Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

у нас сьогодні будуть пельмені з аджикою, суп із білих грибів і вафельний торт із згущеним молоком.

2. whisper

whisper Well-Known Member

а в нас жарений рис з овочами і запечені окорочка в білому вині

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

сьогодні вперше варила суп з фрикадельками (вийшли фрикадельки з супом:girl_haha:) , на десерт спечений за переписом Мучачі рулет "гарбузова ніжність" (пропоную змінити назву на "швидкощезающий рулет" дуже нямка:nyam2:

4. Donata

Donata Active Member

в нас борщ, вівсянка, парова картопля та мультяшний плов.

5. Андріана

Андріана Well-Known Member

борщ, макарони з котлетами, а на десерт шоколадно-бананові кекси, дівчата з сусідньої теми нагнали апетиту

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Борщик, картопля з кропом і маслом, тушена квашена капуста, салат з плавленого сирка з часником і майонезом, салат з пекінської капусти з яйцем і горошком, компот з персиків, черешні і смородини. До чаю шарлотка з яблуками.

Останнє редагування: 25 Листопад 2011
  7. Анютка

Анютка Well-Known Member

У нас суп з фрикадельками, оселедець домашнього маринування, плов, а на десерт домашнє лимонне печиво з ванільною та шоколадною помадкою;)

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

у нас гречаний суп, плов, салат "Олів"є", за мною ходив:girl_wink:, салат "Шуба", а десерт татко ввечері прикупить)

9. chichika

chichika Member

Я насмажу на вечерю картоплі, зроблю салат з квашеної капусти, зварю борщик, замариную індиче м'ясо в соєвому соусі з цибулькою та оливковою олією і сьогодні ввечері, або завтра підсмажу - така смакота!!!:nyam2:

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В нас борщик, гречка з тефтельками в соусі, салат з болг. перцю та помідорів, сирнички.

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А у нас помідоркова зупка, піцца з шинкою і вяленими томатами, шніцелі в паніровці з пармезану і кокосовий кухен на десерт. :nyam2:

12. natka75

natka75 Well-Known Member

капусняк, картопля з тушеною телятиною в соусі(завтра вже не буде), тому готую м"ясну підливу,а на гарнір макарони або картопля-пюре, моцарелла з помідорками(їм тільки я),олів"є та тунець, компот з сухофруктів, кефір домашній(з біфідобактерій).

13. Alexx

Alexx New Member

В нас рис, відбивні, баклажани тушковані в сметані і салатик (терті сирки, яйця, часник і майонез). На ранок буду пекти "Цвібак" за рецептом однієї форумлянки ;). І капот з вишень.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

муж зробив стейки з лосося, я запекла картоплі з часничком і помідори. випили льофу, малий узвару. так і повечеряли.

15. zabawa

zabawa Member

Картопля смажена з квашеною капустою. (п"ятниця, і в мене як завжди в цей день фантазія на "ісходє"), грінки, ни них помідори з фетою, часничком і зеленню, спекла Ліліні Брауніз до чаю . Першого немає. На завтра планую тєфтєльки в підливці, гречку чи рис на гарнір. Вечеряти може десь виберемся.

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

В нас сьогодні росіл з домашньой курки, гречка (муж сміявся, шо ми мажори через греку:girl_haha:) і тушкована рибка. На десерт в мужа пиво, а я попивала своє 0,3:)

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас капусняк, ліниві голубці, маринований оселедець і запечу сьогодні мясо з картоплею в горшочках.

18. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А мене хватило тільки на салат "оселедець під шубою"( він вже два тижні за мною ходить :) ). А вчора звечора зварила курячий бульйон, а сьогодні тільки макарони до нього відварила. ЩОсь зовсім розлінилась. Щось би на вечерю придумати:girl_in_dreams:

19. Ariel

Ariel Well-Known Member

Борщ, картопля п"юре, відбивні, смажена рибка, пиріг з грибами, а на десерт - пампушки з маком:y: Давно за мною ходили.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Борщик, голубці з картоплі, тушений індик, вінегрет і олівє - мав бути сам вінегрет, але чоловік як побачив зварені овочі замовив олівє - після минулотижневого Мучачиного смачнющого салатику:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.