Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mashka

mashka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

і у мене макарони, мені кашка пшенична, підливка грибна зі сметаною, салатик зі свіжих овочів, канапки з рибкою червоною, ще зробила цукати зі шкірок апельсину та лимону

2. Anaid

Anaid New Member

І я вчора салат під шубою готувала,сьогодні доїли!:girl_crazy:А мене вже замучили третій день готую піцци!Ще готувала зупку помідорову.

3. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ми зараз будемо їсти картоплю в мундирах і салат з квашеної капусти. От так постимо трошки. А ще п'ємо чай з мати-й-мачухи та липи, бо прихворіли.
    У нас шуба була в неділю, вчора доїли :)

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я зробила на завтра на роботу оладьї (рецепт той, що Дани з тунцем), тільки солодкі, з курагою :girl_smile:

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

з тунцем і курагою? чи то я п*яна якась???

А я з кухні на кухню. В Лілі куховарили цілий вихідний, приїхала а в хаті шаром покоти - то я на скору руку зготувала клюски з грибочками, морквою і зеленню для чоловіка. З*їв все.

6. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ні, я мала на увазі що рецепт яєчних оладьїв, не на кефірі, подібний до того, що подавала Дана на конкурс - з тунцем. Я робила солодкі, з курагою.:girl_smile:

7. Pyshunka

Pyshunka Well-Known Member

А я сьогодні зварила своїм гречану зупку, зварила бульбочку п"юре і піджарила курячі крилишка (ми їх дуже любим) + салатик з сиру і зеленої цибульки :girl_tender:

поділіться будь-ласка рецептом.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

9. veronka

veronka зла друзя

а я приготувала куряче філе у сметанковому соусі з родзинками, ням-ням-ням:girl_claping:

10. olena

olena New Member

У мене сьогодні капусняк,бульба в мундирах,печена риба,оселедець,і ,читаючи попередьні дописи згадала,що і у мене є печерички,зараз піду собі скоренько посмажу.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вранці в чоловіка була яєшня, сердельки, тости з сиром і салатик з руколи,порею і черрі, в мене те саме, але без яєць.
    обід : салат сир (творог) ,сметана,кріп, зел. цибулька, і увага-пельмені з магазину ( а що ? рецепту супу з печерець не дочекалась:sad: )

12. Lingerie

Lingerie New Member

А у нас на обід була "паелья"(рис тушений з зелен.фасолею,мяском і часником),і ще салатик з черв.капусти....Чоловік похвалив:girl_claping:

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

помідорова зупа, підливка з трюфелів(мама нам цей делікатес передала), рис і салат з редьки...

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

а як готуєте? бо я без мяска - не знаю як її варити..
    бо я готую на мяску як росіл, з томатним соком.

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

зелений борщ, тушкована картопля тиму чанахи, салат з крабами.

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ми зараз постимо, тому теж без мяска готуємо...в кипячу воду - картопелька кубиками і морква, цибульку обсмажую на оліі, рис, спеції (лавровий лист, душистий перець, перець чорний горошком, сіль, корінь петрушки або салери) за 10 хв до кінця приготування додаю томатний сік (власного виробництва) і в кінці зелень петрушки...

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

дякую. теж так думала зробити власне.
    бо я готую тільки з рисом або дрібними макарончиками. як росіл. зупка порожня - макарони в тарілку.

тепер спробую з картоплею.

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Ми доїдаємо борщ, зварила гречку, стушила рибку з морквою, спекла хлібець з рисовою начинкою і ще планую спекти пиріг з вишнями до чаю.

18. Lingerie

Lingerie New Member

Зараз печу пісні пиріжки з яблуками:)

19. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

І я про пиріг сьогодні думаю - такий з яблуками, вишнею і чорницею..., а так в нас борщик і плов овочевий з грибами і огірочками маринованими.

20. mashka

mashka Well-Known Member

у мене сьогодні салат шуба, картопля пюре, риба смажена і уха

Статус теми:
Закрита.