Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

мій в 1 год ночі захотів суші:girl_mad:
    мені ж не можна так пізно їсти (але пару зїла):girl_devil:

2. kati

kati Well-Known Member

ух, виповзла з кухні.... В нас сьогодні картопля запечена з часником, свинина з чорносливом( все та сама від Данусі:)), олів"є, салатик з курки, грибна підлива, печене м"ясне,оселндчик, грибочки мариновані, на десерт тірамісу і яблучний штрудель...вечором маю гостей:)

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

ого. і солодке сама пекла?

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

В мене тушкована картопелька і зупка гречана, ще на завтра салат зроблю(типу Олів"є).

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

а в нас нині для зустріч Нового року - шампанське, виноград, сир. і все.

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

в нас ще + яблука :girl_smile:

7. kati

kati Well-Known Member

тірамісу не печеться:girl_haha: а штрудель пекла, але то псевдоштрудель, бо з готового тіста:girl_cool:

8. natka75

natka75 Well-Known Member

ввечері зроблю картоплю запечену(від Лілі), салатик з моркви і фасолі, пельмені якщо встигну наліплю

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Уля, як там твої деруни?
    я вже насмажила і трошка підїла.

10. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

та картопля від Лілі (з синім сиром, вірно?), і м'ясна книжка від Дани - хіти Посиденьок!! Я вже робила картоплю, смакота, ще треба зробити м'ясо з чорносливом :girl_in_dreams:

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я таким чоловіка годувала: сос з курячого мяска з грибами, мята бульбочка і овочева мішанина.

12. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Вчора на вечерю була бульбочка,відбивна і салатик.А голубці і тушена капуста відпочивають в холодильнику...Сьогодні буду варити пісний квасолевий супчик.:girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_spruce_up:

13. mashka

mashka Well-Known Member

У мене олів'є, картопля в мундирах зварена, а потім підсмажена на маслі і домашній сир зі сметанкою

14. cleonata

cleonata Well-Known Member

буду варити борщик, або сирну зупу, картоплю і відбивні і щось дуже захотіла овочів парових або печених.

15. Дана

Дана Well-Known Member

Так як вчора нечутно нагрянув Старий Новий Рік, ми влаштували "свято живота":girl_in_love:
    Смакували ми вчора рибою з персиками і мигдалем

Сирковис соусом з крекереами (Наторелло то то про що я тобі писала:girl_bye2:)

І салатиком - "Французький", під такою назвою я його пробували 10 років тому в Кіллікії(склад, пекінка, варена курка, консервовані ананаси, пучок зелено цибулі( в мене її вчора не було:girl_in_dreams:) заправляємо майонезом і сметаною 75/25, сіль, перець)

16. Анута

Анута Well-Known Member

а у нас зараз буде пИца за рецептом Марусі-Мами. Тісто вже на розстойці стоїть ;)

але Дана смаколиків повиставляла... слюні витираю.....

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Зварила пельмені, в даний момент варю овочеву зупку, рис, салати морквяний і яєчно-огірковий роблю.:girl_crazy: Сон не бере.:girl_crazy:

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

чоловік насмажив картоплі, я відбивних,а ще були помідори з майонезом (захотілось тої хімії) і з пармезаном і то була романтична вечеря, бо світло вимкнули:)

19. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

А я сьогодні планувала робити рибу по-грецьки від Марусі-Мами. Але біля шостої вечора мене осінило, що риба все ще в морозилці. А чоловік вже виїхав додому, голодний. То я придумала вечерю на скору руку: зварила спагетті Чумак (мені дуже подобаються, пише, що з пшениці твердих сортів...), дала трошечки оливкової олії, італійських трав, і потерла голандського сиру туди, і пармезану багато (тітка з Італії передала). Дала ще синього сиру, але він трохи був недоречний.

Чоловік хвалив, а я вирішила, що ті спагеті з сиром - супер-знахідка, якщо треба швиденько зготувати щось...

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також таке дуже люблю. А ще туди видусити зубчик часничку і посипати сушеними пластівцями гострого червоного перцю.

А щоб не офтопити, то я сьогодні робила кльоцки з картоплі а до них сос з грибами.

Статус теми:
Закрита.