Шафа-купе

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Deidra, 16 Січень 2009.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Шафа-купе

ну незненю незнаю, в мене знайомі самі робили, то вийшло в два рази дешевше ніж у приватника, а про фірму я взагалі мовчу.
    ми теж самі робили, але по сумах сказати не можу бо ще без дверей (ніяк не можу визначитися що хочу) то у нас вийшло десь 3000 може трошки більше на розміри 4.0*2.65*0.8 це тільки дсп, поклейка і порізка.

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 07:59 ----------

а, і ще забула що ми робили повноцінну шафу, не вкладку, а власне шафу, з боковими і задньою стінкою.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а твої хлопці в коридорі ніколи не бавляться?
    бо ти бачила нашу шафу в тій ніші, то я дуже задоволена що по низу і по верху, ну але головне низ - неширока полоса ДСП, бо Юлька як на машинкою туда заїде, так сама на машині, чи взуттям може запачачкати, за ДСП в тому плані легше догялдати і важче пошкодити...

а вообще, правильно Каті каже, там на левандівці, якщо ми про одну і ту ж гуртовню кажемо, там валом взірців як ДСП так і скляних кольорових варіантів фасадів, там же і порізка в них, там же і фурнітура...

3. kati

kati Well-Known Member

правильно, самі робили...тут не сперечаюсь. Але якщо прорахувати начиння на фірмі і в приватника-різниця буде дуже малою, якщо буде( я вже писала що в один час ми з подругою робили ремонт, я всі шафи на командорі замволяла,вони в приватника, +- метраж однаковий, по ціні вони заплатили більше ніж ми)
    ну якщо хочеться саме такий фасад,то це не аргумент:)

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ясно ...я знаю ту гуртовню, просто не звертала увагу на матерыали такого плану...щоб фірма робила нам нема сенсу, бо робить колєга безкоштовно, тому власне цікавить система, матеріал, плівки/скло і т.д.....

стосовно "терти замахаєшся"..тоді що пропонуєте, бо однозначно ні дзеркал, ні "під дерево" не хочу....можливо вверх/низ інші...порадьте,як з фактурою і кольорами (теж ду важливо, бо плитка на підлозі і фасади на кухні вже стоять)

5. KAPUCHINKA

Уляночка, знайомий який займався колись меблями радив нам брати плиту і замовляти порізку на Луганській, казав що вини там добре і рівно ріжуть. Ми там різали і кухню і шафу, то все добре, рівненько. єдине, що часом якусь детальку можуть забути проклеїти, то треба знов їхати, але беруть без проблем вірять на слово.

а на рахунок систем, то десь рік тому цікавилася то системи командор були тільки у командора і вони їх окремо не продавали, а в шафі важливо нормальна система, бо може почати вилітати, застрягати і т.д. колись ті системи можна було з тернополя привезти, там командор продавав, але то, напевно, того не вартує.

яка ситуація зараз - не знаю.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну как сказать....
    коли до нас в гості приходить старший Юлькін брат, то вони двоє як стадо слонів, і ігри відповідні.... тому для мене це аргумент, бо одне діло діти дорослі, а інше коли малі....
    звичайно Уляні може також не аргумент, я просто запиталась...

7. KAPUCHINKA

я собі планую в дерев*яних рамках матове скло. у вас, здається двері такі ж як у нас. то я собі планую рамку а всередині напевно якусь пластмасу чи скло сатин. то скло принаймні, мені у догляді не проблемне. і по стилю ніби непогано буде, правда ніде я таких дверей не бачила, і ще не шукала.

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а ротанг ? )))
    хотя я щось взагалі не фанат ротангу )))

9. Уляночка

а чого в коридорі..ні,
    ні, то для мене балкон/дача

10. dyzain

dyzain Well-Known Member

На вигляд це звичайний лакобель - скло замальоване фарбою по шкалі RAL або ICA (розкладка кольорів дуже велика і можна підібрати любий відтінок)
    Оракал - це протиударна плівка, яка клеїться на внутрішню сторону скла.
    Систему так візуально не розрізниш. А на рахунок Командору, це система яка не відповідає ціна-якість. Може колись вона була і добра, а тепер це звичайний Китай.
    Самі командорівські системи має фірма Вибор, вони є у Львові.

11. KAPUCHINKA

а які зараз системи добрі?

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

тоді запасайся терпінням і шматкою з мікрофібри, бо будеш щодня пуцувати, поки не заб"єш на красОти. а з дітьми - то гарантовано. як на дзеркалі ще можна через раз побачити ті відпечатки, то на чорному/темному вони у всій красі і при будь-якому світлі на видноті.

