Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. тигрица

тигрица Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Курячі тюфтелі в соусі сметанному, тушена капуста, картопляне пюре, Салат з свіжих овочів і починаю пекти яблучний пиріг.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вареники зі сметанкою, смажені кабачки з часником, салат з капусти, перцю і помідор, фреш з гарбуза і яблук.

3. медведик

медведик New Member

Уха з форелі, картопляне пюре, цибульковий соус, тушковані овочі,кекс маковий

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Борщик зварила.

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

борщик червоний, гречка з молоком (а кому із м"ясом та салатом), налисники з сиром і курагою.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас борщ. На друге запікається "Баклажанове віяло" з рисом (буде прем"єра). На десерт вже готові млинці з повидлом.

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Борщиковий псіхоз:girl_crazy:
    І в мене борщик. Плов, салатик і на десертик пиріг з сливами.

8. Alexx

Alexx New Member

А в нас сьогодні грибний день )))), тобто вечір. Приготувала фаршировані грибочки, грибну підливку; відварила рис; салатик (помідор, фета, рукола, заправка) і спекла яблучний періг з пісочного тіста. Чай з карптською м"яткою ))))) сижу попиваю )))).

9. Donata

Donata Active Member

на мене не поширився :girl_wink:
    в нас гороховий суп і запечена картопля з гомілками, на десерт йогурт і печенька різноманітні.

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Гречана каша з м"ясною підливою, смажена картопля і салат з бурячка і перцю.

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Стушила куряку в сметані, зробила фрикадельки в сирному соусі, зварила картопляне пюре, спекла цибульковий хлібчик, на сніданок сквасила йогурт з свіжими суничками і мама принесла налисники з сиром, ще зроблю салат з помідорів і зварю компот і усьо.

12. Ірена

Ірена Well-Known Member

варю домашню курочку, до неї, певно, будуть налисники, або пельменики ))

13. innamorata

innamorata Well-Known Member

овочеве рагу, картопляне пюре, овочевий салатик, відбивні і ще мо на завтра зроблю соус до пасти, щоб самі собі пообідали поки я на роботі.

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Щось мені сьогодні захотілося дерунів картопляно-кабачкових із дом. сметанкою)) а дитині бульйончик із домашнього півника зварила і сама макарончик зробила..

15. Krosha

Krosha Well-Known Member

Вчора ввечері зробила лазанью і зварила римський супчик з куркою.
    Зранку ще встигла салат з пекінської капусти з сухариками.

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

А в мене сьогодні гарбузовий день: запечений гарбуз з часником і базиліком, салат морква-фасоля- гарбуз, гарбузово-картопляні деруни. На перше - капусняк.

17. oops

oops New Member

Я з гарбуза нічого не вмію готувати. Поділіться рецептом салатика з гарбуза.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні наготувала такого:нам з малим зупа овочева з домашньої курки , для чоловіка окремо бульйон з макаронами, ще зробила палюшки з картоплі і до них сметанний соус, на вечерю гречка з салатом, яблучний компот.

19. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

а я сьогодні готую канелоні (макаронні трубочки) фаршировані грибами з мясний фаршем в соусі бешамель, бульйончик і салат із свіжими овочами:ed4d70def841dc74b57

20. arushka

arushka завжди досягаю мети

Роблю так як написала - відварена фасоля+ сирий гарбуз, натертий на грубому терку + морква ( вчора робила з сирою, інколи з вареною) + заправка з майонезу, часнику і свіжої петрушки.

Ну і в продовження гарбузової теми - на сніданок зварила гарбузову кашу з рисом на молоці. Все, один великий гарбузяка скінчився.

Статус теми:
Закрита.