[youtube]s07I99yCTKo[/youtube] Усі батьки мріють бачити своїх дітей розумними, турботливими, самостійними і успішними. А якщо дитина росте невігласом, забіякою і егоїстом мама і тато приречено зітхають: «Такий вже вродився ...». Насправді, діти хорошими не народжуються, а стають. Причому, ніяк не без допомоги і розумного контролю розуміють і дбайливих батьків. У цьому сюжеті Ви знайдете відповіді про те, як домогтися успіху і уникнути невдач у вихованні дітей? Як зрозуміти дитину? Індивідуальність дитини. Сприйнятливість дитини. Який у дитини характер і як правильно себе поводити, щоб не нашкодити самооцінці дитини?
Відповідь: Сім'я від А до Я: Успіх у вихованні дитини посміхнуло))) а мені завжди здавалось навпаки, що під впливом не зовсім доброго прикладу дорослих, зовнішнього світу, вулиці, телевізора діти стають такими, якими стають. а народжуються вони дуже-дуже хорошими
Відповідь: Сім'я від А до Я: Успіх у вихованні дитини Я вважаю що діти народжуються ні хорошими ні поганими, вони такі які є а вже навколишній світ робить їх або першими або другими)
Привіт, дівчата! Сім’я — це справді від А до Я, і початок — це народження дитини. У центрі репродукції IVMED звертаються ті, хто мріє про малюка, — там допомагають із зачаттям навіть у складних випадках. Хтось чув про їхні методи чи має досвід?
Привіт усім! Дуже цікава тема про виховання дітей, багато корисних порад! До речі, якщо хтось із батьків веде свій блог чи сайт на цю тему і хоче його розкрутити, я нещодавно дізнався про сервіс rankup.ua – вони займаються SEO-просуванням, що може допомогти залучити більше читачів. Чи є тут хтось, хто вже пробував подібні інструменти для своїх проєктів?