The innocent Іспанія, 2021 8 серій Драма, трилер, детектив, напруга до самого кінця. Рекомендую! Особливо тим, кому припав до душі гол. герой "Три метри над рівнем неба" Маріо Касас.
Дівчата, хто вже всі 6 сезонів подивився, скажіть то вже все чи лишили зачіпки на продовження? Дивлюся 4 сезон. Дякую за пораду)
Британський комедійний серіал "Материнство"(виробництво БіБіСі). Проковтнула за два дні два сезони, серії по 25 хв, ще є третій. Регочу до сліз на кожній серії. "Усьо як в житті". Материнські будні у всій красі, часом сміялась крізь сльози, бо впізнавала себе. Але попереджаю - гумор британський, зайде не всім. Motherland (TV Series 2016– ) - IMDb До ре, 3 червня починається другий сезон "Чому жінки вбивають", з новим акторським складом і сюжетом.
"Ласун" або "Хлопчик з оленячими рогами", Нетфлікс, 8 серій(сезон) є в укрперекладі. Чудова мила чуттєва "казка" для сімейного перегляду, ну принаймні на 4 серії поки що так. Я просто кайфанула поки дивилась. І малий той такий милиииий, що аж хочетьсяя його обійняти. Одним словом, дивитись усім))) Ласун (TV Series 2021– ) - IMDb Ще спитаю таке...Не знаю з якого боку підібратись до серіалу "Доктор Хто". Знаю, що там сезонів купа ще з давніх часів. Тому починати спочатку не хочу. Бачила по ТВ кавалки якихось серій з різних сезонів і мене зацікавив. З якого більш-менш недавнього сезону мені варто приєднатись до перегляду, так щоб я розуміла суть того всього? Танцюю з бубном, щоб прийшов знавець серіалу і щось мені нарадив.
Доктор Хто вартує дивитись з першого сезону перезапуску. (Класичний тЄжко дивитись, бо то перекладів немає, то слайдами деякі серії). Лише в 1 сезоні Доктор перейшов регенерацію і змінився із закінченням першого сезону (Крістофер Екклстон для мене ні риба ні м'ясо... Мені він не відзначився і не запам'ятався нічим таким неймовірним). Всі решта щонайменше по три сезони грали. Саме в першому сезоні появляється Роуз, яка буде постійною супутницею Доктора декілька сезонів, потім ви зустрінете капітана Джека Харкнесса (в деяких перекладах Гаркнесс), і лице Бо ))) І якщо перший сезон здасться вам дивним , може не таким захоплюючим , то згодом, із появою Теннанта, ви відкриєте всесвіт Доктора заново )) Саме із появою Теннанта, в ролі десятого Доктора, серіал відкрився для мене повністю - це було ванлав )) Я навіть закинула серіал після того, як появився Сміт, так було обідно, що нас покинув десятий доктор (( Потім, коли змирилась і звиклась із одинадцятим Доктором, прийшов Капальді)) Новий стрес ))) Але ніт, серіал не закидала, я вже чудово розуміла, що нас таке чекає кожні декілька сезонів , із інтересом почала його вивчати. Адже це основна фішка серіалу - Доктор регенерує. З тим треба миритись, приймати нових особистостей і тішитись, що такий афігенний серіал існує у цьому житті )) Там деякі сюжетні лінії так закручені, що треба добре дивитись, аби зрозуміти що і до чого. Я прямо в захопленні від того, наскільки грамотно прописували кожному роль, адже згадки про деяких осіб тягнуться сезонами Донна Ноубл яскравий приклад, або ж Клара Освальд. Все так шикарно закручено, що слів немає ) До прикладу, поки я в'їхала повноцінно в історію сім'ї Понд, потратила чимало часу. А Рівер Сонг, та то такий сюжет, що капець)) І ось це найбільше і тішить - ти не можеш передбачити, а що ж далі буде ...
@Olenka Matviikiv "нічьо ніпанятна, но очєнь інтєрєсно"жартую. Все зрозуміла, буду дивитись одразу з Теннантом, бо, власне кажучи, заради нього і збиралась затіяти то все. То мій "любовчик" здавна, а після "Благих намірів" так взагалі біжу "косики назад" на все, де він появляється.
Власне, я поняття не мала, хто такий той Теннант Аж поки його в Докторі не побачила. І головне, я так часто за нього чула, і все не могла зрозуміти, ну що то люди так впадають за тою худющою англійською палкою ))) А потім усьо... Покорив він мене
от мені він теж ні разу не типаж моїх любимчиків. Ніколи не любила таких худих чоловіків. Але в ньому стільки іроніїї-сарказму-чорного гумору і ще хто-зна чого, що встояти неможливо. Недавно ще подивилась комедійний серіал з ним "Постановка", про акторів під час карантину. гумор дууууже британський, але я завжди на такому регочу.
Як це я пропустила "Метод Комінскі"....Прекрасний комедійний серіал, не те щоб пореготати, але зацінити гарні жарти - ок, в дусі старих добрих голівудських комедій. Є чудовий український переклад. Дуже і дуже раджу. Метод Комінськи (TV Series 2018–2021) - IMDb З останнього: - трохи гротескний "Гонитва за коханням", всього три серії, Британія. Гонитва за коханням (TV Mini Series 2021– ) - IMDb - скандинавський "Катла". Нікому не раджу))) але мені дуже сподобався. Усе мрачно, повільно і незрозуміло. Усьок як для мене. За атмосферою нагадує "Пітьму". Катла (TV Series 2021– ) - IMDb
Найкращий з останнього: https://www.imdb.com/title/tt7909970/, не уявляю, як то я його пропустила… Також дуже достойно: https://www.imdb.com/title/tt13138834/ О, згадала, що ще був цей серіал: https://www.imdb.com/title/tt10155688/ А що ви, дівоньки, дивитесь?
Дивлюсь Декстера. Та, я його ще не бачила Так от, не розумію тих, хто його так нахвалював. Може в 2006 році це і був серіал-вогонь, та зараз якось слабенько. Купа-купезна ляпів. Чи то я вже така балувана стала? Але направду не розумію такої кількості захоплених відгуків. --- дописи об"єднано, Aug 2, 2021 --- Якщо продовжувати тему детективів, кримінальних драм, то мені досить добре зайшов «Блудний син».
мені щось теж не зайшов ніяк, дивилась десь років 5 тому. Думаю, що так як ви пишите - для того часу то було щось нове і цікаве, а зараз, на фоні багатьох крутих детективів, він дуже програє. "Блудний син" мені також сподобався, хоч він теж з тих "лайтових" детективів, типу подивився і забув. В мене зараз на перегляді стоять: - Зло, 2 сезон. Але щось слабо, порівняно з першим. На першому я боялась зайвий раз дихнути під час перегляду. І потім боялась в туалет темним коридором йти))) А другий просто фоном йде... - Дивні дива. От цей нам з чоловіком зайшов просто на ура. Хоч ніби звичайна підліткова страшилка, але щось в цьому є, що ми аж до 3 ночі дивились. Дивні дива (TV Series 2016– ) - IMDb - Баптист. Непоганий детектив, є другий сезон. Баптист (TV Series 2019– ) - IMDb Поки все.