Відповідь: Шафа-купе ага 80 та ми також себе добре бачили би в 60 см ))) просто тут була можливість зробити дзеркала на всю ширь, так і зробили, відповідно коридор візуально разів в 2 став більший, обьємніший, світліший, нічого його не глушить. Ну і чи то вже звиклось що як разом всі кудись вдіваємось то практично одночасно стоїмо перед дзеркалами і вдягаємось, і всім все видно і місця повно. А не так що один спочатку до дзеркала підійшов, потім другий, і так по черзі.... Ну але ти дзеркал на дверках не хочеш ніяких, тому в тебе воно інакше має бути... ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ---------- я тож так думала 2 роки тому а тепер чим дальше тим частіше тішусь, як то добре що всі стіни закатали миючою фарбою, взяв мочалочку, плин... і первозданна краса знов
Відповідь: Шафа-купе якось я не хочу ще одну купешку з дзеркалом...(в дитячій в нас 47 см дзеркала, чудово себе бачимо), не тому що не подобається, а просто не люблю повторюватись ..якось то для мене вже використаний варіант, хочеться чогось новішого, цікавішого, може, і не такого практичного....одним словом маю час ще думати..дякую за поради і чекаю думок з приводу кольорів стін
Відповідь: Шафа-купе маєш на увазі колір, що посередині? на другій фотці класний, але надто темний, щоб ним перемалювати все, а на першій - для мене надто фіолетово-рожевий. мені подобаються перших три відтінки на другій картинці, кухню я би малювала в найсвітліший з них, щоб кухонні меблі не зливались зі стінами, а на коридорі можна вже й інші поєднати. а ще мені дуже подобається четвертий відтінок на першій картинці, він такий смачний і теплий ---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ---------- ой, дєвочькі, поначитуюсь тут, і все би в своїй квартирі переробляла наново , чоловік вже холодний від того мого креативу ))), ніяк не схаменусь.
Відповідь: Шафа-купе Я би викрасила стіни коридору в колір той що посередині в другій палітрі (там де є бірюзові відтінки) - він такий цікавий! Суміш капучіно+бузковий+сіруватий - і важливо щоб він вув такий матовий, багатий. І до нього шафу - молочного або навіть такого білого але теплого білого кольору. Шафу однотонну, або з такою полоскою посередині як ти хочеш - але я би брала її такого сріблястого, злегка перламутрового кольору. (О, файний варіант шафи-купе в коридорі в Дейзі, пошукай, в неї без тих алюмінієвих рам - вона просто шикарна). Тоді напр. і дзеркало можна взяти в сріблястій оправі щоб заграло з тою полоскою. Має виглядати досить багато. Або без ніякого срібла, просто біла шафка.
Відповідь: Шафа-купе всі картинки сподобались..маю одне, точніше, два "але": 1. наша плитка на підлозі не буде "вилітати" з загальної картини? 2.і стосовно сріблястого кольору....до обговорення планувала чорно-молочну шафу + декори (фото і дзеркало в чорних рамах)...тому або міняти задумку, або обійтися без "срібла"....
Відповідь: Шафа-купе Та ні, не мусить же все бути таким монохромним. Та і колір плитки цілком підійде до кольору стін і до молочної шафи. Я особисто відмовилася би від чорного.... Чи так дуже його хочеш? В тебе здається в ванній чорні декори? Мені без чорного якось легше то все виглядає.
Відповідь: Шафа-купе з чорного у ванній тільки полиці...аксесуарів так і не знайшла.....так що там не вийшло.. стосовно дуже хочу - таки хочу...і срібла не дуже хочу, щось воно мені там не вписується і усьо...певно, до контрастів мене тягне....
Відповідь: Шафа-купе І я думаю буде краще без срібла ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ---------- а можна детальніше де?
Відповідь: Шафа-купе та і не мусить, я так, для прикладу. Ти дивись чого тобі хочеться, в кожного свій смак і тобі все ж таки там жити.
Відповідь: Шафа-купе йшла якраз в цю тему, щоб спитати про матове шкло. Маємо кілька пальчикових плям на дверях, але їх не дуже помітно, а от на днях мила підлогу, бризкала спреєм і попала на двері - плями так і не висохли. Боюсь тепер взагалі чимось мити, щоб та матовість не зникла... хто як доглядає за такими поверхнями?
Відповідь: Шафа-купе Ми там замовляли пару разів, ось адреса: Гніздовського 2, "Сучасний дизайн" , тел. 267-61-12, 241-85-03, 244-14-34, 241-85-02
Відповідь: Шафа-купе Прошу вашої поради стососовно комплектуючих і направляючих до шафи-купе. Чи я якісь дешевші аналоги, але пристойної якості, крім Командору? Може про це писали вище, а я не була уважною, то тикніть будь-ласка. Чоловік збирається сам робити шафу, а найкраще все видно у користуванні, бо в магазині пропонують різне...
Відповідь: Шафа-купе дівчата, хто мені нарадив світлі фасади для шафи-купе, дуже вам усім велике дякую...практично не те слово, ніц не видно-ні пальців,ні пилу і т.д.....добре, що вистачило розуму не взяти чорний лакобель,а то б мала що цілими днями терти, бо діти часто в шафу залазять, відкривають/закривають, граючись в поїзд...тепер ще раз переконалась, що світлі меблі - зе бест у догляді
Відповідь: Шафа-купе А з якого матеріалу у Вас двері, світлий лакобель, чи мдф глянцевий ? і яку систему Ви обрали? Ми вже правда замовили шафу-купе, але вона лише на початковій стадії, тому можна внести певні зміни. фасади у мене скло лакобель світлого кольору + дві невеличкі полоски чорного кольору. Розміри шафи 2.50 на 2.50 вирішили робити три дверки , майстер каже, що класно виглядає двохдверна, може в кого така є воно дійсно гарніше дивиться чи то як кому? Уляночка , а якого кольору обрали системи, вище читала, планувались темні, таки темні чи під алюміній? Я обрала під алюміній, в мене і карниз такий і ручки такі в дверях будуть, але от думаю , а може з темними воно ефектніше виглядатиме.
Відповідь: Шафа-купе обрали світлі фасади лакобель..внизу є полоса кольору капучіно....система ???завтра гляну в накладну ..чесно/, не памятаю...але колір- венге глянець...брали на АДС, що на Б.Хмельницького.. в нас 2,4 на 2,46...робили 3-дверки, хоч і 2 теж подобаються... не брала темного фасаду,бо дівчата переконали, що з світлим не матмиму проблем..поки не пошкодувала..мені подобається..виділила свілий фасад темними рамами системи/направляючими