Що Ви сьогодні готуєте? (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (2)

картопля запечена з салом і курячими крильцями, борщик

2. Ariel

Ariel Well-Known Member

Зупка з макарон,картопляне п"юре,курячі крученики з грибами,на вечерю-запечена риба і десерт-бананові маффіни:nyam2:

3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Вареники і пельмені домашні, картопля з грибною підливою, зупа з квасолі, тушена капуста, сирнички і цукерки :girl_cool:

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене помідорова зупка, тушковані курячі стегна, картопля -пюре, оладки з бананом та оладки з яблуками :)

5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Борщ, картопляне пюре,свинні стейки,салат (пекінська капуста,горошок,цибуля,яйце,майонез). Ще ввечері буду пекти бісквітний тортик на завтра.

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Бульйон з індика, плов, варена картопелька, тушені в сметані шлунки і серця, тушена печінка, салат із свіжих огірків і помідорів, корейська морква.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

В нас сьогодні тушкована картопля в сметані з морквою і цибулею, салат з пекінської капусти, порею і яйця, для малого супчик з телятиною і шпинатом (для нас ще вчорашня зупа з литого тіста на перше), на десерт наша улюблена рисова запіканка з яблуками та грушами, коппот з яблук і мороженої смородини. На вечерю малому ще буде вівсянка з яблуками.)))

8. Molecule

Molecule New Member

Сьогодні готувати помагала мама: борщ зелений,голубці,паста с соусом болоньезе, конвертики з яблуками,компот з сушки,цукерки ручної роботи

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

в нас зупка з макаронами, фрикадельки з кролика в сметані, картопля-пюре, бурячок в домашньому майонезі з часником, мама накрутила голубців, муж насмажив дерунів...А ще я щойно спекла яблучний пляцок і насмажила налисників з сиром. Ну і компот з яблук-абрикосів-чорної смородини.
    Вихідні в нас якісь кухонно-готувально-обжиральні...

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в нас, але при тому я за два дні крім сніданків і супчику з гречки нічого не зварила, зате в холодильнику є вчорашні олів"є і тушкована картопля з мясом, сьогоднішній вінегрет, червоний борщ, котлетки. Ну і традиційно їздили до батьків чоловіка на вареники і до моїх батьків на дичину. Завтра зварю пюре і буде мені свято ггг а ще телятину малому зварю і компот

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Такссс, а ми нині смакували нашу цьогорічну квашену капусту. Смакота!!! А ще пекли курочку на вогні і картопельку. На завтра купа готувальних планів:girl_in_dreams:.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я сьогодні зготувала курячі грудинки з мармолядою з помідорів, мамалигою і шпинатом. Вариться кукурудзяний чаудер, далі буде курячий пляцок в банячку і гарбузяні кексики з нутелою. І ще замісила булочки-біскетс кукурудзяні. Доречі перше ублюдо муж вже з’їв, і ніц ся не лишило.

13. Holly

Holly Moderator

Рисовий супчик з фрикадельками вже зварила, мультиварка варить гречку, ще хочу зробити салат з бурячком і майонезом. На сьогодні все, хіба почитаю хто що готує, і собі того захочеться :)

14. Logos

Logos Member

Приготувала рис з овочами, потім до нього запечу рибку і ще хочу зробити салатик з бурячка

15. zabawa

zabawa Member

А я сьогодні перемолола м"яска на фарш, і напхала його всюди: - зупка фрикаделькова, деруни з м"яском, і голубці. Були в гостях вчора, то дали нам з собою трохи празького торта на десерт.

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

в нас сьогодні в планах гречка, тушена в соусі печінка, грецький салатик і у люблений бульончик синочка із дом.півника та дом.макарончиком..))

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас борщ, різотто з овочами, печінкові шницлі, шарлотка з приводу приходу свекрухи в гості :)

18. mysha

mysha New Member

А в нас навпаки: всі вихідні десь лазимо - то в Озерний край на форель, то в Кінг-кросс на пельмені "хенд мейд" , то до батьків на вечерю, то на вино в центр. В результаті - зупа стоїть ще з п"ятниці, а я на вихідні готую хіба молочну кашу для дітей і чай з собою в термос. О! Згадала, ще була скумбрія, запечена в духовці.
    Сьогодні: зупа з фрікадельками, картопляне пюре, салат зі свіжої цвітної капусти, ліниві вареники, кукурудзяна молочна каша, тушені свинні відбивні, компот з яблук та вишень

19. kozochka

kozochka Member

В мене сьогодні борщ, картопля з сметанкою і кропом, печінка жарена і салат з бурачків.

20. Alexx

Alexx New Member

За пару днів відпочинку від кухні, я реально скучила за "готовкою". Отже відривалась сьогодні:
    - запекла цвітну капусту у вершковому соусі;
    - м"яско з овочами (гарбуз, яблука, помідори- все підмариноване соєвим соусом);
    - до м"яска рис;
    - сирний салатик з квашеним огірком;
    - на десерт бесквіт з яблуками + компот з винограду і яблук
    - ну і для малого окремі блюда.

Статус теми:
Закрита.