Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Зварила солянку, зробила салат з курки та ананасів, потушила кролика і зварила гречку... от така я господинька..... раз на місяць))))

2. Nata

Nata Well-Known Member

Маю ще борщ, голубці, нині зробила запіканку зі шпинатом, котлети, компот доварюю :) Ще би салат для нашого тата хто зробив :girl_spruce_up:

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я буду напевно солянку готувати і плов.

4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А я ще борщика зварила і дерунчики нажарила.:)Рости попка -підростай:)

5. Дана

Дана Well-Known Member

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

8. Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

ой, добре ,що нагадали! в мене на кухні плов тушкується зі свининою.

9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас сьогодні: борщ квасковий, макарони пофлотські (це тушений м"ясний фарш+цибулька) із соусом, для малого тушкувала рибку з цибулькою і морквою+картопелька. На вечір гарячі канапки з чаєм і фрукти...

10. Lerusja

Lerusja Member

Сьогодня в нас телячі реберця,тушковані в сметані,налиснички з сиром і родзинками,котлетки,овочева зупка і декілька різних гарнірів(пюре,рис,макарончики):girl_bye:

11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Ми з сестрою нині стушили фасолю з ребрами,зробили торт печінковий,насмажили риби,відварили бульбочку і моркву на Олів"є,завтра лише поріжемо все на салати і замішаємо.Підготувала кролика щоб завтра спекти.Ще має бути росіл.Може ще по ходу щось придумаєм,бо в нашого тата завтра день народження,і прийдуть колєги його вітати.

12. La esposa

La esposa Moderator

Я сьогодні халявлю :) В нас печінковий тортик з напечених ще тиждень тому коржів, чоловіку засмакував маринований перець, відкрили, ще маємо помідорки і вчорашній салат :) От така халява. Завтра з самого ранку їдемо на новосілля :) Та родина голодними з-за столу не випустить :)

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

картопля печена, оселедець з цибульою і яблучком з сметаною і гірчицею, салат з селери з зеленню, курячий бульйончик

14. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

А ми завтра з мамою збираємось зварити зупку з плавленими сирочками, зробити ще якийсь салатик (покищо ще не придумали який), а на вечір спекти пиріг з гречкою і картоплею. От таке меню.

15. ірен

ірен Well-Known Member

А ми сьогодні пекли піцу(за рецептом Марусі-мами:girl_curtsey:)і ще в нас борщик,тушена карторля з м"яском і сирник.

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я сьогодні зробила роли з лазаньї в соусі бешамель! Вийшло супер!!!
    Ще є бульйон з макаронами і мама спекла пляцок з яблуками!

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене теж бульйон з макаронами, ліниві голубці та медівник

18. Leila

Leila Well-Known Member

А я якраз з кухні, зварила зупку з фрикадельками, тушиться телятина з чорносливом, ще картопельку пюре і буде вечеря. Печива імбирного залишилося декілька штук, завтра буду інше пекти.

19. Deidra

Deidra Well-Known Member

Ми теж сьогодні спробували телятину з чорносливом - ось тут взяла :girl_curtsey:
    А ще уже другий день з задоволенням їмо сальце (бочок) з часничком-цибулькою-огірочком :girl_blum: А сьогодні ще й медовухи по стопці тяпнули :rus:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я сьогодні піцку зробила, тісто по рецепту Марусі-Мами, за що їй велике дякі!!! Просто і довершено!! Супер!!Рецепт Соусу до піци взяла у Панадолки. Тому і їй велике дякую! Смачно!!! А вчора робила пляцок з яблуками по рецепту, який тут публікувала Сихівчанка :girl_curtsey::girl_claping: Дуже смачний вийшов пляцочок!!! З'їли за мить!!

Статус теми:
Закрита.