Відповідь: Заміж за іноземця пробачте... а це як? :confused: Батьки підштовхують? Чи хтось інший? Сама дівчина що каже? що відчуває?
Відповідь: Заміж за іноземця Знаєте, іноземець іноземцю-як кажуть, "рознь" Якщо то країни з умсульманською вірою, чи просто Азійські, то справді боронь Боже, то треба бути готовим до суцільної пожертви, і своїй дитині я би того не радила, а всіма способами дискредитувала таку ситуацію, пошукала б вже відомі історії, найщла б людей і т.д., тобто явно не сиділа склавши руки, і тим паче не підштовхувала. Якщо це європеєць або американець-канадець і т.д., то наполягала б на ближчому знайомстві, запросила б його пожити на декілька тижнів, і відправила б дочку з ним відпочивати-нехай би хоч на незначнй час мали б спільний побут, створювала б напевно навмисні каверзні ситуації, людина хоч не хоч, а проявиться.
Відповідь: Заміж за іноземця Маю одну знайому,то вона познайомилася по інтернету з турком...Потім він приїхав до неї,познайомився з батьками і вони одружилися.Вона поїхала до нього,все було як в казці ,правда їй було 20,йому під 40.,обіцяли батьків nt; забрати в Турцію.Народився син.Вони жили разом з його мамою .Короче там її життя перетворилося на пекло-була там як рабиня.Той турок в свої 40 не мав свого житла,ніде не працював.,в кінці він її чуть не продав там...добре що з допомогою добрих людей їй і синочку вдалося звідти втекти і повернутись на Україну. Я проти таких знайомств по інтернету з іноземцями....(Хоча,можливо є винятки)
Відповідь: Заміж за іноземця Якби я жила в Українi з своїми доньками, то за таким сценарiєм, як Лейла описала, не погодилась би нiколи (нiколи не кажи нiколи, але все ж) Навiть такi що приїздять за нареченою до батькiв, їдять хлiб сiль, i клянуться що будуть найзолотiшi зятi теж опиняються ззволочами, а ще гiрше вбивцями. Я нiколи не забуду програму про одну красивенну росiянку яка в 19 рокiв вийшла замiж за пiдстаркуватого, грубого та короткого американця, i навiть зовсiм НЕ багатого, i вiн згодом її почав ущемляти, бити, ну i згодом задушив в гаражi. А за iновiрця, я б й тут дочку не вiддала замiж. Хiба що через нашi з татом трупи. Ну, може за єврея... але iншi - НI. П.С. А я це якраз обговорювала тут, тiльки сформульовано було по iнакшому. Проте багато форумлянок мали ЗОВСIМ протилежнi думки. Чому б це? http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=43432
Відповідь: Заміж за іноземця Кізонько, але ж і ви ніби заміжня за іноземцем? Певно таки не всі іноземці погані, правда? п.с. Соррі, якщо щось сплутала....
Відповідь: Заміж за іноземця Так Ніна заміжня за іноземцем, але вона там жила і зустрічалася з ним, добре знає мову, то як ми тут, там є мама, друзі, робота, а інша справа бачити людина декілька разів, не жити з нею, мало що розуміти і т.д. Ціллю цього заміжжя напевно скоріше є виїхати з України, а не шалене кохання
Відповідь: Заміж за іноземця Я замужем за іноземцем, знаю як переживають батьки.Як на мене треба, як було вище написано, зважити з якої країни людина та віросповідання, а по-друге (говорю зі свого досвіду), коли посольство надає візу на одруження її видають на 3 міс. і радять, щоб не відразу розписуватись (бо таких всяких нехороших випадків дуже багато стається), а пожити і почекати тих 3 міс., а також якщо при можливості спершу теж поїхати в гості до нього і побачити його ставлення до батьків та друзів, ситуацію в сім"ї, бо дуже часто можна спершого погляду побачити, що за людина приховується в ньому, бо якщо лиш відпустка-тут може і стриматись, і поводитись краще. Ми розписались досить відразу-за тиждень коли я приїхала сюди вже із візою для одруження, не шкодую зовсім-чоловік золото , всім таких бажаю. А ще я собі важко уявляю коли люди спілкуються іншою мовою, яка нерідна жодному, то важко.А якщо ця дівчинка вийде заміж за нього, то в якій країні буде жити, тобто буде повинна вчити мову чоловіка чи як? Можу ще лиш додати,що риск виходити заміж чи на батьківщині чи за кордоном майже однаковим, і дома можна за погано вийти заміж, одне лиш добре легше додому втікти. Якби я поступила коли моя б дочка захотіла за іноземця заміж-не знаю, інколи говорили з чоловіком на ту тему, важко поки уявити...
