Відповідь: Смачніссімо! Хочу поділитись з Вами рецептом надзвичайно смачного пляцка. Хоча він не з дешевих, – смак виправдає сподівання. Отож: Спочатку готуємо тісто: 100г. маргарину 400г. муки 1 жовток 2 яйця 2 ч.л. порошку до печива 200г. цукру-пудри Тісто ділимо на дві частини. На одну з яких викладаємо спочатку макову, тоді сиркову начинки. З іншої частинки тіста випікаємо порожній корж. Макова начинка: 300г. маку 2 яйця 100г. цукру горіхи родзинки Сиркова начинка: 100г. масла 500г. сиру домашнього (перемолоти на м”ясорубці) 200г. цукру 4 яйця 1 ч.л. порошку до печива 1 ст.л. крохмалу 1 ч.л. манки Випікаємо обидва коржі. Коли маково-сирковий корж охолоне, викладаємо на нього яблучну начинку. Яблучна начинка: 1 кг. яблук (порізати на невеликі шматочки) 1 п. ванілі 4 ст.л. цукру Все це тушимо, а коли охолоне додаємо 1 п. червоної галяретки і 0,5 шкл. кип”яченої води. Зверху ставимо порожній корж і все заливаємо шоколадом. СМАЧНОГО!!! P.S. Цього разу я пекла все одним коржем і не заливала шоколадом. Було смачно, але краще коли нижній корж тонший.
Відповідь: Смачніссімо! На прохання форумлянок пишу рецепт пирога з гарбуза, навчилась його пекти бо це улюблений пиріг мого чоловіка, тепер вже і син полюбив. Оригінальна назва Pumpkin pie, традиційний пиріг Канади і США до Дня Подяки.(хоча дати святкування різні) Але я печу його майже круглорічно, бо роблю заготовки печеного гарбуза у морозилці. Хоча бачила у Канаді у них продаються спеціальні заготовки такого гарбуза для пирога у жестяних банках. Так як нам простіше купити гарбуз тому, для початку купуємо гарбуз. Звичайно, що треба вибрати, щоб він був насичено помаранчевого кольору, гарно пахнув гарбузом .. Смак пирога дуже залежить від вибраного гарбуза. Найзручніше запікати половинку гарбуза перевернувши розрізом до низу, в цьому випадку сік стікає і в середині він гарно випікається, якщо не вдалось купити цілої половинки, то можна поскладати куски гарбуза і накрити фольгою, як шапочкою і так запікати. Але перед запіканням обовязково вийняти насіння і видалити волокна.. З спеченого охолодженого гарбуза виймаємо ложкою всю помаранчеву частину і перекладаемо на дуршлак або велике ситко, щоб максимально вийшла вся рідина.. В такому випадку навіть краще покласти те все у марлю і під прес на декілька годин. В той час робимо круте тісто 1 1/4 скл. муки, 1/2 ч.л солі, 1 ст.л. цукру, 1/2 скл (115гр ) маргарину, 1/8-1/4 скл. крижаної води. вимішуємо і ставимо у холодильник. Гарбуз збиваємо блендером до пухкого пюре. Відміряємо 2 скл гарбуза, решта складаємо в пакет і в морозилку. Тепер 120мл вершків 35% (але я купую 20% теж норма) збити 3 яйця збити 2/3 скл цукру змішати з: 1,5 ч.л повних кориці 1/2 ч.л. сухого меленого імбиру 1/8 ч.л. меленої гвоздики 1/2 ч.л солі До посудини з гарбузовим пюре додати збиті яйця, вершки і цукор з вимішаними припавами. У форму викласти тонко розкатане тісто, враховуючи розмір щоб покрити тістом бокові стінки. І виливаємо у це підготовлену масу.. Зверху можна легенько покласти залишки тіста.. І акуратно ставимо у духовку на 1 годину при середньому вогні. Їсти смачно охолодженим з взбитими вершками, можна покласти морозиво вершкове, мої починають його їсти ще гарячим) За рецептом, перед тим як виливати масу для запікання тре покласти якісь крихти з пісочного тіста, але я інколи то не робила, і чоловік ніколи не казав, що щось не так. і це, як виглядає у професіоналів..
