Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дівчата, я знов прошу про молитву за Йоланку. Вчора розмовляла з Адріасею - малій мали вирізати апендицит. За її словами, це вже четвертий діагноз за той час, що мала хвора. Помолімося за те, щоб це нарешті був правильний діагноз і після операції Йоланка одужала! Дякую!

2. simona

simona Well-Known Member

Дякую всім.

3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

З надією в серці прошу про молитву за здоров"я рідних та єдність моєї сім"ї.Дякую...

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, помоліться, будьте ласкаві, за мого чоловіка Олександра. Цими днями його, а відповідно і моя та нашої дитинки, доля вирішується.
    Буду дуже всім вдячна.

5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Попрошу молитви за свого хресного батька (хоч і названого, але вважаю хресним). 19 грудня на самого Миколая лікарі підтвердили йому страшний діагноз - рак :sad: Розумію, що нічим не допоможеш, але... :sad:
    І ще попрошу молитви за свою бабцю, яка втрачає пам'ять і мучиться біля своїх синів, а вони незнають як поділити її пенсію і хату після смерті :sad: Боже! Дай їй сили і ЗДОРОВ'Я!!! Дякую!
    Це дуже важкий для нас рік, як фінансово так і морально, так і взагальному по життю, особливо коли розумієш, що втрачаєш рідних тобі людей :sad: :sad: :sad:

6. Oriana

Oriana Well-Known Member

Прошу помолитися за мою бабцю, за її здоровя - днями стався інсульт, і зараз вона в реанімації. Тож прошу за її одужання. Дякую.

7. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Дівчата, напишіть імена ваших бабусь.

8. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за маму,щойно впала на вулиці і пошкодила сильно лікоть,поїхала в травмпункт,звати Людмила.

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Звати Євгенія.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дуже прошу молитву за мого чоловіка Володю. в нього проблеми з здоров"ям. Завтра йде на УЗД, до кінця тижня скажуть вирок((((((

Останнє редагування: 23 Грудень 2009
  11. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Прошу молитву за упокій душі колись моєї співробітниці Надії, сьогодні вона померла від важкої хвороби :sad:

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за мого чоловіка Віктора, щоб зміг вирішити одне дуже складне завдання, над яким б"ється вже третій день. Будемо дуже вдячні!

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Знову звертаюсь до вас з проханням помолитись за мого коханого чоловіка Володю. Справи у нього зовсім не кращі. Ми лікуємо його усім, що прописав лікар і дуже сподіваємось, що йому стане краще. Дуже віримо що велика щира молитва йому обов"язково допоможе....

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

Помоліться, будь ласка, за нашу Олесю - вже 1,5 тижня має сильні закрепи, біднятко маленьке, так мучиться:sad:

15. Натуся

Натуся Well-Known Member

Прошу про молитву за свого двоюрідного дідуся Федора.В нього рак і вже важка стадія,згасає на очах,втрачає пам'ять...Дай йому Господи віри і позбав його того болю,бо він так мучиться,а ще на моєму весіллі не знав свого діагнозу і був доволі здоровеньким дідусем.Дай йому,Боже,здоров'я!
    І ще прошу про молитву за нашу сім'ю...Щось все зараз розвалюється,постійні непередбачувані витрати,борги безкінечні,хвороба тата мого (Олексій) і мамі постійно недобре(Надія)...Чоловік (Роман) постійно нервовий,бо нічого не вдається,дитина(Анастасія) то все відчуває і втягує в себе всі ті емоції...Дай,Господи миру і здоров'я нашій сім'ї,дай нам сили винести ці випробування гідно і без прогрішень...
    Щиро прошу за молитву,і дядую всім,хто за нас молився і молитиметься!

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Прошу молитву, за мою маму Ірину.Вже другу ніч до неї приїзджає швидка,дуже високий тиск.А ще ,прошу помолитись, за мого тата Ярослава,він дуже хвилюється.Мужності та терпіння йому. Дякую .

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро дякую всім за молитви - проблему успішно вирішено:girl_claping:. Нехай вас Бог благословить!:girl_curtsey:

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Прошу помолитися за дитинку, якій загрожує знищення. Дівчина Ірина (25 років), студентка 4-го курсу Університету Внутрішніх Справ, має намір зробити аборт на пізньому терміні (4 місяці) шляхом штучних пологів. Не дозволимо вбити безневинне дитя! Силою спільної молитви ми можемо подарувати життя маленькому диву!

19. Dana K

Dana K Well-Known Member

Щиросердечно всім дякую. Братик мій, ніби тримається, на лікарів вже зовсім не надіється. Сподіваюсь, зір до нього повернеться повністю.

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дуже дякуємо всім за молитву! Вже наступного дня Олеся покакала сама, виглядає, що йде на покращення!:)

Статус теми:
Закрита.