Що читаємо?

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Irus'ka, 16 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Відповідь: Що читаємо?

Дочитую Брема Стокера "Дракулу". Дуже хотілося б почитати Кендес Бушнелл «Sex and the City» в оригіналі :)

2. Holly

Holly Moderator

Люба Кіндратович "Невигадані історії. Перо ангела" Сплакалась, поки дочитала. Видавництво "Свічадо"

3. Toto

Toto New Member

Олександр Виженко "Україна кохання".

4. oksumoron

oksumoron Active Member

я також таке люблю перечитати! правда жіночих романів ніколи не читала, про це нічого сказати не можу! але з іншого боку дуже люблю так звані жовті книжечки (детективи), таке от читання дуже розслабляє часто! а особливо в дорозі! не належить до дуже інтелектуальної літератури, але мене інколи на таке тягне!

5. natorella

natorella Well-Known Member

я зрозуміла. там, де я стягувала, 2 частина була під 2 різними назвами. тому я заплуталась

ну голодні ігри-2 прочитані, читаються голодні ігри-3

шось мені отой трикутник в голодних іграх схожий на сутінковий)

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Одну з найбільш захоплюючих фантастичних історій прочитала якраз в такій "м"ятій літературі". Ніде знайти не можу тепер) не запам"ятала назву)
    Не треба було і "високого стилю") Мене зачепила сама сюжетна лінія))

7. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Недавно дочитала книгу Люко Дашвар "Село не люди".
    Почала її читати після того як прочита схвальні відгуки про неї в інтернеті. Чесно кажучи мене не зачепило

8. Optima

Optima Member

Люба Клименко мені дуже подобається...особлива манера в неї, такої більше не зустрічала. Читала теж її «У світі твар...пардон!...мужчин». Цікаво, вона там порівнює чоловіків з певними тваринами і я дійсно знайшла схожість декількох своїх знайомих! весело почитати)))
    "Великий секс у малих Підгуляївцях" - найвідвертіший з усіх іі творів, як на мене...але нічого в цьому поганого не бачу

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

справді схожий! але все решта не так. Бо все-таки Белла була вічною жертвою, яку всі захищали, а в голодних іграх головна героїня навпаки постійно геройствує))

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

а мене ше й як зачепило...один з улюблених творів

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Починаю читати :)

10. Holly

Holly Moderator

сподіваюсь сподобається :)
    А я почала читати Гері Смолі "Пізнай свого чоловіка" (чоловік читатиме "Пізнай свою дружину") теж видавництво "Свічадо"

11. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Прочитала з превеликим задоволенням книгу Егона Файна «1000 дивовижних фактів». Хоч вона і призначена для дітей шкільного віку:girl_crazy:
    І вона принесла мені скільки емоцій здивування, сум, іще море позитиву. Наскільки реальне життя вигадливіше і курйозніше, ніж ми могли б уявити. Ось три факти з книжки:

12. Левицька

Левицька New Member

13. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Читаю "Століття Якова" Володимира Лиса. Легко і швидко читається, хоч і присутній поліський діалект. Рекомендую :)

14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Прочитала книжку Харукі Муракамі "Погоня за вівцею".
    З книги:

Незнаю, як мільйонів читачів підкоряє книга, але мене чомусь не вразила. Дуже передбачуванийй сюжет. Все дуже затягнено. Мене твір почав цікавити лише десь з сотої сторінки. І то я силою трималася за нього, щоб не заснути, бо це ж письменник, якого читають мільйони! Мені хотолося побачити чому його читають. І таке почуття незадоволення лишилося від прочитаного. Можливо, все так недобре через поганий, сухуватий переклад в порівнянні з оригіналом або, навіть, з російським перекладом. Я для порівняння дивилася аналог книжки(в електронному варіанті) тільки на російській мові. Так вони і по сенсу різняться початком! Феноменально. Хтось, очевидно, з перекладачів гірше знав японську, а тому підключав в деяких моментах фантазію:girl_crazy: Хто - це питання:) Відоме видавництво "Фоліо" не постаралося для письменника з світовим ім'ям. До того ж, не тільки не якісним перекладом з японської - на нашу мову, а й українською надрукувати не змогли нормально книгу. Зустрічаються в тексті суржики, які просто ріжуть в око. Не знайшла я в творі чогось такого, що зачепило душу. Розчарована.:girl_sad:. ІМХО. І хто тепер вівця, що прочитала таку погану книгу? :sad: Не читайте цю книжку. Не раджу.

Останнє редагування: 15 Грудень 2011
  15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Читаю зараз Оруелла "1984".
    Просто в захваті!

16. Holly

Holly Moderator

Щось не могла дочитати :dntknw: І взагалі помітила за собою, що сташенно подобається класика. От зараз паралельно вкотре перечитую "Дама з собачкою"

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

"Їсти, молитись, любити"-правда слухаю, а не читаю.
    Дуже подобається, надихає :)!

наступна в черзі :)

18. MissO

MissO Well-Known Member

Я теж "Століття Якова" читала, мені теж дуже сподобалося. А ще Люко Дашвар "Райцентр" та "Макар. Биті є".Після того, як закінчила читати "райцентр" плакала і довго не могла заснути, одним словом, мені дуже сподобалося!

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

20. Sertce

Sertce Member

О.С Пушкін "Євгеній Онєгін":girl_yes: читала в школі, тоді в інституті, тоді вела зарубіжну літературу в школі 4 роки- постійно цей твір був у шкільній програмі. А зараз знов вирішила перечитати. Творчість Пушкіна не дуже люблю, але цей твір обожнюю. Маю особисті спогади з ним ще зі свого шкільного життя( в цей час зустрічалась з xлопцем Женьою, я- Таня, і в житті склалось мало не ідентично, як в творі).

Статус теми:
Закрита.