Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

вариться бульйон з індокачки, маринуються на вечір крильця і стегна тої ж птиці, гречка, салат з буряка, рагу, компот з яблук і аличі

2. Donata

Donata Active Member

:dntknw: а що то таке?

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сьогодні варю бульбу, смажаться котлетки, на вечір ще планую зробити оладки прості і оладки з яблуками:)

4. innamorata

innamorata Well-Known Member

мені звучить як традиційний грецький соус з часничком. я його знаю як дзадзикі соус. хоча можу й помилятися :)

5. Donata

Donata Active Member

6. lawyer

lawyer Member

а у нас картопелька-пюре з шницельками та салат "Дністер", на десерт-яблучний пиріг

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

На вихідних стільки наготувалась - голубці і борщ, вареники з сиром, медівник, курочка запечена, деруни картопля тушена...Батько чоловіка сказав, що коли ми приїжджаємо - у них свято живота. Сьогодні вечеря за чоловіком, я після трьохденного готування на кухню не зайду :)

8. Just me

Just me Member

У нас сьогодні ліниві вареники, вінегрет, салат з плавлених сирків з яйцями, суп з фрикадельками, гречка з підливкою з курячих шлунків, холодець, бурячки з хроном.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Вранці був омлет, маємо в холодильнику вареники від бабці і тушковане м'ясо з фасолею від мами. І то є кльово. Малому ще зварю пюрешку. Дуже хочеться мені дерунів, як матиму настрій то ввечері насмажу.

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

В нас вчора все готувалось...є таке
    Овочева зупка, гречка, курячі крученики з сиром, салат з буряка(щось зауважила, що роблю його дуже часто)))), оладки з яблуками і залишки салату Буніто. Сьогодні в кухню не заходжу.:d64:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я сьогодні трохи куховарила.:ed4d70def841dc74b57
    Вранці була манна кашка для нас з синочком, потім зварила борщу червоного, наробила палюшок (дехто називає клюски) з бульби, до них поливка з смаженої цибулі масла і сметани, на вечерю ще буде гречка для малого.

12. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

У нас гречка, тушкована курочка і тушковані овочі.

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Маєм сьогодні бульйон з молодого півника, макарони з соусом, яблучний пляцок, а зараз печемо дуууже смачні соленики з твердим сиром...ммммм...

14. Florena

Florena Member

Розсольник, плов, лінива капустка, котлетки та пюре, салат із квашених огірків з цибулькою, оладки із сливовим джемом, омлет з овочами та сиром, та тертий пиріг з смородиновим варенням.

15. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я щойно поставила в духовку рибу під овочами - морквою, цибулею, томатною пастою і сметанкою.

16. LadyLand

LadyLand New Member

:) ото я вже перепрацювалась соус називається цацикі :haha:)))))))
    Знайшла рецептик такого соусу ось тутечки - супер журнальчик із різними рецептами. Цацикі робиться (за тим рецептом) із свіжих огірків, несолодкого йогурку, кропику, м'яти і горішків. Було смачно, особливо до картоплі-п'юре.

17. vernata

vernata New Member

Наготувала купу всього: борщ, м"ясо тушене, м"ясо запечене, гриби в сметані, печінка смажена, сирна запіканка. Надіюсь на кілька днів буде спокій, бо буду лише каші/макарони/яйця під то все варити.

18. Coshitce

Coshitce Member

Вариться помідорова зупа з макаронами, є голубці з рисом-м"ясом, салата: пекінка-морква-яблуко-цибуля (одним з майонезом, іншим з оливковою олією і лимонним соком), є домашній маринований оселедець і печеться пляцок з яблуками, та ще компот з яблук. (Як захочеться, то на вечерю спечемо бульбу). Завтра, можна від варіння відпочити :girl_claping:

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Горохова зупка з домашніми соленими сухариками, деруни зі сметаною, сирковий десерт з чорною смородиною. Все :).

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Різотто, до гречаної каші запекла курячі крильця і свинину.
    А, ще забула про салат з копченої курки, ананасів та твердого сиру.

Статус теми:
Закрита.