Серіали, серіали, серіали...(2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Demetra, 11 Листопад 2015.

1. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Lyudvig а де дивитись? На еФеСі качнула була першу серію, але далі переклад не появлявся, то я стерла. Тепер бачу, що взагалі заблокований цей серіал.

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

@Dominika, на ЕкСі :girl_wink:

• Подобається Подобається x 1
  3. Dominika

Вирішила дати голові відпочити від детективів і прочєє...Засіла дивитись "Підступних покоївок", 3 сезон. Мама мія, який же то брєд. Ну там і попередні сезони спеціфічні, але я дивилась, бо все виглядало легко, невимушено, гарна картинка. Ну але цей сезон то взагалі повна пародія. Але дивилась заради парочки Пауелів, тащусь від Едріана))))"Лучь свєта в тьомном царствє" цього серіалу...Ну я в цілому про характер персонажу, а не про зовнішність.
    Потім почала дивитись новий сезон "Коханок". Теж скука повна.
    @Lyudvig До Найт Оф ще не дійшла, як бачите. Тимчасово деградую, але це ненадовго))))

• Подобається Подобається x 2
  4. Lyudvig

@Dominika, а в мене ломка за кожною новою серією, серіал-:good:. А поки чекаю ту серію, перебиваюсь Донованом)
    Тиран закинула, ще почала дивитись якусь там Королеву Півдня, чи як там її, слабо, вже з перших серій резину тягнуть)
    Отакі-то помідори :)))

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

І я вчора додивилась. А чим тобі не хепіенд?
    В листопаді обіцяють ще 4 серії.

6. slobodianka

slobodianka Member

мати моя рідна, їх шо ше знімають?

7. Demetra

Demetra Well-Known Member

Но-но!:girl_mad: То ж не Санта Барбара:girl_blum:Подобається цей серіал і чекаю, що ж назнімають в новому сезоні чи то продовженні.
    А я надибала новий серіал - Вікторія (про королеву Вікторію). Подивилася дві серії, досить непогано, подобаються такі історичні серіали.

• Подобається Подобається x 4
  8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І в мене деградація. Подивилась кілька серій і не тягне. Чьота мені зовсім не цікаво, хто ту кубіту завалив.
    Йду, шось пошукаю.

9. Lyudvig

Ну ви дівки даєте)зажрались)))
    А я просто в захваті від кожної серії була, на жаль, закінчився(
    Сьогодні в штатах вийшов Наркос 2 сезон, перший пішов супер. Вірю, що і продовження буде бомбейське, бо трейлер дуже-дуже ;)
    --- дописи об"єднано, 2 Вересень 2016 ---
    Також спробувала дивитись. Дуже люблю історичні серіали, але трохи мені бракує масовки якісної, забагато графіки. Ну але то таке, подивимось дальше, бо я лише пів серії глянула :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Divchyna vesna

Нє-нє, я у вимучено-депресивному стані

11. Lyudvig

Певно ти почала дивитись Nigth of не в той час, бо справді вартісне мило)
    Чого тільки вартує адвокат, той актор грає просто безподобно, з кожною серією за ним все цікавіше і цікавіше спостерігати.
    Ну і в загальному так не зле, не зле ;)
    Я так зрозуміла, що продовження буде, тому, як будеш мати час і натхнення дай йому другий шанс ;)

12. Divchyna vesna

Та ж кажу, що почала. Але подивилась перші серії. Цікаво, але нема ух. І плюс мене оті тюремні будні напрягають.
    Як на мене, там більше розвивається тема упередженого ставлення до мусульман, як до носіїв тероризму. Тобто серіал - політично-соціальний, якщо можна так висловитись.

--- дописи об"єднано, 2 Вересень 2016 ---

13. Lyudvig

Я думала, що це серіал якраз для тебе...хник, хник...Бо якщо взяти взагальному всі серії, то саме то, що ти любиш :girl_yes2:

Але то я вмію розхвалити, нє? :girl_blum:

Останнє редагування: 2 Вересень 2016
  14. Dominika

Я вже теж почала дивитись. Поки лиш пару серій подивилась. В загальному не зле, не "ух, ах", але цікаво, отак поволі-помаленьку буду дивитись)))
    Ще подивилась пару серій Американської готики. Якийсь "страннєнький" серіал. Навіть важко описати, що мені бракує в ньому. Напевно кину. "Нє асіліл"...
    А Family вже дивились. Наче по опису підходить.
    Теж глянула першу серію. Нічого так. Спробую дивитись далі.
    Почався осінній телесезон. Попереду купа прем'єр. Аж руки-очі чешуться скоріше б щось цікаве знайти серед тої купи.

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

"ВІкторія" класний серіальчик, 2 серії є вже.
    Люблю такі "під історію" серіали. Коли такі красиві костюми, придворні інтриги, ще після Тюдорів на такі підсіла.

16. Divchyna vesna

А детальніше мона? :girl_blum: Бо фільм "Готика" мені понра. Троха містики забагато, як на мене, але ж і мяньяк є, і кровіщі мало.

17. Dominika

З фільмом немає нічого спільного. Маньяк є, кровіщі немає, підозрювані є(члени однієї сім'ї), решта - "унила возня", якесь все непродумане, сцени, таке відчуття, що незавершені, карочє, мені все нелогічне. Не рекомендую.

18. Lyudvig

Мені здається, що Вікторії до Тюдорів го-го, як далеко. Але це лише моя думка :girl_wink:
    Вчора взахльоп подивилась 2 серії нового Наркоса :clapping:
    Розтягую задоволення, спробую не більше однієї серії в день, але не знаю, чи мені вийде :girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Ну наразі так, розмах ще не той, і скромніший однозначно :)
    але картинка красива.
    Вікторія ніби довго правила згідно історії, тому надіюсь назнімають кілька сезонів і буду мати під рукою щось для перегляду))

• Подобається Подобається x 2
  20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Чекаю, дуже цікаво що з того вийде:

• Подобається Подобається x 6