Що Ви сьогодні готуєте? (5)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

  1. Sweet sunflower

    Sweet sunflower Well-Known Member

    -Вінігрет, грецький салат:
    -Макарони по флотськи
    -Зелений борщик
    -Кава, чай, какао,
    -Рулет з вафель.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Sweet sunflower

    Sweet sunflower Well-Known Member

    Пісний червоний борщик,
    Гречка з фрикадельками з рибки,
    Салат з морської капусти,
    С-т з капусти, огірків, зелені,
    Торт з сиру, кава, чай, какао,(на вибір).
     
    • Корисно Корисно x 1
  3. ZORRO WEST

    ZORRO WEST Well-Known Member

    А це як робиться?
    --- дописи об"єднано, 27 Червень 2021 ---
    Світлана,а як Ви тут фото завантажуєте в коментах?:superstition::windie:Я щось тужилась і ніяк:girl_flag_of_truce::girl_flirt:
    --- дописи об"єднано, 27 Червень 2021 ---
    В мене сьогодні на сніданок біла піца з вяленими помідорками,мисливськими ковбасками,зефірка 1/2,кава:girl_blum:Обід:салат з салату:pardon:,відбивна і картопелька.:good:Вечеря:морозиво з полуницею.:hi:
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Sweet sunflower

    Sweet sunflower Well-Known Member


    Торт з сиру
    А це як робиться? @ZORRO WEST

    Відповіла Вам в темі. "З особистих рецептів"
     
  5. SvitlanaGaur

    SvitlanaGaur Member

    там над повідомленням є іконка "зображення", клацайте на неї, з'являється поле, туди вводите URL вашого зображення - готово ))) :girl_tender:
    --- дописи об"єднано, 1 Липень 2021 ---
    сьогодні намагалася вкотре зробити яйце пашот.. щось поки не дуже виходить, не знаю як всі його вміють готувати :scratch_one-s_head:
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. porIra

    porIra Well-Known Member

    готувала якось в силіконових формах, на пательні, за 4 хв. Були добрі, тільки форми я брала як для кексиків, трошки в них незручно ставити/забирати, занизькі, хочу собі купити такі як на фото. Мені такий спосіб найшвидший/найлегший.
    [​IMG]
     
  7. ZORRO WEST

    ZORRO WEST Well-Known Member

    Рецепт від Клопотенка
    ЯК ПРИГОТУВАТИ ЯЙЦЕ ПАШОТ
    • 12 Серпня, 2020
    [​IMG]

    Яйце пашот – це напрочуд простий і, напевно, найсмачіший спосіб приготування яєць, який винайшли французи. Мені здається, що ні один з інших способів не здатний так яскраво передати смак свіжого яйця. Тому, якщо ви ще не навчилися готувати яйце пашот, то зараз саме час це зробити. Я розповім, як приготувати яйце пашот і з чим його краще подавати.

    Отже, для того, щоб зварити яйце пашот вам знадобляться свіжі яйця з холодильника. Повірте, це дуже важливо, і якщо не дотримуватися цих правил, може нічого не вийти, і замість акуратно звареного яйця в каструлі ви побачите незрозумілу білу субстанцію.
    Приступимо до готування. Налийте у підходящу каструлю близько двох літрів води і доведіть її до кипіння. Тут теж є дуже важливий момент. Вода, в якій вариться яйце, не повинна кипіти, а тільки перебувати на межі кипіння.

    З приводу оцту є дуже велика кількість різних думок. Він потрібен лише для того, щоб краще згорнувся білок. Я особисто думаю, що можна добре впоратися і без нього. Але якщо ви хочете, додайте в каструлю столову ложку оцту. Вінчиком або великою ложкою зробіть в каструлі невелику воронку.

    [​IMG]

    Акуратно розбийте яйце в мисочку або чашку, щоб не пошкодити жовток, і вилийте його в центр воронки. Продовжуйте помішувати воду ложкою, щоб яйце не прилипло до дна каструлі. Варіть яйце протягом 2 хвилин.

    [​IMG]

    Вийміть яйце з води за допомогою шумівки, дайте воді стекти або викладіть яйце на паперовий рушник, щоб вода увібралася. Якщо раптом у вас по краях утворилися нерівності з білка, можете акуратно видалити їх ножицями або ножем.

    [​IMG]