Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Аж гикнула-м:shok:: слухай, ти мене так не шугай (я маю звичку спочатку переглядати допис, а потім глипати на нік:xaxa. Ну але добре, добре... Мені хоч не треба своє фотографувати (Кася на два фронта встигає візуалізацію робити). Я вишила дві кучугури снігу, навіть не буду вам показувати, бо все, крім нього, ви вже бачили. До речі в мене в РМ нема білого беку на тих великих чорних вікнах. А я собі ще так подумала - якісь вони моторошні, треба буде рами повишивати білим від себе. Цікаво, як в наборі?
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла мої кольорові плями і літаючі дерева. і не питайте, як під таким кутом я зробила фото то не вишивка крива, то фотограф такий.
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Приймайте першого випускника гілочки Я вже почала другий вишивати, але там поки що нема чого показувати
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла ВІТАЮ!!!!!! суперово!!! що обрали як другу картинку?
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Дякую Знаєте, я коли бек закінчила, мені теж почало подобатися. Обрала церкву. Думала спочатку шити ту ж, що й Ви, бо вона найбільше до магазину пасує. Але оскільки планую три, то для різноманітності спочатку буде церква Її так скоро закінчити не вдасться, бо почала ще один процес, скоро буду хвалитися
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Вишиваю по пів годинки на день, ото наколупала за тиждень. Ще маю з цим будиночком неприємність: відрізала по ширині завузький кусок тканини, і тепер на пяльця не можу нормально натягнути, і з меншим діаметром їх ніде не бачу. Роззява, словом
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла А мене до себе візьмете? Буду вишивати закладки з такими будиночками
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла О, складете мені компанію, поки інші Пауели відпочивають Я вишиваю. Але черепаховими кроками
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Покажуся я тут. Помаленько просуваюся. Якщо дуже придивитись то видно, що посерединці є трохи вишито білим кольором. Два тижні мій будиночок відпочивав від мене. А так може вже би і на фініші була.
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Позакінчувала кілька таємних процесів і продовжую халабуди: Щойно попрала, бо розмітка мені вже не потрібна, а я хотіла попрасувати, щоб придати нормального вигляду. Файно мені маркер відійшов, хоч я трохи сумнівалася, бо раз забулася і попрасувала десь місяць тому. Але нічого, мені в льодяній воді відразу за першим разом все відійшло.
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла О, в вас вже скоро квітка! Кітко, пришліть мені трохи натхнення до будиночків Так хочу їх закінчити, а зовсім нема бажання до процесу(
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Ха, а я вже "готовченко". Сьогодні забрала. Планую подарувати кумові на 35 років на наступному тижні. Фото на вулиці: В кабінеті: Продовження не буде. Однозначно.
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла Наводжу красоту Так файно йдуть мені тепер ті кривульки
Відповідь: Спільний процес: вишиваємо криві будиночки Па*у*елла В останні дні вагітності почала вишивати третій. А тепер плани змінилися і знов чекає будиночок кращих часів