Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

готувала сьогодні цікавий болгарський яблучний пиріг. його особливість в тому, що тіста як такого нема. сухі інгрідієнти (мука, манка, цукор, розпушувач) змішують. вони заміняють тісто. робляться шари "тіста" і тертих яблук з корице. перед відправленням в духовку вся ця радість заливається кипячим молоком.
    дуже смачне. можу і рецептом поділитись.
    на обід робила картопельку з часником та манкою по-французьки, тушковану з розмарином і айвою баранину, салатик з капусти (кель), цибульки, сирого буряку, моркви та груш.
    люблю готувати шалено, балую домашніх!

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Діліться :)

WEDLADY, може і ви салатиком поділитесь?

3. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Ну дівчата!
    Заінтригували, і все?
    Та не скупіться, будьласка на деталі таких кулінарних шедеврів:

та
    Пліііззз

4. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

запросто, він дуже простий у приготуванні. складники: помідори(я давала один вид, хоч в ресторані було чотири види, серед яких чері і вялені помідори:), синя цибулька, руколла-заправити то все оливковою олією і бальзамічний оцтом, додаємо спеції, а на вверх тонесенькими листами нарізаємо пармезан. Ву а ля!;)

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

чоловік готує млинці, бо купив мені на уродини червону ікру, а я її найбільше люблю власне в млинцях-налисниках (бо так то я дуже спокійна до таких продуктів) - мммммммммммм - зараз будем смакувати

на обід - доїдаєм рибу з рисом-напівірізотто і будем мати ще зупу з морепродуктів і салатку з селери (селера - корінь+зелень, родзинки, горішки, яблучко, майонез, сіль, трошки цукру)

6. Yansa

Yansa Комерційний Member

Приготувала багато чого: запечену бульбу з сиром, салати і гриби в сметані...
    Але все вийшло якесь недосолене, хоча солила і солила!!!:girl_mad:
    Нічо! Голодні все з'їмо, напрягатись хоч день не збираюсь:girl_smile:

7. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я сьогодні на замовлення чоловіка мордуюсь з чебуреками. Вся хата в диму, терпіти не можу щось смажити, але часом треба.

8. Milka

Milka Moderator

Пироги( їх дуже любить синочок), салат "Оселедець під шубою"(три тарелі), підлива з мяса і зупка помідорова(вчорашня). Вечером щось підварю до підливи і смачного.

9. cleonata

cleonata Well-Known Member

а рецептом поділіться!!!!

10. Liona

Liona Well-Known Member

Звітую - голубці вийшли смачнющими :girl_claping: Щоправда, таки без моєї допомоги не обійшлося :girl_curtsey:

11. Масік

Масік Well-Known Member

А я сьогодні пекла піцу з фаршу капусти , огірків свіжих та квашених, така смакота вийшла, ще родичі прийшли , не залишилося ні крихти :)

12. Jasmin

Jasmin :)

Я сьогодні знову в мами, а тут борщик, салат з печериць і моя улюблена "Шуба" :girl_in_love:("Оселедець під шубою" тобто), який був приготовлений з моєю допомогою:girl_smile:

13. bora

bora Well-Known Member

Деруни з підливою та телятиною, олів"є, квашена капустка.

14. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

готувала сьогодні запечену картопельку з ребрами з чорносливом(якісь пересушені вийшли:sad:+ 3 салатики-оті вдались на славу:)

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я сьогодні зварила зупку з фрикадельками, насмажила шницельків, зробила діткам пюре картопляне, втушила морквочку з маслом і розмарином і зробила салатку з капусти.

На сніданок чоловік завіз нас в ресторан.

16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

О, і в нас сьогодні такий обід був.
    То акурат після "колобкового" сніданку знову біля пательні.

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

Вчора коханий чоловіченько:girl_smile: забабахав величезну піцу - їлисьмо цілий день:girl_haha:
    сьогодні такого щастя не буде... тому плануються "Картопляні скриньки" від Лілі, м'яско, тушене з цибулькою, і салатик з болгарського перцю, авокадо і сиру:girl_smile:

18. Skrynya

Skrynya Member

Мій чоловік вчора ввечері зварив борщ. А я піду за оселедцем і буду сьогодні робити "шубу", щось дуже захотілось...

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Маю печінку і хочу зробити паштет, тут дівчатка такий
    готували, а рецепт я так і не знайшла. Поділіться рецептом, будь ласка

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Вернулась я на кухню. Маю нині бульйончик, салат з порею (чоловік би його щодень їв), брюсельська капуста в сметані, гречка, підлива з грибочків і оселедець домашній зроблений мамою нямочка

Статус теми:
Закрита.