оце дуже вигідний колір, він легко дивиться, так би мовити розчиняється в просторі, навіть на глянці скрадує погрішності у вигляді царапок і пальців.
    тут на мій смак я би відштовхувалась від контрастів, якщо фасад шафи світлий - то кольором стін його треба підкреслити, тобто стінам надати гарного насиченого ненапряжного відтінку, наприклад мокрого піску, чи кава з молоком. фішка в тому, щоб фасад шафи був акцентом і гарно відділявся.
    а чого це вони мають бути однакового кольору? головне, щоб були в гамі, щоб основні кольори і акценти між собою дружили. і я би зовсім не боялась того, що переходять площини одна в іншу ( то мається на увазі коридор в кухню?), навпаки добре, коли зони різного призначання розділені, так цікавіше простір виглядає.
    з тих малюнків, що ти показала, мені сподобався другий, але чомусь здається, що ті дві темні смуги по верху і по низу будуть різати висоту приміщення. ну і як вже писалось, в зоні досягнення дітей темний глянець вже зовсім і не глянець.

13. Уляночка

це з власного досвіду?:d64:а якщо світлий фасад,а елемент всередині-темний...

або світлий фасад глянцевий,а по ньому контури -копія картини, що спрезентована і зараз висить в коридорі і чекає логічного продовження "теми" (в ДЕЙЗІ в коридорі по глянці є такі візерунки..по білому)..я б взяла колір пареного молока відтінок+стіни - стукко.. колір кава з молоком (не глянцева фактура)

там є така конструкція,що є спільною і для кухні, і для коридору....і плитка в нас на підлозі однакова, то, як на мене, логічно було б і віддіток стін так робити (в нас так і є зараз, просто не мали грошиків на декоштукатурку, тому закатали фарбою)

14. kati

kati Well-Known Member

100%
    маю гялнянець практично у кожній кімнаті.
    На кухені чорні великі фасди- капці( дяка що вони верхні, то вже півбіди.
    спальня білий глянець- нормально, тільки під штучним освітленням видно всі царапки
    А в коридорі троє дверей кольору слонової кістки- ото супер пупер, витираю пил тільки тому ,що знаю що він там є, а так можна рік не витирати.:)

я шось не зрозуміла. Маєш картину в кордорі і точно такий же малюнок хочеш перенести на фасад? ..мені здається нефайно буде. Вже краще вибрати якісь незамисловаті лінії ,можливо схлжі по характеру з картиною, але так щоб не прив2язуватись до картини

стукко має глянцеву поверхню.Але це дужедолбра штукатурка, я задоволена.

15. Уляночка

вчора лазила нетом, то бачила і не глянцеве стукко..глянцеве пишуть - тукко венеціано..але я не вникала...
    вони глянцеві, то я ні однієї твоєї шафи не пам"ятаю:girl_nea:
    я не знаю точно, що я хочу...просто 3 однакові одноколірні двері не хочу:girl_sad:

16. Corena

так, маю і в кухні і в кімнаті молочні глянцеві фасади. то в кухні ще трошки можна побавитись з прибиранням, коли щось потече, чи брудними пальцями хто пацьне :girl_devil:, а в кімнаті чистий спокій -

нормально, але врахуй, що там якраз будуть торкатись пальцями дорослі, відкриваючи-закриваючи шафу.
    тут підтримую Каті, не бачу сенсу повторювати картину, хіба можна підтримати тему окремими елементами. але особисто я не є прихильником такого , мені більше імпонують чисті прості поверхні, тому тут не порадник. ну і щось певно одне - або малюнок на склі, або двоколірність.
    тоді в чому питання, якщо ти собі вже вирішила, що стіни мають бути однакові, отже колір буде такий, як на кухні? чи ти ще кухню плануєш перемалювати? :)
    важко так щось сказати на абум, може варто залишити ту спільну конструкцію однакового кольору, а інші стіни, що не дотичні до кухні зробити більш насиченого яскравого кольору з тієї ж гами...

17. kati

kati Well-Known Member

не обов"язково робти ідентичні, в одній гамі так. В мене теж спільні кухня з коридором. Вибрали стуко, але різних віддтінків пісочного
    дві гялнцеві з дзеркальним малюнком і одна дзеркальна з глянцевими молочними узорами.

18. Iryna

Iryna Well-Known Member

що це за гуртівня і де саме на Левандівці вона є? (можна в пп)

19. Уляночка

та я теж не АЖ прихильник..шукаю варіанти...хотілося основа-темна, а елемент-світлий..ви радите навпаки...мабуть, прислухаюсь з практичної точки зору, щоб
    так,саме так..ми закатали тимчасово, щоб заїхати, а тепер хочемо щось більш практичне....щоб я точно вирішила, то ні..я б не питала:girl_curtsey:

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

я це і мала на увазі..навіть не повторорювати картину, а окремі елементи і то графіка, контури

20. Corena

ну... кухню я би однозначно малювала в дуже світлий колір, може ледь відтінений.
    а в прихожій можна і поекспериментувати з кольором.
    особисто я зараз би свій коридор перемалювала зовсім по іншому ))) в матовий глухий колір. так мені чогось зараз дуже подобається... типу такого