Пельмені, чай, кава, червоний борщ зараз в процесі, далі плануються сирнички, м'ясна підлива, картопляне пюре і салат з бурячка, компот з обліпихи.
Все що було вчора, будемо сьогодні доїдати. Отже, вчора був кролик в сметані з овочами, картопля п"юре, овочевий суп, котлетки... Бачу, що щось мало. То певно зроблю ще піцу на сковороді.
Налисники з сиром і прості з смородиновим варенням або медом на вибір, помідорова зупка, салат з огірка та яйця з сметанкою, тушена капуста брокколі, гречка та курячі відбивні, компот з яблук та винограду.
Суп з гречкою на бульйоні з кролика. М'ясо кролика тушене з морквою і цибулькою. Картопляне пюре . Макарони в томатному соусі . Медове печиво. Деруни з сметаною. Компот з яблук і винограду.
Я сьогодні така хазяйка, що це треба записати для історії На сніданок: панкейки за рецептом Vinnytska з кавою і вівсянка з бананом та абрикосками для малечі. На обід гречана зупка. На десерт слойки з сиром. На вечерю м'яско тушене з овочами. І до нього спагеті. І ще на замовлення чоловіка кокосові мафіни вже третій раз за цей тиждень печу. І в мультиварці допікається хлібчик. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
відкрили сезон гарбузів. в нас гарбузовий крем-суп з грінками, вареники з картоплею і сиром, тушкована печінка, тушковані бурячки, печиво з вафельниці. зранку була класична яєшня та вівсянка, чай і канапка
Нордік на молоці, бульйон на курці, суп де Шале, картопляне пюре, котлети з рубленої телятини, соус цацикі, салат з огірків, помідорів, капусти.
В нас вчора було на сніданок - гарбузова каша, на обід - грибний суп, кус-кус з овочами та курячі стегна, на вечерю -запечена картопля з салом та кислим молоком. На сьогодні планую на обід фаршировані перци і на вечерю - смажена рибка з картоплею та салатом з бурячка. Хотілось би ще яблучно-грушевий пляцок спекти, але це вже як буде натхнення.
Юхххууу))Я думала, що вже спробувала все. Але сьогодні на сніданок я їла зелену гречку. Вперше! Мммм, яка вона смачнюча))З підсмаженою цибулькою, така навариста... Ще є мікс дарів осені, тобто-салат з помідорів, перцю,айсбергу і шпинату з зернятками льону і яйцем На вечерю є ребра печені зі вчора для чоловіка А! Вчора відкрили сезон "Олів'є")Дуже захотілось, хоча їм раз в рік його. Поцупила з бульйону м'ясо індички, в банці якраз заквасились огірочки, 15 хв.овочам на пару , замаринувала цибульку в бальзаміко і-вуаля))
На сніданок у нас була гречка з курочкою та тушеними овочами, на обід зварила зупку з домашнім макароном, на вечерю бульба пюре з панірованою цибулею з морквою і сосисками завернена в лаваш та підсмажена в яєчку, і ще зараз потушу капусту броколі та зварю компот на десерт до пряників.
Яблучні оладки. Капусняк,фарширований перець, салат з помідорів та редиски. Запіканка з картоплі,гарбуза і броколі. Яблучний пляцок)
Сніданок - чай і канапки. Обід - овочева зупа з рисом. Вечеря - шашлик і салат (огірки, помідори, перець).