Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

А до мене сьогодні приходила кума і ми скориставшись відсутністю наших чоловіків (вони обидва у відрядженнях) замутили собі піцу, картоплю-фрі, салатик і пивко! о! "Привіт, калорії" - називається наша вечеря!

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

У нас: підлива грибна, гречка, салатик з шпарпгівки, борщик, голубці з картопельки і гречки, мяско по-французьки.

3. Sitara

Sitara Active Member

У нас щавлевий борщ та макарони з печінкою. На десерт - чоловік накупив торбу солодощів у магазині, а я напекла також купу вафельних трубочок із масляним кремом, апельсинових мафінів та ще й кекс у хлібопічці.

4. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

В нас гречана зупка і крученики. Більше нічого не готувала.

5. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Вчора святкували день народження донечки, 5 років, сьогодні доїдаємо з того, що наготувала- салат "Ананас", крабові палички, фаршировані сирочками, салат з пекінської капусти, картоплю з м"яском і уху, тортик з чаєм доїли за сніданком...

6. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Каша перлова з мяском тушеним та салат з червоних овочів і фети на оливковій олії, на сніданок були вареники з сиром-картоплею, оладки з трускавковим варенням.

7. Raven

Raven Мама малятка

На вечерю у нас будуть чанахи з "мавп"ячим" хлібчиком з часником.

8. ivanyska

ivanyska New Member

Вчора дуже хотіла грецький салат, та небуло всіх потрібних продуктів . Тож сьогодні буде грецький салатик, гречка з відбивними, борщ і виноград.

9. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Снідали пюрешкою, котлетами, тушеною капустою, салат з помідор+ цибулька+олія. На обід вже насмажила налисників , зараз напхаю в них сиру :). Ще пектиму сирник.

10. innamorata

innamorata Well-Known Member

А я розпишуся за вчорашнє :girl_crazy:
    Зробила голубці і кабачковий тортик(вийшло багато коржів, тож буде 2 штука.. . поки переклала лиш один). А ще борщик.

11. zabawa

zabawa Member

А в нас сьогодні горохова зупка з сухариками (на замовлення доні), гречаники, салат з цвітної капусти, і налисники - просто листочки, до них - мед, варення (на замовлення синульки).

12. terezka

terezka котяка-вишивака

наразі є оселедець маринований, перець фарширований овочами, фасолька тушена, плов, салат з бурячку і язиком.
    Ввечері буду ще гороховий суп варити

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

форель тушена у сметані із зеленню, деруни, пшенична каша, салат з буряка, салат з язика

14. Delfy

Delfy Well-Known Member

а я сьогодні буду робити пельмені. домашні, з домашнім фаршем. хочу, аби вдались гостренькі і соковиті. Ще маю бульйон з курки і малюсінькими італійськими макаронами.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я наліпила сьогодні вареників з такими начинками: картопля з сиром і картопля з капустою. Ще зробила крем для торта. Правда торта не спекла і пекти не буду, зато крем вже доїдаю:nyam2::shy: І шо я за чєловєк такой, крем мав стояти 6 годин в холодильнику, а у вечері я мала пекти коржі. Угу, постояв той крем.:girl_blush2:

16. Knopka

Knopka Well-Known Member

Спагетті з італійським томатним соусом, печінка, салат з огірків і помідорів зі сметанкою, борщик.

17. mermaid

mermaid Member

а я сюди похвалитись.. Сьогодні запікала у духовці індика перший раз у житті :girl_yes2:
    решта в меню було картопляне пюре, тушковані овочі, і соус з журавлини до індика і гарбузовий пиріг:girl_wink:

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

свіжу рибку жарю, паралельно вариться гречка, тушаться грибочки в соусі та буде салатик із огірочків та помідорчиків свіжих з оливковою олійкою. А пізніше ще щось на перше придумаю... скоріше за все буде капусняк, але ще точно не знаю..))

19. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Крильця запечені з картоплею, салат з пекінської капусти і шинки, піца і шоколодний бісквіт із заварним кремом.

20. Donata

Donata Active Member

грибна підлива, карт. пюре та вінігрет з дом. квашеної капусти :)

Статус теми:
Закрита.