Відповідь: Заміж за іноземця Та я тому і задумалася бо маю вже доцю, і мені страшно стало, ясно що заміжжя це лотерея як кому повезе, не всі вміють розпізнавати людей, а деякі добре маскуються. Вона буде жити в Іспанії і мову звичайно треба буде вчити іспанську, і працювати напевно або нянею, або прибиральницею навіть не знаю ще ким. Маю знайому яка вже дуже довго живе у Німеччині, має визнану освіту, але не хочуть її брати на роботу там. потрошки підпрацьовує тільки
Відповідь: Заміж за іноземця Моя знайома вийшла заміж за американця через Інтернет. Приїжджав він до неї в Україну 2 рази. Познайомився з її батьками. І через 2 роки вона вже була в Штатах. Пожили вони разом недовго. Бо той американець знайшов собі американку з 3-ма дітьми. Невдовзі він привів свою вже вагітну подружку з 4-ю дитиною до свого дому і попросив молоду українську наречену залишити дім. Як відкупне купив їй новеньку машину і заплатив за навчання в магістратурі за 2 роки. Вона каже: він ще порядний попався "наречений", бо за її словами вона вже в Америці таких історій наслухалась про знайомство через Internet. Єдиний зиск від одруження - отримала громадянство, закінчила магістратуру і тепер успішно працює.
Відповідь: Заміж за іноземця Ми з вами часом не один документальний фільм дивилися? "Американские слузьі русских жен" називається. Там якраз і був епізод про те, як батьки штовхнули доньку заміж за американця, котрий її й забив по кількох роках подружжя. Був він людиною хворою на голову, сидить зараз як особливо небезпечний злочинець, із ним навіть не дозволили провести інтерв'ю. Подивися при нагоді цей фільм, про який я кажу, тоді більше буде зрозуміло, про що йдеться.
Відповідь: Заміж за іноземця А мені... як солов'ю: http://www.youtube.com/watch?v=t9yRjrip6UM Код: Ой, хто в лісі чує, нехай той рятує, А хто дочок має, нехай научає. Ой, ти, Галю, Галю молодая, А хто дочок має, нехай научає. А хто дочок має, нехай научає, Та й темної ночі гулять не пускає. Ой, ти, Галю, Галю молодая, Та й темної ночі гулять не пускає.
Відповідь: Заміж за іноземця Якщо батьки підштовхуть свою доньку до ТАКОГО, то мені й язик не повернеться назвати їх НОМАЛЬНИМИ батьками :cesored: Я дкмала, мова йде про почуття до іноземця...
Відповідь: Заміж за іноземця Тема дуже важка, я теж замужем за іноземцем і жила з ним в Іспанії, але він не іспанець. Взагалі іспанці не найкращі чоловіки.... Перш ніж виходити заміж потрібно зважити і обговорити всі важливі і принципові питання, зрозуміло, що він в бідну Україну жити не поїде. Тому треба добре подумати чи зможеш ти там прожити без улюбленої роботи, без друзів, без рідної мови і рідних людей.
Відповідь: Заміж за іноземця Виходити чи не виходити заміж за іноземця як на мене питання почуттів. Якщо люди люблять одне одного і ця любов сильна і справжня кордонів і перепон не буде а якщо виникають сумніви завжди знайдеться купа маленьких і великих "але" які стримуватимуть. Кілька моїх подруг вийшли заміж за іноземців і ЖОДНА не розлучалась і живуть щасливо, може це збіг обставин але як на мене щасливий збіг. Є різні люди і різні долі. Хтось живе за кордоном і щасливий далеко навіть від рідні-бо коханий поруч, хтось живе тут і щастя знайти не може хоч і родичій друзі навколо я думаю це питання особисто кожної людини і не треба всіх міряти одним метром.
