимо, я ще люблю замість звичайної солі дати часникову або сухий часник в порошку. До борщика така канапусічка в самий раз і з чарчиною холодненької горілочки:o Інший варіант, сало сире перемолоти, добавити пропущений через прес часник, сіль, і червоний гострий перчик. Вживаємо так само на канапки.
Відповідь: Сало Немає різниці у якій області того кабанчика зарізали, головне ЧИм його годували.Якщо годували хлібом, то сало буде м"якеньке . а якщо його пасли типа як корову, то буде тверде і не смачне
Відповідь: Сало Згадка з дитинства-заходжу в продмагазин і вибираю що би такого купити смачного за 50 заощаджених копійок(вік 11 12 років)-і виходжу щасливий не з цукерками а шматком сала по венгерськи
Відповідь: Сало так нечесно! піду теж порию холодильник... З.І.до речі,мені той пдф зі салом не закачувався...може хтось викласти десь?буду вдячна.
Відповідь: Сало я знала що десь таки в нас мусить бути тема про сало, але що вона така манюсінька ніколи б не подумала!!! невже ніхто не їсть сала??? а я такі надії покладала що знайду тут рецепт паштету з сала, колись їла в гостях - знаю що там була манка і морква, і що сало там навіть чути не було... і в гуглі нічого подібного не знайшла... стоїть миска сала меленого кілограмів зо 2, треба щось з ним придумати, бо прийдеться інакше топити смалець...
Відповідь: Сало Моя свекруха робить так: меле шкварки, дає товченого часнику, солі та перцю. Дуже смачно. Але в мене так не виходить чомусь)) Той паштет в неї такий ніби не мелений а розтертий. Може вона 2 рази перемелює.. Ще мушу її перепитати. А зі свіжого сала, майже так само, я мелю, так само часник сіль і перед, і до борщику на хліб намазувати.. мммм. А ще мені ддуже подобається рецепт моєї мами: свіже сало мама натирає давленим часником та сіллю з перчиком, так сало має маринуватись 2 дні, можна в холодильнику, а можна просто в холодному місці. Потім можна їсти, а можна в морозилку і скибочками різати. Так само до борщику, солянки, навіть просто до пива!
Відповідь: Сало Я так само роблю, але кладу то в банку скляну і в холодильник. Перець даю чорний, з ним більше смакує. Дякую за рецепт паштету!
Відповідь: Сало У мене чоловік - фанат сала. Я його сирим мариную у солі+чорному перці+солодкій паприці+чілі, ставлю у холодильник. Десь через 3 дні воно м’ягеньке-тане у роті. Знайома лікарка сказала, що дуже добрим є полтавське сало, якщо його їсти скибочку кожен день з часником, то воно зменшуватиме рівень холостерину.
Відповідь: Сало А в нас я фанат.Люблю сало! Можу шмат добрий сала зїсти, а чоловік трошки зїсть і задоволений і шкурку викидає, або мені віддає. Та я ще не корисну, але таку смачну шкурку люблю їсти багато Ми їмо сало, як засмажка в борщ, суп,кашу. Закриваємо в банки дуже просто ріжемо квадратами сало, обмокуєм з усіх сторін в солі . Накладаємо в банку і закручуємо. Оце і все. Зберігається довго. А ще заморожую в морозилці і коли треба витягую, нарізаю, вижарюю і смажу оладки наприклад, чи просто посмажу з яйцями. Економить гроші на олії(мама сало з села нам постачає). Для випічки лише купляю масла.