Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Бульйон з макаронами, гречка і тушена печінка в сметані, сирники і на десерт цукерки та фрукти від Миколая :) Ще хочу компот з сушки зварити.

2. oksumoron

oksumoron Active Member

сьогодні готуватиму святкового кролика з білими грибами на вечерю! на обід в мене вже готовий салат Цезар з куркою, а на десерт, маю багато мандаринок солодких! ще в суботу Миколайко мій купив мені цілий ящик(!) мандаринок!

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В нас сьогодні макарони з грибами, допікається шарлотка і сирна галяретка (якщо застигне) ;)
    Ще є вчорашні деруни і зупка з кроликом (чоловік старався:))

4. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Сьогодні маємо сиркову зупку, гречку, телятинку тушковану, сосиски, салат з пекінської капусти. Насмажила капустяні оладки, маринуються крижалки і в процесі засолу форель.

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас запечена картопелька у сирно-сметанному соусі, до неї шинка домашня, оладки з варенням

6. Katrine

Katrine Member

зранку доїли плов, на обід мали борщик, а на вечір ми з Маркіянком поїмо рису з яблучками, а чоловіку на замовлення зроблю деруни. десерт - солодкі "миколайки")))

7. Virner

Virner Well-Known Member

Горохова зупка, лазанья овочева, салат з язика, на десерт - запечені яблука і м'ятний чай з корицею.

8. тигрица

тигрица Well-Known Member

Суп гороховий, тушкована фасолька, картопелька, тушковане куряче філе, каптотик, салат з квашеної капусти, мариновані овочі, фруктовий салатик.

9. Holly

Holly Moderator

В нас сьогодні простеньке меню: гречаний суп, картопляне пюре, салат з креветок і авокадо, шарлотка, медові коржики.

10. Raven

Raven Мама малятка

А в нас сьогодні на вечерю запечена щука буде.

11. poputochka

poputochka Well-Known Member

12. lawyer

lawyer Member

13. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

З вчора лишився курячий суп з галушками і рисом :)
    Згадалося, що мама такий готувала і в дитячому садку такий давали. То захотілося такий зготувати. Доообрий вийшов! :nyam2:. Мені не вистачило тільки зелені для повного задоволення стравою - якось не купила, а з нею було б смачніше. Це перший раз такий суп готувала))).
    Сьогодні зварила ще локшини і доварюються свинячі ніжки на холодець.:girl_yes2:

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

щось ліньки готувати сьогодні, бо буду готуватися на ювілейчик внеділю, тому лише картопля із салатиком з капусти та вчорашній супчик з макарончиком та фасолькою..

15. sofcja

sofcja Member

буде шпинатний суп і певно рисові коржики з сушеними грибами насмажу...
    а решта в холодильнику і так валом всього є...

16. kyharochka

kyharochka Member

І ми сьогодні доїдали горохову зупку з грінками, смажени котлети з печінки, макарон, або гречка, підливка з м"яса, смажені пляцки з вареної картоплі, компотик з яблук і вишень, допікається сирник, мандаринки і гранати.

17. domino

domino Well-Known Member

а в нас нині перший Свят-вечір:girl_yes2:
    отож, наготували: борщ пісний, грибна юшка, вареники, грибна підливка, гриби тушені, капуста тушкована, 2 види оселедця, смажена риба, плетенка(сама пекла), кутя українська, кутя литовська, ще салат(свекруха якраз робить, то не знаю який))). Єдине чого нема - то пампушків:girl_cray: не знайшла я тут живого дріжджі, а з сухого не вийшли і нема узвару(((( наступного року підготуюся краще, привезу сушку і дріжджі з України:girl_wink::girl_blum:

18. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

плов з курячими шлунками, бульбочка смажена по селянськи з часниковим соусом, насмажила відбивні чоловікові на роботу , на десерт вишні з компоту.

19. natka75

natka75 Well-Known Member

на сніданок спекла млинці на кефірі з бананами та ізюмом (малий їх любить,ще варення і сметана має бути),на обід був борщ, гречка, печінка куряча тушена з цибулею і морквою та насмажила відбивних з курячого філе, компот з сушки, а на десерт спекла кекс)))

20. anjolek

anjolek миється в бані

Огіркова зупа, бульбочка з підливкою, соленики

Статус теми:
Закрита.