Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... Я люблю ще тмин додавати у салат з квашеної капусти. Корицю дуже люблю, але наразі використовую тільки в поєднанні з яблучними начинками в пиріжках, пляцках, налисниках. Ну, і ще до кави інколи. А ще мені дуже подобається поєднання макової випічки з мигдалевою есенцією (знаю, що хімія, але дуже цікавий смак та аромат виходить). Один з моїх улюблених пляцків (з простого) - польський маково-яблучний, там мигдалева есенція - саме ТО! А чим її можна замінити натуральним? щоб так само ароматно було?
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... Які приправи порадите до печеного мяска? Хочеться чогось такого ароматного, бо мій "стандарт" вже проівся.
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... гірчиця...дуже люблю м’яско, замариноване в гірчиці і оливковій олії. Запечене в духовці чи приготоване на грилі - ніжне і дуже смачне...
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... щодо суміші приправ на ринку, що роблять "мужчіни кавказької національності", стояла в черзі хотіла шось там в них купити, бачу картину ріночка каже мені до плову, мяса, риби і т.д. шось 6 видів замовляє він їй сипе кожного разу одне й те саме максимум 1 вид якоїсь приправи міняє, вона аж рот відкрила з розчарування почала йому доказувати що він одне й те саме сипе, а він їй там шось наплів типу він краще знає. Дійшла до висновку, що краще самому робити суміш бачиш що сипеш і наступного разу смак страви можеш корегувати по своїх уподобаннях
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... Трохи є різниця в тих спеціях, що продають у Львові і на півдні. Тут купувала мама - не то. Якісь вивітрені чи що.. Привезені ж десь з Криму чи Туреччини - мнямка. Аромат через упакування пробивається..Вартує привезти чи попросити знайомих - вони навіть звичний суп зроблять святково особливим!
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... Як ви його робите? Я як даю паличку кориці цілу-то щось мені мало смаку. Заварюю десь 5 хв. Чи то я мало запарюю? Розкажіть секрет вживання бадьяну. Купила я його а пити не можу(((. Чи то індивідуальна непереносимість чи що...
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... Які спеції добре додавати в плов? Готувала плов з сушеним барбарисом, купувала на Добробуті, а зараз його там нема, де ще можна купити?
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... В плов - сушені барбарис, солодка паприка, чілі, помідори - останні три позиції - шматочками, не мелені приправи. Взагалі, можна навіть готові магазинні спеції "до плову" купувати, зараз часто зустрічаються натуральні, без глутамату натрію і ароматизаторів. Якось брала ТМ Ласочка, коли не було можливості поїхати на ринок за розсипними, то доволі непогана штука.
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... Тепер купую "Приправка ексклюзив" до плову. Без солі і глутамату натрію. Наразі для мене вона є найкращою.
Відповідь: Спеції, приправи, прянощі... Дуже сподобалась суміш перців від "Любисток" - "Корида" (сіль морська, перець червоний мелений (паприка і чилі), коріандр, перець чорний, пажитник сушений). До стейків з яловичини - саме те!
Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2) а який смачний борщ з барбарисом мммммм....
Щоразу менше користуюся приправами, надаю перевагу селері, пастернаку, петрушці та ін.. правда корицю, імбир , базилік, гірчицю при потребі теж використовую.