Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я ще спекла пляцка з яблуками, курячі рулетити з грибами, зробила сирний салат з свіжою морквою,спекла полядвицю з грибами, яйцем і бочком, наварила овочів на олів’є, замаринувала мняско - завтра спечу, зараз ще зроблю кекс Хвіст Папуги (мому чоловіку полюбився), пересмарую андрути і зроблю салатку з фасолі. Ще хотіла щось закалатати з печінки, але напевне буде на другий раз. О ще закручу рулетити з лавашу.
    Думаю фате на ту араву. Завтра зварю барабольку і зроблю салатку з капусти.
    На стіл планую ставити антіпасті, свіжі овочі і ковбаску різну. Тета привезе салатку з бурачків, тушені баклажани і гриби в сметані.

Це ми світкуєм хто чиї іменини, хто Софії і Надії а хто Марії. :girl_haha:

3. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Карапуз

4. zetta

zetta Well-Known Member

мрiю про ту книжку)
    а я сьогоднi :зупку зварила, окуня запекла з рисом, i пирiг катопляноречаний)

5. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

У нас сьогодні свіженький розсольник, гречана каша, м"ясна підливка, салатик із тушкованого буряка, для чоловіка гарбузова каша а особисто моя захцянка - салат "під шубою":shy:

6. natka75

natka75 Well-Known Member

зранку напекла сирничків зі сметаною, обід у нас був в кінг кросі у Варениках, на вечерю зварила картоплю пюре з підливкою, відкрили баночку лечо,зробила салат з яєць+сирок+часник з майонезом і замариную оселедця з цибулькою, на десерт є морозиво і кекс (куплений), виноград і компот з слив та яблук.

7. mashka

mashka Well-Known Member

у нас гречка, печена курка, сирники і для чоловіка жарені опеньки з цибулею і манкою.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Зупка з макарончиками, печена картопелька, каляфьор запечений в вершках з сиром, курочка в сметані, і ще напекла еклерів з заварним кремом, ну і канєчьна незамінний компот.

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Запечений судак з овочами і ще планую сирників насмажити.

щось і мені захотілося, може також спекти?

10. Vendy

Vendy Active Member

Борщ, вареники, капуста тушена, підливка з грибів ну і компотик

11. Natinka

Natinka New Member

Вчора готувала картоплю-пюре і запечену форель, а на сьогодні зробила гуляш м’ясний з макаронами. На десерт пляцок з яблук смачнющий.

12. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Тефтелі і картопля-пюре, курячий бульйон з макароном.

13. slobodianka

slobodianka Member

І я бульйон і пюрешку зварила, ще овочева нарізка і налисники на десерт. Залишилось щось з окорочка придумати.

14. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А у нас на сніданок були макарони з ковбасою і яйцями (повигрібали все, що лишилося). На обід зварила борщ червоний, а на вечерю навіть не знаю, може тут що вичитаю?
    Бо щось фантазія скінчилася...
    Хотіла сирники, а чоловік носом крутить...Всі люблять сирники, а він як не люди...УХХХ...Що тепер буде їсти?

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я сьогодні щось зовсім розлінилась-з вчорашнього гарніру-макаронок,зробили макарони по-флотськи і усьо.Фантазії вже ні на що немає

16. Solomi

Solomi New Member

А в нас голубці, картопелька з курочкою тушена, щавлева зупка,салатик з огірками і помідорами, макарони з печінкою і
    рогалики домашні з шоколадною начинкою.

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Борщ червоний, вареники з картоплею і сиром і усьо, більше ніц не хочу робити.

18. Vendy

Vendy Active Member

суп грибний, сирники, підливка з грибів (назбирали грибів багато))) картопелька тушена

19. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

макарон по-флотськи, суп з фрикадельок та салат з огірків і помідорів

20. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Вчора чоловік приніс відро грибів, то частину закрили (опеньки), трошки висушила (ті ж опеньки, але такі "шляпаті" :) ) і решта (всякі-різні гливи, моховики, сироїжки) відварила, сьогодні хочу перемолоти в комбайні, підсмажити і зробити міні-піцци з ними. Ще буде пшенична каша з тефтелями (вчора багато зробила) і кисіль, а на десерт спечу дітям медові прянички (недавно вперше пекла, то вмомент всі з"їли і просили ще).

Статус теми:
Закрита.