Відповідь: Заміж за іноземця Лiонко, це Я iноземка а вiн якраз тут вирiс i виховався, хiба що тiльки не народився в штатах. За походженням вiрменин. В Америцi впринципi всi iноземцi своєрiднi. знайомi дебати, тiльки трошки на iншу тему, але я всеодно розкажу для смiху. Ми з чоловiком почали зустрiчатись коли менi було 18 а йому 33. I тепер коли у нас вже є Катя i ще одна дочка буде я його питаю, а що якщо Катя чи iнша прийде додому в 18 i скаже що зустрiчається з 33рiчним, любофь маркофь iтд, ти б таке дозволив? Вiн насупився i каже НI!!! А я кажу, мол, якже ми??? А вiн каже (готуйтесь!) "Такi випадки як у нас один на мiльйон" тут я i розтала як снiг
Відповідь: Заміж за іноземця Це зрозуміло, адже батьки дуже опікають своїх дочок. Особливо тати в Америці. Тут якийсь неписаний закон, що тато для доньки зробить що хочеш і любого на німецький хрест порве, як той йому дитину скривдить. Вірю що і в багатьох інших є такий собі інстинкт. Я зустрічалась з виходцями з Латинської Америки і до спільного знаменника ми так і не дійшли. Його родина вважала що він до мене дуже добре відноситься а я вважала що мене мають за ніщо. Там своєрідні відносини в сім*ї які мені було тяжко зрозуміти. Також був у мене хлопець італієць який виріс в США. Єдина проблема у нього була, що ми були надто молоді і нічого не мали, тай напрямку в житті у нього не дуже було. А в решті відношення до жінки у нього було добре. Виходити заміж за людину яку майже не знаєш і вона з іншої країни? Я так зробила. Після кількох років прожитих в Штатах, коли моє світосприйняття трошки змінилось я вийшла заміж за людину яку бачила всього один раз. Мені його ментальність чужа і по-сьогодні, але я його люблю і та любов нам допомогла пережити багато чого. Сім*ю будь яку треба будувати з нуля, можна сказати. А он чи готові обидві сторони вкласти в ту сім*ю 100% з кожного боку, це невідомо. Якщо молодих людей об*єднує почуття більше ніж вигода, тоді можна щось пробувати. А коли з одного боку чиста вигода а потім через те що не сталось як гадалось розчарування і обвинувачення, що він НЕ ТАКИЙ!!!! Ну тоді нема чого таке починати. Чи відпустила б я свою дочку на таке? А залежить яка дочка. Юліану, то напевне ні а он Анну або Андріану напевне можна було б. Вони собі в кашу наплювати не дадуть. Тай з Божою помічю...
Відповідь: Заміж за іноземця а я маю знайому (дуже добру коліжанку точніше), яка з нуля почала своє життя в Німеччині. здобула освіту, спочатку підпрацьовувала (не скаржилася зовсім) і працює, де мріяла. за професією. хоча надзвичайно складна робота. звичайно, не все відразу. але я хочу тільки сказати, що не варта робити узагальнень, особлио негативних, на основі тільки поодиноких випадків. хто хоче, дійсно прагне чогось і готовий докладати відповідних зусиль - той завжди досягне задуманого. хоче донька заміж за іноземця, особливо, якщо свідомо шукала знайомства через інтернет - то має мати для того причини. очевидно, її мета була виїхати за кордон, так би мовити "на краще життя". але я, як мама, намагалася ба навчити дитину, що з неба просто так нічого на голову не падає. в тому числі і гарних стосунків, і надійної, щасливої сім"ї.
Відповідь: Заміж за іноземця Одна гарна українська панянка нещодавно вийшла заміж за іноземця... Деталі читайте тут: http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/4a927978b414d/