Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Я смажу лише на олійковій олії або маслі або суміші олія+масло. Якщо пампухи, то вони найкраще на смальці але використовую і лляну для цього. Отже в мене в обіході або оливкова олія або лляна. Нажаль соняшниковою і кукурузною не користуюсь. Не люблю їх запаху.
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Нінусь, так нам Австрії не треба у нас тут свої є. Спокійно можна купити пательню за 200 дольців. Ну але як я таку куплю, то точно на ній смажити не буду. Поставлю її і буду дивитись на ню як на картінку. :p Он я знайшла, покупай падєшевєло било рубль стало два! ($402.38) http://www.ablekitchen.com/ProductDetails.asp?ProductCode=PWC-45314-30&Click=2642
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Але ж наприклад той жe бeргоф чи вiнцeр пишуть що баняки це лише харчова високоi якості сталь, без сплаву. Чи брeшуть :-/ ?
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? У пeршому дописi Ука дала посилання, дe пишуть що рафінована шкiдлива для смаження, а тут навпаки . Чи може я щось погано прочитала?
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Я колись мала проект на Майолі. Бачила як та олія робиться. Після того рафіновану олію намагаюся не вживати. А нерафіновану Майолу їмо. Ще Чумак купую
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Я не беруся судити. За що купила, за те і продаю. Людина серйозно підходить до вивчення будь-якою речі і не шкодує ні часу, ні грошей (він робить дослідження за свій кошт, не знаю більше людей, які так беруться за вивчення питання). Я йому довіряю на 100%.
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Почитала я трохи жж по посиланню Уки з 1-го допису i висновок такий: смажити варто на ghee - 'топлeнноe' i процiджeнe вeршковe масло. Кому цiкаво чому i як отe ghee робити, ось лiнк: http://xenia-mikhailov.livejournal.com/477378.html#cutid1
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? А мені пампухи смажені на смальці добрі поки теплі, а потім смалець застигає і вони твердіють. Смажу на Олейні, рафіновані, до салатів- оливкову використовую.
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? А я пампухи смажу на кулінарному жирі, на олії взагалі не виношу), а на смальці то навіть не пробувала...
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Може бути... в мене просто ніколи не виходить аби ті пампухи залишались на довше. Знаєте коли арава з 25 чоловік і кожен хоче хоча б по-два з*їсти, а я роблю стандарт на пів кільо муки... то воно не виживає довго. Я он на щедрий вечір вже зробила в два рази більше пампухів як звичайно, і посмажила на кулінарному жирі, а ті пампухи всеодно зникли за 5 хвилин. Якби м не вирвала від них одного приховати для чоловіка, то він б навіть і не знав бідний що в нас були пампухи.
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? А чому ви на оливковiй eхtrа vergine нe смажитe, а тiльки в салати/кашу? Бо вона дорога? Чи ще чомусь?
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? А де ви берете кулінарний жир??? Бо ми вдома для смаження використовуємо рафіновану Чумак, а до салатів я недавно викупила олію розторопші :rolleyes: і комбіную її з нерафінованою Чумаком або Щедрим даром
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? гм, а куди віднести сметану? тушкування на сметані теж виділяє канцероген?
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Часто використовується в азійській кухні. Я додаю до sweet&sour і до салатів. Знайомі на ньому опікають м’ясо.
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Арахісова олія чудово підходить для будь-якої жарки, оскільки має високу "точку згорання", а токож для заправки салатів та приготування соусів. Я смажу на ній, мені подобається. Я, наприклад, смажу на оливковій олії і яєшню, і деруни, і оладки, і м"яско і т.і. (Звичайно, яєшня найкраще виходить на вершковому маслі) А оладки, смажені на оливковій олії, не мають гіркуватого присмаку на другий день), вона підсилює смак самої страви, і не дає гіркоти як соняшникова. Добре для жарки ще підходить кукурудзяна (не містить канцерогенів, не піниться і не пригорає), пшенична(або із сумішів ше якихось злаків, точно не пам"ятаю) і смородинова олії (правда її я ше не пробувала).
Відповідь: Смажимо на олії. Якій? Ви щось плутаєте. рафінована олія - це очищена олія, а не пересмажена.