Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

а я запекла щуку :) просто порізала шматочками, посолила, дала цибульку , часничок, полила оливковою олією і в духовку. Така смакота вийшла.

До щуки пюре і квашені помідорчики.

Ням ням.Все за один захід з'їли, так що вже нікого в гості не прошу :girl_wink:

• Корисно Корисно x 1
  2. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Варила борщ (але без капусти;)), макарони з всякими тушеними овочами теж ще є. Сьогодні зроблю "бурачки", олів"є, ще хочу таку штуку з баклажанів, помідорів і бульби і плов, бо щось бавно не їли:)
    Завтра ще операція "Вареники+пельмені" на заморозку....

Останнє редагування: 20 Жовтень 2011
  3. zabawa

zabawa Member

:D
    І мені б здалось таку операцію провести, ніяк не зберусь......а мої ж то діло люблять.
    В нас нині уха, салат з курки, доїдаємо медівник, а на друге - ну нема ще нічого, не знаю, може просто картоплі насмажити? :girl_in_dreams:

4. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Зупка горохова, макарони, бульба варена, салатик, і ще милий м"яско посмажив, нямка:)

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ги і у мене зупа горохова, так сьогодні її захотілось, мясо ще маринується, ввечері будемо запікати, ще є вчорашній салат з чорносливу і бурячків, і картопля з якої мали бути палюшки, але які ніяк не хотіли ліпитись, тому я її просто запекла.

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

супчик на домашній курці з брокколі,гречка,курячі котлети,салат з буряка.

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

У нас варена картопелька, курячі відбивні і в холодильнику маю корейку і салатик з капусти. До того всього є закарпатське вино :drinks::drinks::drinks:

8. LGalT

LGalT Member

В нас нині були гарбузова зупка,гречка з тушеними баклажанами в сметані, салат з помідорів, сиром домашнім і зеленню зі сметаною (цей салат нагадує мені дитинство), яблука.

9. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Зварила плов, спекла курячі крильця, зробила салатик з морквиі сирка. То все на завтра, а зараз будемо їсти канапки зі шкварками і цибулею..

10. allja

allja Well-Known Member

У нас сьогодні були чанахи (які ми їли у бабусі:girl_crazy:), а вдома я зварила суп фасолевий з томатом, салат з капусти, гречка з котлетами і пів дня ліпила пельмені, які їли на вечерю:)

11. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Фасолева зупа, гречка з сосисками, бурячки з хроном, аджика, салат з помідорів.

12. Anna

Anna New Member

А у мене сьогодні бульйончик на домашній курочці, плов і салат "Олів"є". А на десерт печенько (горішки із згущонкою).

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас борщ, спагетті та курячі відбивні. А ще малому уху варю.

14. Osya

Osya Active Member

Смакота теж таке хочу

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

картопля зпречена із овочами і шпондером, медові реберця, яблучний пиріг

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми сьогодні робимо олівє та запечем курочку на солі. На десерт налисники з сиром.

17. ivanyska

ivanyska New Member

Цілий тиждень сачкувала-нічого неготовила та сьогодні треба. Планується; борщик, гарячі канапки, оселедець під шубою, рибку жарену, крижавки+ виноград і гранат.

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

На перше юшка з риби (уха), голубці з картоплі - дуже любить чоловік а я з такими "довгораючими" блюдами можу бавитись хіба на вихідні, Ярці приготувала сирнички на сніданок, а вона попросила !!! манки - але не їла ні першого, ні другого :girl_in_dreams:

19. Holly

Holly Moderator

О, теж збираюсь робити. Якраз вчора батькам молочка свіженького замовила
    А взагалі хочу сьогодні наготувати багато. Значить планую пельменів зробити і наморозити на майбутнє, на завтра вареників зробити, запекти сало. А на сьогодні зварю креветковий супчик, спечу піцу. Ще дуууже хочу оселедця

20. Osya

Osya Active Member

Чоловік замовив плов, так що зараз піду купувати мясо

Статус теми:
Закрита.