Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

дякую вам всім, здається пішов на поправку...

2. Margot

Margot Well-Known Member

прошу молитви за мого тата Йосипа("світить" операція).Дякую,за вас всіх молитимусь.

3. ivanyska

ivanyska New Member

Дякую всім за молитву. Щасливо повернувся.

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дуже прошу помолитись за щасливу дорогу та щасливе повернення мого чоловіка (Богдан). Дорога довга, він за кермом і я дуже переживаю.

5. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Чоловік помало відходить від операції , все ніби добре, але ніяк не може загоїтись маленька частинка ока і тому постійно запальний процес знову і знову(((( Прошу згадати в молитвах чоловіка Петра, щоб вже все було добре і нарешті виписали з лікарні. Наперед всім вдячна!!!!

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Прошу про молитву за упокій душі маленької Роксоланки. А також за її батьків Іру та Андрія та бабцю Галину, щоб знайшли сили пережити втрату.

7. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Була нині в Рясне на цвинтарі ,біля сина моєї колежанки поховане маленьке ангелятко Роксоланка ...Вічная пам*ять ...

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дякую усім за молитву, чоловік уже дома.

9. Orman

Orman Модератор-бомба

прошу про молитву за щасливу дорогу і повернення чоловіка (Анатолій). І за мене (Марія) на час його відсутності.

10. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Прошу молитви за здоровя жорстоко побитого брата,який в даний момент перебуває у Лондоні.
    А також помолітся за тих хто це зробив(сама не зможу)

Імя брата-Ігор.

Останнє редагування модератором: 7 Вересень 2011
  11. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за здоров`я своє (Анна) і донечки (Марта -Аліна)-в неї напевно якесь вірусне, відчуваю що і мене косить, дуже невчасно. І також за успішний початок нових проектів і мій душевний спокій.

12. Лія

Лія Well-Known Member

Дякую всім за молитву,і фізично ,і морально полегшало. (І моя обручка знайшлась!)

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вдячна усім, хто молився. Нам вже краще. Хоча б почала засвоюватись їжа. Та далі дитину мучить хворий животик. Тому прошу небайдужих й надалі молитий до повного виздоровлення синочка. Дякую.

14. Dobra

Dobra Well-Known Member

Прошу молитви за дочку Таїсію, горить, погано їсть тиждень, неспокійна, за її здоровя, - дитя за своїх рік і 7 місяців так рідко була здоровою. Хай нарешті переросте це, всім дякую.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Дуже потребуємо молитви (Юра, Любчик, Марко, Уляна). Важкий період в житті. І за щасливе вирішення з Божою допомогою нашої поточної проблеми.

16. Leila

Leila Well-Known Member

Прошу молитву за здоров"я своєї Лілічки, має загострення алергії, важко лікується. Так хочу щоб пошвидше їй стало легше. Дякую всім

17. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Прошу молитву за мене (Вікторія), щоб прийняти правильне рішення в важливому питанні свого майбутнього.
    Дякую наперід

18. LVitaliti

LVitaliti Member

Дівчатка, дуже прошу помолитися за жіночку, яку вчора збила машина практично на моїх очах, аварія сталася близько 10 вечора на вул. Героїв УПА. Ніяк мені зголови не йде це все, відчувається велика потреба в молитві.
    Щиро вдячна всім, хто приєднається!

19. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я діточок Діанки та Богданчика (знову починають хворіти) та за нас з чоловіком (Оксана та Юрій) за успішне завершення початої справи, ато щось в нас все зупинилося.Дякую.

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

Дуже потребую вашої молитви за Таю, температура більше 41...

Останнє редагування: 7 Вересень 2011
Статус теми:
Закрита.