Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sonne

Sonne Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Nata, а ось ті ваші апетитні кульки, в яких пропорціях м"ясо, яблука і інше. А то я господиня юна, руки з одного місця ростуть. М"ясо вже розморозилося, фарш робиться, яблука почищені, далі боюся:)

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

зараз закінчує розморожуватися філе хека
    буде рибка тушена з цибулькою і запечена під голландським сиром
    окремо підтушу кусочки хека, окремо кілька (2-4 залежно від величини) головок цибулі (до появи золотистого кольору), порізаної кільцями, далі вискладаю це в гусятничку шарами (цибульку з хеком) і залию це 10% вершками з потертим голландським сиром, посолю, додам італійських трав, духмяного перцю-горошку, пару лаврових листків і трошки барбарису (якщо ше є, бо виходити нікуди не хочу) і притрушу ще зверху голландським сиром - і в духовку на 30 хв. До того на гарнір буде розсипчаптий рис парбойлд з кукурудзкою і масельцем.

пити - узвар доціку, біле сухе вино нам з чоловіком

всім смачного!

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

а в нас на завтра вариться капусняк,доробляється салат олівє,посмажились колтлетки,пельмені!буде,що їсти:)

4. gozefinka

gozefinka New Member

А я вчора захотіла манної каші!!! А мужу зтушила курячі крильця, з макарончиком.
    Сьогодні планую варити розсольник на реберцях, але замість рису я туди добавляю лите тісто, так ситніше)))

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

На сніданок вівсяні пластівці з молоком, а далі - зупка з фрикадельками, хотіла посмажити котлети, але вирішила зробити з фаршу крученики с сиром і часником. А на гарнір - гречка. На вечір запечу рис з яблуками.

6. gozefinka

gozefinka New Member

О тако!!! Начиталася і так захотілось щось за драбинку закинути...)))))))))))

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вимагаю докладного рецепту:)

8. Peri

Peri New Member

борщ традиційний
    гречка
    курячі чвертки і крильця з овочами
    1салатик - вар.бурячок+цибулька+філе оселедця+зелень салери+олійкою заправлений:)
    2-пекінка з огірочком,тертим плавленим сирком(можна часничок (додаю))

9. Пундик

Пундик Well-Known Member

А в мене тушена картопелька з грибочками,морквою і цибулею,бульйон,і грінки (скибки батону обваляні в яйці і прожарені з двох сторін).
    А ще перемолола сьогодні три літри клюкви і додала цукру,буде чим посмакувати зимовими вечорами(та й не тільки посмакувати,а ще й з користю)

10. cleonata

cleonata Well-Known Member

Я сьогодні захотіла еклерів, але не хімічних а домашніх))), колись такі приносила моя співробітниця на роботу. от зарядилась рецептом і почалось...... вся кухня і я в тісті)))), мийка забилась....., от так то, зате я вчора варила борщик, то аж 2 банячки вийшло якось так)))) шось в мене пропорції позбивались..) дивуюсь сама взагалі як спромоглась на такий подвиг, бо мені страшно зараз все "воняє".

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене супчик з плавлених сирків, відбивні курячі, паста з грибами і салат з морської капусти. На десерт фрукти ще може салат з порею зроблю або принаймі понарізаю і заправлю вже завтра-бо йду на роботу тре щось мому гурману лишити.

12. cleonata

cleonata Well-Known Member

АААА Зато виходять!!!!!!!!!!!!! З першого разу!!!!

13. Liona

Liona Well-Known Member

а в нас сьогодні черговий по кухні - коханий муж ))) Тож йому випала честь зробити голубці з грибним соусом :girl_haha::girl_cool: Одну капустину вже викинули - переварив :girl_crazy: Зара побіг в магазин ще за двома - навсяк випадок :girl_haha: Але не здається, мені втручатися заборонив :girl_in_dreams: Пізніше відзвітуюся про результати ))))) :girl_curtsey:

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Зробила салат з курки і ананасів, рисовий супчик, гречку з кручениками і грибною підливою, деруни (правда не такі як все - додала до тертої картоплі ще фарш і моркву, вийшли - во!!!), і сирний пляцок з курагою.

15. Пундик

Пундик Well-Known Member

ОООООООООООО мнямка мій улюблений,я туди даю пекінську капусту і майонезик,і ручки по самі локті мона відкусити коли їш:girl_crazy:,завтра займусь його приготуванням,дякую вам Oriana що освіжили память:girl_curtsey:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

зупа помідорова, рис з овочами, курячі тефетелі у соусі, вінігрет, цвітна капуста в сухарях.

17. Надька

Надька Well-Known Member

а я сьогодні готую котлети з квашеної капусти. ммм ммммммммммм смакота!!!

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я зготую курячі котлетки

19. Jasmin

Jasmin :)

Я сьогодні справжня господинька!:girl_haha: Бо останнім часом рідко буває, що я стільки готую:girl_smile:
    Отже, сьогодні: червоний борщ, запечена картопелька, котлети, салат олів'є:girl_smile:

20. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

я сьогодні запекла картопельку з грибами і цибулькою і курочкою у винні, а до того супер блюда-супер салатик, який заполичила в київського ресторану Oliva(хай вже вибачають:):):) з помідорами, руколлою і пармезаном:)

Статус теми:
Закрита.