Усім любителям детективного жанру можу порадити серіал "Інквизитор" 2014р.,щоправда він російський, але коли брак чогось нового, то цей серіал дуже цікавий!
З комедійних серіалів почала дивитися "Американську сімейку" Modern Family,а то шось всі серйозні й драматичні були Смішний, хороший, добрий гумор. Ну це поки що, може далі гірше буде, але зараз дивлюся із задоволенням
А у меня с сериалами любви не получается - я даже "Игры престолов" только 4 сезона одолела. Я под них засыпаю =(
там,розумієте, АТМАСФЄРА. там всьо сумно,нема хеппі ендів(хіба в останньому сезоні в кінці німножко),дощ,погана погода. я таке люблю, тому мені дуже сподобалось. а ще псіханута детектівша- моя любоффлюблю псіхів можете спробувати "Ті,що вбивають" американську версію - вона динамічна і цікава
Звикла до "одного" серіального сайту ( не впевнена чи можна його називати). А він щез. І не зрозуміло , чи з"явиться знову. Де ви переглядаєте серіали?
Востаннє я серіали дивилася ще у школі (і їх було всього 3: "Всі жінки відьми", "друзі" і "Дівчата Гілмор") А тут в неділю муж кіно дивився (то я так думала ), я одним оком поглядувала, а потім він мене "порадував" що то серіал. Коротше тепер до кінця тижня дивимося "Манхеттен" Манхэттен Про військово-наукове містечко в Америці 40-х, де винаходили атомну бомбу. "Крові" немає (і добре, бо я такого не лю...), в основному інтриги, сімейні драми і т.д. Серіал заснований на реальних подіях. Поки нічо так
Є 2 серії 4 сезону Лютера. Ух! Хоч щось) Ще дивлюсь Валландер часом, але то такий депресивний серіал, я би на місці головного героя вже Всьо, більше ніц нема...
@Lyudvig відповіла чотко. Але як я вже писала раніше, версія янкі з мексиканцями не така цікава та напружена, як євро-варіант. А Ви яку версію зирите? Бо мене цапануло з першої серії, особливо детективша. Але ж всі генії дивакуваті.
Значить дивлюсь зараз "Схватка". середненько.моментами нічьо так задуми і розвиток подій,але якось нудновато-повільненько,без пристрасті і динаміки. напрягає постійне - три тижні тому,два місяці після того,один день перед тим,пів року до.... додивляюсь другий сезон - може якось розкриється серіал
Теж на днях переглянула дві серії - непогано. Буду дивитись під настрій. Не те щоб "ах", але при нагоді... І в мене зараз якась "серіальна грусть", нічого нового цікавого, хочеться такого, щоб "вау", а нема. По накатаній дивлюся Кості, Хороша дружина, Бруклін9-9. Елементарно і Чорний список відклала до новорічно-різдвяних вечорів. Буду під шампусік з пампухами смакувати. І усьо... "Грусть тоска мене з'їдає"...А у вас всіх що там серіального твориться? --- дописи об"єднано, Dec 29, 2015 --- Починала колись, але от через депресивність не потягнула. Може спробувати знову...В мене так буває. Деякі серіали починала дивитись з другої-третьої спроби.
Вчора чоловік дивився "Пустелю смерті", я одним оком заглядала. Перший сезон був цікавий, чекаю наступний
Вчора подивилась першу серію. War & Peace. War & Peace (TV Mini-Series 2016) - IMDb Наразі так не зрозуміло, ніби не зле, буду дивитись дальше. Побачимо... Актори:
Рівер- серіальчик детективний. троохи змахує на Валландера(у інспектора жизнь-боль та грусть-пічяль), серіал мінорний(але водночас якийсь позитивний,не така повна безвихідь як після Валландера),середньо-динамічний(нема екшену та гострих пристрастей), но є любов,таємниці ну і актор головний грає шикарно,люблю його КиноПоиск.ru - Все фильмы планеты
Я несподівано "підсіла" на Person of Interest/Подозреваемый. Вже третій сезон не черзі. Спершу ну ніяк, але вибору не було, бо майже все, що люблю передивилась. То зараз просто "млію" від містера Різа. Та й містер Фінч мені подобається, і навіть детектив Фаско ))) Попри весь пафос, і нереальність мені серіал "пішов" ))))
Вийшов новий серіал з Дженіфер Лопес у головній ролі - ''Відтінки синього'' (ага, я думала це щось про любоффф буде) Подивилась першу серію і трохи розчарувалась, думала цікавіше буде... Але заради Джей Ло подивлюся ще кілька(коли вийдуть) і тоді вже зроблю висновки.