Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
Та сама фігня. А на початку серпня взагалі на відпочинок їду, то точно буде не до ДП )) Хоча, може дійсно просто чогось нового хочеться.
В мене якісь думки такі про отой "чоловічий елемент" , то так звучить двозначно. Знаєте, в майстерні шоколаду продають такий власне, хм... елемент, підписано політкоректно "хлопчик молочний", чи "хлопчик чорний"
чесно кажучи, у всіх практично уже заплановані відпустки і поїздки, певно таки краще організовувати десь на початок осені, золоту осінь, з чаєм і кавою (так щоб усі мами школяриків і діток з дитсадків повернулись уже)
Справді, краще приберегти сили і настрій на осінній обмін. Бо якщо зробити літній, то потім зразу осінній, може вийти накладно. А так вже дочекаємось і будемо щасливі В мене самої вже є велике бажання до обміну, але все ж таки краще почекати.
Давайте, вже зараз щось придумаємо. Щоб до кінця вересня - мали час зголоситися та подати заявки. І ще я би хотіла якийсь тематичний обмін. Я розумію, що вони всі тематичні, але цей, щоб не був просто осінній, а щось таке цікавеньке придумати. Одним словом, скидуйте ідеї та кажіть пропозиції!!! Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Тут питали щодо ідей для обміну) Я не знаю чи братиму участь, але ідею маю. Можна зробити обмін пізнавальний)))Думаю більшість форумлянок полюбляють читати і дізнаватись щось цікавеньке. А так як вересень починається з дня знань, то можна зробити акцент на цьому. Ну і плюс у вересні проводиться книжковий форум та й книгарень у нас не бракує, тому думаю проблем з вибором не буде. Хіба може кожна форумлянка хай напише сфери свого зацікавлення. Або можна й без того, буде тоді сюрприз. І може хтось якісь нові інтереси здобуде, про які раніше не думав. Або щось гарненьке з канцелярії чи блокноти креативні. Цього добра тепер не бракує
А я таке запропоную. Кожна учасниця пише про себе рівно три слова. І згідно цих трьох слів, дарувальниця і буде вибирати подарунок. І загадка і широченне поле для фантазії. До прикладу : кава, коти, лаванда. Це означає, що можна подарувати каву, або горня для кави, на якому намальовані коти, або щось із зображенням лаванди, або букетик сухої лаванди, на крайняк пахнючку для котячого туалету із запахом лаванди, у вигляді кавового зерна.