Відповідь: Шафа-купе а мені, навпаки, чогось кухню свою хочеться затемнити..якась вона мені засвітла, або відтінок не правильно вибрали... от тут гляньте--то глянець+"під дерево"..виглядає на фото гарно, але вживу мені видається,що буде не так гармонійно.... і 2 питання-а можна знайти систему без тих алюмінієвих рам..як ось тут..і дати, наприклад, ручки на двері, щоб не "лапати за дверку...(але тут, здається, спеціально посередині полоса не глянцева, щоб пальців не лишати..як думаєте???
Відповідь: Шафа-купе Візуально у тебе вкрадеться одразу половина коридору, якщо все зробиш темним. у нас вот так дерево з чорним глянцем колір фасаду і колір вставки обирались саме такі, бо меблі у вітальні якраз в комбінації таких кольорів південний, тц карпати, другий поверх, десь там в одному з залів, якраз є місце де пропонують таку систему, де направляючі заховані, як памьятаєш у Дезі було, візуально видно лише дверки, все решта заховано всередині.
Відповідь: Шафа-купе тут дівчата мене майже переконали робити світлу шафу і контрасні стіни... дякую за фото... то ви в вітальні ще купешку поставили??? в спальні передумали? CORENA, а в тебе глянцеве ДСП?
Відповідь: Шафа-купе да, ми змінили всі меблі у вітальні, поставили купешку невелику і той комплект що на фото. В спальні лише ліжко, тумбочки. Я слаба Богу що в спальню купе не втулили, бо нагружало би конкрето.
Відповідь: Шафа-купе я не знаю що це )) вже просвітилась за допомогою гугла)). не знаю, як щодо практичності, але на вигляд - це різні речі. скло більш глянцево виглядає, більш прозоро ,при тому не просвічуючись. в моїх сусідів всі меблеві фасади з білого скла. гарно виглядає, дуже сучасно і дуже стильно, хоча може і трошки холодно я б сказала. але то ше загальному від інтер"єру залежить. ну і такий момент - в мене мала пару разів гаратнула терткою по кухонних шафках і в одному місці відколовся малюсінький кусочок лаку. не знаю, чи то є недоліком, бо не знаю, як себе в тому випадку веде скло, чи взагалі не розсиплеться на частинки.
Відповідь: Шафа-купе лакобель це шкло ,глянцеве МДФ це плівка, плівка теоретично міцніша.. Щодо протерти, то однаково, щодо царапин, то нам майстер казав що на шклі ( в нашому випадку чорному їх сильно буде видно, якщо будуть) ну і шкло розбити легше, плівку не розібьєш. Хотя у нас за тим чорним шклом також плита, що в цілому додає мабуть міцності...
Відповідь: Шафа-купе О, точно, гдє то тут, дівчата ще давніше, пару років тому писали, щодо фарбованого, мол це як емаль, аналогічна автофарбі чим щось такого плану, що мол може тріснути від удару і дати сколи.... хотя чого це ми все про удари, ніхто ж молотком меблі не лупить ---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- мабуть то якраз той випадок про який я писала
Відповідь: Шафа-купе такс..ніхто не пише, тому ще раз попитаю.. дівчата, а мо такі варіанти.. шафи... 1.суцільно світла шафа, яка розгратована темною системою+рами 2.світла з прямокутною вставкою всередині 3.ще так подобається,але не розумію,як то зроблено і по гамі стін..в обидвох випадках - фото, що посередині ..нормально буде гармоніювати з меблями і плиткою на підлозі???
Відповідь: Шафа-купе нагадай, в тебе 2чи 3-дверна шафа буде? Якщо 3-дв. 1 вар. мені не подобається- буде якась суцільна клітинка...І 2-ий теж не дуже.Третій файно. А не розглядаєш варіанта поєднати з двома глухими фасадами один дзеркальний? наскільки памьятаю дзеркала на повний ріст у тебе немає.....ну і візуально вузький коридор зробиш просторішим Це не мус бути суцільний глухий дзеркальний фасад-можна придумати шось цікаве
Відповідь: Шафа-купе 3-х-дверна.. дзеркало категорично ні, бо буде на увесь ріст дзеркало в рамі на стіні..ліворуч від ніші ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ---------- як воно роблено ти зрозуміла, бо я ні? а такий варіант..думаєте, дуже треба буде пуцувати
Відповідь: Шафа-купе перед шафою так? всі світлі/молочеі/кавові віддтіки дуже добрі, на них не видно ні пальців ні пилу. Темний глянець -то капут
Відповідь: Шафа-купе так і кажи, на кусочку стіни між вхідними дверима і нішею бо я також щось подумала що хочеш дзеркало навпроти купешки п.с. вам вистачить такого вузенького дзеркала? ти його в повний ріст будеш робити чи наполовину?
Відповідь: Шафа-купе ну вже тут напишу бо маю схожу дилему думаю над фасадом і нічого не придумується, навпроти і зправа від гардеробної двері дитячої і ванни і вони темні, шпалери кремовозолотаві тому думали 2 фасади гардеробної зашити свілою плитою, бо темною буде мрак, потім хотіла скомбінувати плиту з матовим шклом кольору згущеного молока, але вже два дні думаю зробити повністю те матове шкло на матовому взагалі ніц не видно тому "пуцуванням" не переймаюсь питання в іншому, гардеробна в одному куті коридору а при вході прихожа напів відкрита з однією дзеркальною дверкою, решта світле дерево чи не дико буде що тут світле дерево, темні двері і шкляні фасади гарднробної?:8: блін, вінегрет якийсь, але все темне буде дуже тяжким бо стелі 260 якщо не вище
Відповідь: Шафа-купе видно, жирні плямки у мене в кухні частково в фасадах матове шкло ( хоча може матове матовому рознь), епрст...100 разів пошкодувала, ну але якщо дитину з пончиком не пускати гуляти по хаті, то плям кагбе не повинно бути....
Відповідь: Шафа-купе тобто вузенькому..там "кусочок" має майже 85 см (але там є вимикач, то реально залишається 60 см), а в тебе ширина дверки дзеркальної скільки, бо ми себе добре бачимо і на дзеркалі в купешці, що в дитячій ---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ---------- в мене теж..за тих 8 місяців протирала 2-3 рази...ніц не видно ---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- в повний ріст
Відповідь: Шафа-купе ну в коридорі жирних ніби не має бути і в мене малий чістюля, як їсть то перед тим як щось взяти якщо не миє руки то просить повитирати, такщо повторюю то з практичної сторони мені гут, а от з естетичної