Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Anaid

Anaid New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

І в нас макарони але не рибними котлетами,а просто з рибкою смаженою:girl_smile:,зупу доїдаєм грибну вже третій день.А на дисерт сирник.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Салат з пекінської капусти і апельсинів, салат з сиром огірочками і зеленою цибулькою, борщик, картопля з запеченою качкою, пляцок з айви, морозиво і кампот з ягід!

3. La esposa

La esposa Moderator

а ми, після кількатижневої "піцової епопеї", гамали сьогодні суші :) Я їх робила вперше, переживала трохи, але все вийшло :girl_claping: Домашні зацінили :) а чоловік казав, що аж тепер то можна їсти (мав негативний досвід, коли купив в МЕТРО якісь охолоджені готові, то вони були такі погані, і чимось см.. пахли). Наші суші були з креветками і філе масляної (рибка така), і ще я всередину загортала імбирні пластівці. На наступний раз хочу робити зі свіжими овочами :)

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в нас вчора були, з огірком, цибулькою зеленою, кунжутним насінням, фореллю, сьомгою, креветками, ікрою мойви в соєвому соусі :)

5. Iskra

Iskra Well-Known Member

а в нас нині бограч:girl_in_love:

6. Laskava

Laskava New Member

Сьогодні так запахло справжньою весною, що захотілося окрошки з свіжим огірочком і домашніми яєчками :girl_in_love:
    Так що була окрошка, картопля-пюре з сметанкою, смажений хек у клярі та компотик з сухофруктів. :girl_curtsey:

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я коханому зварила солянку, а собі гречку і на вечір рибку посмажу :)

8. natka75

natka75 Well-Known Member

вчора не вийшло мені зварити щось на перше (віддала перевагу погуляти з малим надворі), тож зранку зварила овочеву зупку з шампіньонами )))

9. Христя

Христя Well-Known Member

Вареники з картоплею, зупка з курячими сердечками і тортик Спартак ще вчорашній є, на сьогодні вистачить

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми сьогодні обідали ще капуснячком і картопляним пюре з тушеною печінкою в сметані. Ще зварила компотик смачний з мороженої вишні і яблучка.

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

рецептуру пліз)))
    А в мене ще є вчорашній бульйон і плов, собі на вечерю спечу яблук

12. Savchenko

Savchenko Member

Вчора мала час, наліпила вареників з картоплею і кинула в морозилку і борщик червоний з часничком та кроликом, і ще мама передала спеченого кролика, так що в нашій сім"ї дні кролика))

13. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Cупчик з курячим м"ясом і брюсельською капустою, картопляне пюре, смажені опеньки у сметані, салат з морської капусти і компот з морожених фруктів.

14. agalinka

agalinka Active Member

А я зварила грибну юшечку і деруни.

15. stira

stira New Member

Зварила помідорову зупку, а на вечір картопля пюре з тушкованим філе індика. Маю намір ще зготувати сирну запіканку (для малявок).

16. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

А я зварила.зелений борщик з молодого щавля,вареники з картоплею та посмажила рибку,і вінегрет.

17. Пундик

Пундик Well-Known Member

Перечитала дописи і вирішила що буду готувати сьогодні червоний борщ ,а на вечір деруни...але шось мені так не охота готовкою займатись сьогодні шо то капець....

18. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Сьогодні планую зварити помідорову зупку, стушити печінку з сметанкою, зробити картопляне пюре

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я вчора робила бананові оладки!! смакота....

20. agalinka

agalinka Active Member

А можна рецепт?

Статус теми:
Закрита.