Відповідь: Смачніссімо! я колись на ній сиділа.як наркоманка, але я б не сказала,що поправлялась від неї. Переїла її в свій час.тепер навіть не дивлюсь на неї,зато підсіла на цукерки Зоряне сяйво і Світоч Тірамісу
Відповідь: Смачніссімо! Бісквіт: збити 5 яєць з стаканом цукру+ стакон муки. Швидко, просто і смачно)))
Відповідь: Смачніссімо! Рецепт бісквіта від моєї бабусі: скільки яєць - стільки ж ложок столових цукру і муки. Припустімо 5 яєць - відповідно 5 ложок цукру і 5 муки (трішечки ложку струсити, аби не було високого чубка). Збиваємо білки, додаємо цукор і знову збиваємо, тоді виливаємо делікатно добре розмішані жовтки, делікатно перемішуємо, муку по одній ложці додаємо і також делікатно все перемішуємо до однорідної маси. Якщо робити все вручну - результат виправдає затрачену працю. Бабуся називала цей бісквіт білим медівником.
Відповідь: Смачніссімо! Сьогодні зготувала неймовірно смачний закусочний торт "Фантазія", ділюсь рецептом. Інгредієнти: вафельні коржі, куряче м"ясо, шампіньйони (сирі), цибуля, морква, сир твердий, яйця, помідори, зелень, майонез. Куряче м"ясо відварити. Гриби посмажити на маслі. Цибулю пересмажити з морквою. Викладати на тарілку, змазуючи кожен шар майонезом: 1. куряче м"ясо (кубиками). 2. гриби 3. цибуля+морква 4. яйця + сир ( потерті на терку) 5. помідори ( тоненько порізані кружечками) 6. зелень. Смачного!!!!!
Відповідь: Смачніссімо! корж+майонез+курка корж+майонез+гриби корж+майонез+цибуля/морква корж+майонез+яйця/сир корж+майонез+помідори корж+майонез+зелень
Відповідь: Смачніссімо! Ось дуже простий та смачний оладковий рецепт: 500 г кефiру 1 яйце 1/2 ч. ложки соди 1 ч. ложка оцту 1 склянка борошна 3ст.л. цукру 3 яблука Яблука почистити , натерти на крупнiй терцi. Яйце збити з цукром , додати кефiр, питну соду, гашену оцтом, борошно та яблука. Ретельно перемiшати. Тiсто класти ложкою на гарячу сковороду з олiєю, смажити оладки до золотисто-коричневого кольору. Подавати iз сметаною. Смачного!
Відповідь: Смачніссімо! пару днів назад пекла- з"їли "з пальцями". Дякую за простий і смачний рецепт!!!
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) Як мене запросять на порічки, як онто пропонували, бо я ще агрусту дуже хочу і смородини чорної. За бурівки я мовчу, бо знаю що їх давно вже нема. А з тими золотими порічками вийшов обалдєнно смачний пляцок/пиріг за яким плякаля моя хвіґура з дієтою на пару. Ось таке я схрумала нині вночі, пів до другої.
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) Марусю! І що тепер маю робити? Хоч би перепис виклала...
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) Перепис дуже простий. - 3 жовтки - 1 скл цукру - 1 ст. ложка ванілії - 1 і 1/2 скл муки - 3 ложки крохмалю (я дала трошки більше, бо все роблю на око ) - 3 ложки масла ( я дала 5-ть) - 5 ложок молока ( на око взяла 1/4 скл) - 2 ч ложки порошку до печива - 1 - 2 скл порічок на безе - 3 білки - дрібка солі - 2 ложки соку з цитрини (в мене не було) - 1 скл цукру (я дала три ложки, бо не люблю дуже солодке) Жовтки розтерти з цукром і ванілю. Поступово досипати обидва муку і крохмаль, вимішаних з порошком до печива. Долити розтоплене і трохи вистигле масло. На кінці долити молоко і ще раз вимішати. Тісто викласти в тортівницю застелену пергаментним папером. (В оригіналі казало що вистарчить присипати мукою, але я не повірила) Поставити в нагріту братруру (180С або 350F) і пекти 15-20 хв Охолоджені білки вимішати з цитриновим соком і сіллю, збивати на піну, поступово всипати цикор. Порічки помити, висушити і пересипати ложкою цукру і ложкою крохмалю. Дати постояти, поки печеться корж. Тісто вийняти з духовки, розкласти порічки,викласти поверх збиті білки.. Знову вставити до духовки і пекти ще близько 20 хвилин аж безе зарум'яніє. В мене тривало ще 30 хвилин. Доречі, в оригіналі казало порічки перетерти з цукром і ту масу викладати, але я люблю цілі ягоди. СМАКОТА!!!
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) Подивилася фото, почитала рецепт. Тепер сиджу на роботі і слюнки течуть. Останнім часом я так розлінилася, що вже місяць нічого не пекла, а страждають від того мої рідні
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) Так, якщо нині мені привезуть порічки, то я знаю чим ми вечеряємо
Відповідь: Фотопереписи ааа! шоколодний фондант-улюблений десерт мужа. а пропорціями в вас не кинули? бо я отако на око не вмію...