Озирніться навколо... Гаряче сонечко лагідно припікає носик, тепленька водичка ніжно лоскоче п*яточки, а в руці смачний коктейльчик, який ви посьорбуєте з високого бокалу, ліниво перебираючи пальчиками соломинку, а он там, біля засмаглого рятувальника видніється стовбець з табличкою "Мальдіви"..... Ні? Як то ні ? Хех, якщо ні, тоді гайда до нас З нами весело, смішно, цікаво і креативно! Розпочинаємо Сонячний обмін 2 Умови гри : 1.Участь в грі можуть приймати учасники форуму, які зробили понад 350 дописів. 2.Щоб стати учасником гри, необхідно надіслати свої дані на електронну скриньку sonobmin@gmail.com до 31 липня 2015 року, в такому форматі 1. Домашня адреса (місто, вулиця, №будинку, квартири, індекс) 2. Прізвище, ім"я. 3. Форумний нік 4. Лінк на профіль 5. Номер контактного телефону 3. 1 серпня 2015 року, Ви отримаєте адресу того, кому даруватимете подаруночок. Вашу ж адресу отримає третя людина. Ніхто, крім Вас та кураторів не повинен знати кому ви даруєте! 4. Подаруночок потрібно відправити до 17 серпня. Найважливішою умовою участі в обміні є анонімність Ніхто нікому не робить жодних натяків чи підказок Подаруночок, який ви будете дарувати повинен відповідати кільком вимогам : 1. Купуватись або виготовлятись від щирого серця і з хорошим настроєм. 2. В подаруночку повинно бути щось м*якеньке. 3. Кількість предметів необмежена. 4. Солоденьку частину класти обов*язково. 5. Обов*язково повинна бути, підписана хорошими словами, листівка. Якщо у вас були штрафи чи зауваження в попередніх забавках - участь вам заборонена. Куратори гри - @terezka, @Nitriotka
а якщо наприклад-підібрати подарунок так, щоб всі деталі починалися з однієї букви-першої в імені\ніку тої, кого обдаровують. або навіть і з усіх букв наприклад-Оля-Олівці, лак для нігтів і яблуко (але тут , щоб не було якихось супер-довгих імен), або навпаки з імені дарувальниці. і ще потім треба з тих букв скласти то їм*я чи нік... ой, щось мене в якісь квести вже понесло... а взагалі я ще навіть не знаю чи братиму участь
я відразу прошу врахувати, що мені таке не можна приносити додому - собаки. ну а нє --- дописи об"єднано, 20 Серпень 2016 --- гггг, дуже добра асоціація. Я нині в Польші на олівці заглядала
@Khrystik то ви щось дуже вже ускладнюєте То і так важко незнайомим людям подарунки підбирати, а якщо ще з такими квестами
Ідея то гарна, але мене вже рік тому поставили перед фактом, або ще одна книга буде жити в кімнаті, або я. Дійсно місця на то все майно немає, зараз обходжусь планшетом.
А якщо б то зробити в умовах подарунку, якісь три стилі на вибір. Наприклад: Еко-стиль, Вінтаж, Шеббішик, ну або може хтось любить книжки, і приготувати подарунок на тему книжки, можуть бути і інші це до прикладу. І вже дотримуючись того стилю готувати подарунок. Як така ідея? Можна ще щось додумати
Я охоче приєднаюсь, канцтовари обожнюю Можу допомогти з кураторством, але ніколи цим не займалась, тому треба ще когось навченого
ой, тут коли у правилах пише: щось червоне, новорічне, солодке і листівка - то такі плачі в повідомленнях, "яяяя не знааааююю що подарууууватиии, таккккк багато умоввввв і правиллл", а як буде вінтаж, ще у стилі книжки, то складно уявити як то все відбуватиметься
як на мене,це простіше ніж коли написано "щось до теми осінь" і всьо можна узагальнити - книжковий виріб,канцтовар,солодке.
Не ви одна!!! В мене тільки від слова канцтовари, кришу зносить!))) Та шо там канцтовари, я і книжки люблю паперові)) Так, що я і ділі))
ггггг, я як в воду дивилась - ще місяць тому випадково купила книжечку. Дуже мені сподобалась і я сподівалась, що обмін буде, от для обміну і купила, і якось мені раптом вималювалася ідея підібрати де-що в тему книжки. Я "ЗА" обома руками книжково-канцтоварний обмін.
І я нагнала. Як тільки зайду до Люди в тему з канцелярією, розумію - я вдооома Йду собі в зошиті щось ручкою накалякаю, от і вся радість. Не маю сили і часу на обміни (
Я теж за книжково-канцелярський обмін. В мене блокноти просто для колекції лежать і надалі поповнюються....так що все буде суперсько!!! Давайте дівчата!!! Зголошуйтесь. Починаємо забавку. Щодо своєї кандидатури на кураторство, то не впевнена що зможу.