Що потрібно встигнути до вагітності?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем shkodnica, 3 Серпень 2012.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Що потрібно встигнути до вагітності?

ну то прямо як про нас :)

2. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я теж не ставила ніяких цілей, що потрібно встигнути... А що тут встигати, одне що я точно знала і хотіла до вагітності(а це швидше підготовка), то полікувати зубки, що і зробила, а на наступний місяць взнала, що вагітна!!! Тому найголовніше, що потрібно було встигнути, то зробила! :d25:

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А ми думаємо. коли починати планувати :), а вже набудовано планів на півроку...."найяскравіший" - поїздка у Париж :). Точніше переліт...і перебування там. Якби ляля до нас прийшла до того часу , то все б відмінилось 100%, бо ми боїмося з такими речами ризикувати.

То я собі так думаю: будувати плани все одно буду....а як не вийде їх здійснити, то нічого - адже це значить, що найбільший ПЛАН вдався:), а як до того часу нічого не зміниться - то така буде мікро-компенсація за даремні надії....

Бачите? Вже планую планувати. Справжня жінка :girl_flag_of_truce:

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я б хотіла ще разок на Буковель з'їздити і побувати в турі Прага-Відень-Будапешт, або щось схоже.
    Ну може ще в Непал з'їздити:girl_in_dreams:

ото і так вважаю, потім вже втрьох будемо подорожувати:)
    Крім подорожей я б ще хотіла до вагітності схуднути і зайнятись самосвітою.

5. DValyaD

DValyaD New Member

А в мене плани були як у Гітлера))
    1. Закінчити університет. (виконано)
    2. Одружитися. (теж виконано)
    3. Влаштуватись на роботу. (вже встигла звільнитись).

А тепер якось детальніше напишу. Вчились разом з чоловіком. Після закінчення університету весілля). Потім кажу може давай діток, а він ні... треба влаштуватися на роботу. Влаштувались ми на роботу. Кажу "Давай", а він знову ні... треба, щоб своє житло було. От минуло два роки. Вже є своє житло (дякуємо батькам), кажу "ДАВАЙ"... він ні.... мов треба ще житло обставити.....
    ох ну і вредний він у мене!! головне часто говорить про діток... і дуже сам хоче!!
    Але в нього плани)))

6. katysik

katysik Well-Known Member

У нас було щось схоже :)
    Познайомились в універі, закінчили, пішли на роботу, розписались, через пів року взяли шлюб і відгуляли весілля. Про діток не думали, бо хотіли трохи як то кажуть для себе пожити. А потім пішло і поїхало - ой то треба купити, туди поїхати відпочити, а я туди мрію поїхати, ой на квартиру пора складати, а то вже скільки можна по зйомних... І так з пролетіло 3,5 роки :) Найбільше боялась, а що як не вийде... Що відтягували, відтягували, а тут бац і на тобі - не виходить зачати дитинку. Але слава Богу - все у нас вийшло )) Зараз чекаємо на наше маленьке довгоочікуване сонечко і це найголовніше, а решта, що ще не встигли, то таке- ще ціле життя попереду і діти тому ні в якому разі не завада!

7. DValyaD

DValyaD New Member

От і я боюсь...
    Ми хоч не сильно старались, але й не захищалися....
    І дивлячись на тих, хто не хоче діток... і бац вже є... Думаю, а може зі мною щось не так, чи то з нами?

Це найбільше жіноче щастя!!! Бажаю, щоб у Вас все сталось, як Ви цього хочете!!!

І як то кажуть: "Дає Бог дітей, дасть і на дітей"!!!

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, ви або плануйте по повній і тоді робіть вже висновки, або вирішуйте, що поки не час, бо... бо... і тоді спокійно чекайте. А то щось таке пишете, не зрозуміло що... Нашо себе передчасно накручувати?

