Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Зупка з кваску, макарони з помідорним соусом (рецепт з пачки макаронів), овочеве рагу і торт:) (вафельний:girl_crazy:)

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

печеться пляцок з яблуками, буде фарширований кабачок, макарони із соусом, компот з яблук

3. Златка

Златка Well-Known Member

І я хочу, правда не знаю, що з того вийде :girl_crazy: Але в мене нині плани на гарбузний день - хочу гарбузову бабку від Марусі-мами, млинці від Kasia, і Данині гарбузята. На випадок, якщо моїм то все не піде, ще планую салатик з тунця, картопляно-м"ясну запіканку і печені курячі бедра

4. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Уже зварила підливку зі шлуночків, допікається пиріг з картоплею і м"яском, готовий салат з пекінської капусти і спечений шпондер. На черзі ще "Олів'є" і гарбузова каша.

5. Florena

Florena Member

Запіканка із рису з сиром, родзинками та яблуками, гарбузова кашка з курагою, супчик з фрикадельками, запечене філе риби з овочами, грецький салат, фарширована картопелька, допікається пляцок з яблуками та стигне кисіль із вишень. (Сподіваюсь завтра на кухню не заходити :girl_wink::girl_crazy:)

6. zabawa

zabawa Member

На замовлення дітей - сосиски в тісті, є ще плов, сир домашній - солодкий, з сметаною і цукром, і солений, з огірочками і зеленою цибулькою. Вечері не буде, бо йдем в гості, сачкую:girl_wink:.

7. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В мене нині було купа планів і з того всього сиду на посиденьках, бо нарешті роблять мені опалення на зиму, отож: встигла зварити капусняк ще планую рагу з куркою, тушковану капусточку, фасольку тушену з часничком, цибулькою і морковкою, салатик з яєць і зеленої цибульки. До речі, підкажіть рецепт тунцевого салатику:girl_wink:

8. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

рагу з бульбочки+квасоля+капуста, зупка горохова, гарбузова каша, допікаються булочки з яблуками, завтра буде рибка смажена і деруни з печінки...:girl_crazy: от сиджу і думаю -- чи не забагато на двох?:girl_in_dreams:

9. Sitara

Sitara Active Member

Сьогодні приготувала овочеву зупку, плов, салатик з сухариками та квасолею. На десерт спекла сирник та зробила шоколадну пасту з горішками!

10. Donata

Donata Active Member

вчора приготували фаршмак та налисники. на десерт дом. виноград та груші :nyam2:

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Щойно з кухні, результат: борщ, налисники з м'ясом, вафлі зі згущеним молоком.

Останнє редагування: 23 Жовтень 2011
  12. natka75

natka75 Well-Known Member

овочева зупа (з мясом, бо малий їсти не буде), підлива з тефтелями, запечена фаршировнаа гусяча шия, відбивні з свинини, картопля пюре або макарони, салат з свіжих помідорів/цибулі з сметаною, компот з сушки, йогурт домашнього приготування з бананоном/грушею.

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Бульйон, гречка, запечена курка і кекси

14. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Гречка, тушкована капуста, зупка овочева, піца і грушки з яблуками на десерт

15. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

картопляне пюре,стейки з свинини,тушена капуста,баклажани з часником,печиво з чайком.

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Млинці з повидлом, картопляне п"юре з тушеною печінкою в сметані. На десерт слойка з родзинками.

17. Holly

Holly Moderator

Мої так полюбили креветковий супчик, що просили сьогодні зготувати. А ще хочу плов і какао. А на ранок в нас була вже традиційно молочна кашка

18. Virner

Virner Well-Known Member

Сьогодні вихідна - є нагода наготувати на цілий тиждень...)))
    У нас сьогодні: квасолевий супчик, рис-карі, тушені реберця, салат з авокадо. На десерт - маковий рулетик і какао.
    А ще є маринований товстолобик - смакота. Цього разу вийшов такий як треба, всього в міру.

19. jylanda

jylanda занууууда

а в нас бульйон з домашним макарончиком, кролик в сметанi i зелений салатик. На десерт - фрукти

20. ylisovych

ylisovych миється в бані

На перше-борщик зелений,на друге-голубці з гречки,рису та м'ясом із підливою з печериць та салатик з помідорів...

Статус теми:
Закрита.