Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olena

olena New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Зупка з фрикадельками,гречка, котлетки,салатик з маринованих огірочків і помідорчиків і ще зараз піду закалатаю піцу.

2. Дана

Дана Well-Known Member

В нас була вчора уха, ще на сьогодні вистачить, і доїдали рибні котлети і за бажанням млинці з м'ясом, так я загорілися тими пирогами що на Різдвяному ярмарку продають що вчора спекла аж два солений з тунцем і пореєм і солодкий з сиром і ягодами. Смачно, не то слово:girl_in_love:, сьогодні на роботу принесла похвалитися і щоб мене похвалили:girl_crazy:

3. natka75

natka75 Well-Known Member

Дана, де можна прочитати їх рецепти??
    У нас борщ на курячій лапці, макарончики з підливою доїдаємо,бурачки, компот з сушок і свіжовижатий апельсиновий сік)))

4. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 17 Грудень 2009
  5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене картопляні кульки, борщ, курячі відбивні і салат з пекінки

6. mamatu

mamatu Well-Known Member

Буденні страви описувати не буду, а хочу поділитись маленьким винаходом: гарбузовими оладками.
    Все почалось з того, що мала цілого гарбуза і не знала, що з ним робити (бо гарбузяну кашу самій довелось усю з"їсти - сімейство не підтримало).
    А тоді придумала:
    відварила гарбуз до м"якості, частково злила воду, помолола блендером. Потім додала сметани, яйко, сіль, цукор, соду з лимонним соком та борошно.
    Вийшли не просто смачні, але ще й корисні оладки. На смак гарбуз ніяк не повпливав, лиш колір жовтіший, наче барвник якийсь додала.
    Девіз: "якщо псувати фігуру, то з користю"! :girl_haha:

Ось такі оладочки:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ми також снідали оладками а на обід чоловік зварив овочеву зупку і я смажу налисники. Маю варене мясо як наповнювач. Планую пляцок з мармоляди ;)

8. bagata mama

bagata mama New Member

А в нас сьогодні гороховий супчик, картопля-пюре мариноані огірочки з фасолькою шпарагівкою і тушена капуста
    :girl_curtsey:

9. Ніка

Ніка Well-Known Member

а ми доїдали грибовий суп, насмажила гору сирників, які вже спочивають в шлунках. ;) на вечерю - картопля з грибово-мясною підливкою. і салатка...
    ще мріяла про Касіні сирні булочки, але було зовсім лінь...

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Дякую, Гриляжко за перепис фасолевого салатику. З'їла таку миску цього "музичного" салатику, що думаю, треба поставити протигаз в коридорі, щоб Миколай зміг зайти до кімнати і принести мені подарунок.:girl_haha::girl_haha:

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я сьогодні приготувала святкову вечерю.
    Запекла курячі стегенця з картоплею, морквою, печерицями. То всьо подала з квашеною капусточкою. Зробила творожний тортик, спекла пісочне печиво.
    До того подала мартіні. І все це заїли мандаринками від Миколая
    Вуаля :girl_curtsey:

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а в мене на вечерю шматок сьомги (який хресна передала), до того зробила собі легенький салатик і засмакувало мені шампанське)

13. Angel

Angel Well-Known Member

а в нас сьогодні було улюблене п*юре чоловіка з оселедцем ,салат з капусти,грибна зупа,і щойно наліпила пельменів на завтра.

14. Pyshunka

Pyshunka Well-Known Member

Я сьогодні приготувала плов, зварила на перше зупку грибну, а на десерт спекла пляцок медівник :girl_smile: Зараз він якраз остив буду його з чайом їсти :girl_smile:

15. Chereshka

Chereshka New Member

а я сьогодні так змучилась, бо тріпала ті коврики, але нічого зготувала борщ, та ще й уху, таку добру, і подумала нащо аж дві страви першого, зате на друге просто капуста тушена та картопелька запечена з часником, на десерт печеня з магазину і компот, усьо.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я цілий день ліпила пироги/вареники. Наліпила на всі Свята і поскладала гарно в морозилку. Буде на Різдво і Йордан. А може ті обжори все з*їдять. Узясь :sad:

А ще маємо тортик/пляцок на мармоляді. Чоловік мене заговорив і я забула додати олії до тіста, але всеодно вийшло добре. Зжеруть.:girl_haha:

17. natka75

natka75 Well-Known Member

читаю ваші дописи і складаю меню на вихідні: насмажу рибки (хек), зроблю карманадлі, доїмо сьогодні борщ, то на завтра планую суп з фрикадельками(а може уху), ще б щось на десерт спекти...шукаю що...

18. Marianka

Marianka Well-Known Member

Сьогодні в нас уха та курка фарширована млинцями :girl_in_love:

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

зупка з зеленого горошку та брюсельської капусти(зачастила у нас ця зупка), улюблений рис з овочами і окунь смажений з сиром та цибулькою...в морозильній камері знайшла ще ожину то буде компотик

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Червоний борщик, спагетті, грибна підлива, свинні карманадлі (відбивні), олівьє, оселедець, компотик, Касин пляцок..............от така я господинька після лікарні...

Статус теми:
Закрита.