9. blakytnooka

blakytnooka Member

ой, і у нас таке саме-подібне було, тільки ролі навпаки. Чоловік мені говорив: "Давай дитинку", а я ще навчання закінчувала, про роботу переживала, щоб була вже якась матеріальна незалежність, про житло дзьобала довго.... і все казала: "ще то... ще то.." так що добре, що ваш чоловік так про вас дбає :)

10. Brenda

Brenda Member

І в нас :)) Чоловік ще три роки до одруження запропонував мені вийти заміж зі словами " я хочу від тебе діток", але тих три роки в нас ніяк не получалось: то він рік вчився закордоном, то я півроку працювала в Німеччині. Але діток відразу після одруження я не хтіла, бо то ремонт, то по роботі треба підвищення, щоб була більша зарплата... ітд тп...

11. DValyaD

DValyaD New Member

Бо така натура дурна!!!

Як то кажуть: "На все свій час!!"

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і в нас те саме, тільки чоловік в мене не дуже наполегливий був.
    А я хотіла житло окреме - купили, хотіла зручність - щоб і меблі всі і побутова техніка, і о диво ))) як тільки ми придбали все бажане - вийшло само по собі - я довідалася, що вагітна (вперше - 3 роки тому), та й від роботи вже на той час хотілося відпочити, як не як пропрацювала 5 років, чогось вже досягнула і набридло було все - так і урізноманітлила життя.
    загалом мені здається, що вартує якось себе реалізувати спершу, ніж піти в декретну відпустку, щоб потім не було шкода себе і не було відчуття, що занедбала власні інтереси. Мені було зручно якось так.

13. Відповідь: Що потрібно встигнути до вагітності?

Ми шкодуємо тільки про те,що недобудували ванну на другому поверсі. Тепер навіть на раніх етапах о 5 ранку спускатись в туалет по сходах, то каторга. Тим більше я постійно якась стомлена.....

14. H2O

H2O New Member

Я не здійснила мрію: стрибнути з парашутом. І мабуть вже цього й не буде. Чоловік проти, та й зараз вже моє життя не належить лиш мені... то треба прислухатися.

15. Kvinna

Kvinna Member

- зуби тре полікувати (а то потім ризик великий вагітною йти)
    - щодо жіночих самореалізацій, то тут все дуже особисте, адже для когось діти - це реалізація. А скільки моїх сестер і коліжанок віднаходили у себе сидячи у декреті!!! То взагалі окрема історія.
    - я особисто за те, що ДО вагітності треба нагулятись, треба різне в житті попробувати, всюди де хочеш побувати і з усім цим багажем позитиву потім родити дітей і вже з ними продовжувати пізнавати світ

16. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

Зуби я лікувала під час вагітності. Лікар сказав, що нічого страшного і на дитину не вплине наше лікування мені нічого не кололи просто зробили 2 пломби.
    Хотілося б квартиру обладнати до того моменту і ремонти зробити) щоб було зручно і комфортніше). Зараз я стільки всього хочу купити і зробити (друзі називають ще інстинктом гніздування), якщо б все зробили до вагітності то не так було б і цікаво). На рахунок карєри то що кому дано) хто хоче себе реалізувати той реалізує і з дітьми і без. Багато знайомих під час декретної відпустки відкрили в собі нові можливості і інтереси) які приносять дохід працюючи на дому). Як на мене до вагітності треба зберегти здоровя і назбирати кругленьку суму грошей) бо в основному цього не вистачає).

17. Lady Mary

Lady Mary Active Member

Дівчатка відіспіться добре! ) років так на два!) і якщо маєте можливість побільше подорожуйте, бо потім з манюнями непросто кудись поїхати)

18. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

добряче відіспатися.
    напрацюватися, щоб постійне місце роботи трохт набридло, а то я вже скучати почала.
    і пройти курси водіння - не пройшла скоріше, як завжди відкладала і не навчилася цьому, а зараз цього так бракує, коли є дитина, а часу нема.

19. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

я вже все це зробила:))) до вагітності я б хотіла вирішити питання з житлом, а то тільки зараз вирішуємо і боюсь, щоб не було нервів

20. Raven

Raven Мама малятка

якраз перед пологами встигли)))