Відповідь: Що читаємо? (2) та ну, місяць часу)) з останнього - Бруно Фереро "Ваші діти мають лише вас"
Відповідь: Що читаємо? (2) Також цікавить ця книжка на украінській мові!!! Перечитала цього автора пару раз)))недавно купила "В дзеркалі в загадці"...давно іі загубила,а тут знайшла)))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Що читаємо? (2) Я її ще читала "Ожинове вино". В подібному стилі - трохи незрозуміло спочатку, трохи містично, але загальне враження - класне )))
Відповідь: Що читаємо? (2) Читаю Марш Радецького Рота, поки що так собі, хоча інші його твори мені подобалися. Обнадійте, що далі буде цікавіше, пліз?
Відповідь: Що читаємо? (2) Теж читала минулого року. Надзвичайно сподобалася ця книга! А на вихідних читала "Правила гри" А.Серова (якщо правильно пригадую автора). Дуже захоплююча книжка з динамічним сюжетом, що нагадує американський триллер. Мені сподобалася - легко читається. Не для любителів серйозних творів як на мене.
Відповідь: Що читаємо? (2) Я вже давніше читала, то трохи зле пам"ятаю. Але точно можу сказати, що втягнетесь. Сюжету захоплюючого нема, але Рот дуже файно пише.
Відповідь: Що читаємо? (2) Ну я бачу, що далі мені цікавіше. І, власне, люблю його за манеру писання, яка мені не схожа на когось іншого)
Відповідь: Що читаємо? (2) "Шоколад" мені дуже сподобався, під час читання і після такі "смачні" відчуття, а коли ішов опис всіх її шоколадних смаколиків, то здавалося що аромат шоколаду наповнив всю квартиру. Зараз читаю продовження "Льодяникові черевички", враження абсолютно протилежні, щось з самого початку не пішла вона мені, по інерції прочитала 200 ст. і ніякого задоволення, тепер думаю домучити далі чи кинути недочитаною. А. Гавальда "Просто разом" - історія про різних людей, зі своїми проблемами, способом життя, боротьбою за виживання, які так несподівано переплітаються. Трохи песемістична, місцями жорстока, але водночас дуже глибока і цікава річ.
Відповідь: Що читаємо? (2) Прочитала роман Н. Доляк "Заплакана Європа" - ну подобаються мені історії про заробітчан) А зараз приступила до творів Сесілії Агерн...А там є з чого вибирати...
Відповідь: Що читаємо? (2) А я прикупила сьогодні Емілі з місячного серпа Монтгомері. Майже дочитала Енн із зелених дахів, але замість того, щоб купити другий том - купила Емілі... Хочу ще з цим твором ознайомитись, а потім вирішу який том читати далі А що вам сподобалось більше: Енн чи Емілі?
Відповідь: Що читаємо? (2) Читаю "Софію" Лесі Романчук - легко і з задоволенням, якийсь такий позитив від цієї книжки. А Коельо так собі філософськи починався, і тут бац -як обухом по голові - абсолютно тваринний адюльтерчик. )) Висновки героїні з цієї історії мене не здивували - я б зробила такі самі... Деколи складалось враження, що написано жінкою - досить достовірно описані думки, емоції і переживання.
Відповідь: Що читаємо? (2) Читаю Невстайка "одиниця з обманом" і "пятірка з хвостиком" дужеее люблю його книжки
Відповідь: Що читаємо? (2) Мені теж цікаво, хто читав Емілі, які відгуки?А ще, що можете сказати про "Маленькі жінки"?
Відповідь: Що читаємо? (2) Читаю Фелікс Австрія. Якісь дивні враження - ніби книжка цікава, а зміст - ні про що...
Відповідь: Що читаємо? (2) Тільки нещодавно прочитала. Книга сподобалась. Якби прочитала років 15 тому, то була б у захваті. Гарна, трохи сентиментальна і дещо наївна історія про сім'ю в який батько добровільно відправився на війну залишивши дружину та 4 дочок. Дуже мені сподобались відносини матері з дочками. Своїх дітей треба захищати. Дуже правильно і грамотно це робила місіс Марч.
Відповідь: Що читаємо? (2) А я в одному магазинчику купила Любу Клименко за 5 грн "У світі твар..пардон,мужчин",в досить доброму стані.Читала про неі багато як негативних так і позитивних відгуків...буду читати)))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Що читаємо? (2) А мене потягнуло на англійську класику. Після "Джейн Ейр", "Буремного перевалу" Шарлоти Бронте взялась за "Менсфілд-парк" Джейн Остін. Якось не дуже...... Її "Гордость и предубеждение" були кращі. Мені подобається порівнювати книжки з їх екранізаціями. В фільмах дуже часто певні події занадто підкреслені, а інші, не менш важливі, упущені.....