Дівоньки, а що про мене скажете?)) Фотки були в темі про кольоротипи і у фотках. Щось не знаю чи дійсно я драматик класик.... обговоріть зі мною, якщо маєте бажання))
Modnaya.ru: Про типажи внешности з цієї статті по психології мені найбільше імпонує Драматик і Класик))
Тільки прочитала це обговорення.. Акіна, ну не можете Ви бути Софт Натуралом з такими кутами нижньощелепної кістки! І енергетика зовсім не софт натурала у Вас..
Отут я нєсогласєн, бо якраз по настрою і енергетиці там все моє-моє - дитя природи але злегка облагороджене (ну типу не чистий натурал) Хіба не совсєм спортсменка або може свого виду спорту не знайшла, бо тяжесті таргаю і ножками ходжу далеко-далеко як має бути ну коротше походи - то моє І тканини природні, шкіра\дерево, і легеньке етно то все моє-моє і скільки себе пам"ятаю - мені в тому зручно, комфортно і досить гармонійно. Не знаю як на фото, але в житті підборіддя в мене не гостре, а обличчя дійсно таке прямокутно - овальне Ну і вже після обговорення тут теж почитала трохи більше, то отих широкуватих кісток натурала у мене завалісь, хоч всі кажуть що виглядаю досить стрункою кравчині іноді дивуються коли поміряють реальні параметри але я то знаю що бедра, плечі, коліна, навіть долоні дещо витягнуті але все одно трохи прямокутні (ну і то ще залежить з якої сторони на мене дивитися бо в профіль я реально вдвіччі худіша як в анфас), тобто отой такий скруглений прямокутник че широкий еліпс натурала кажись є практично куди не глянь. І, може, то я на форумі зла і недобра, але в життю люди зачасту до мене тягнуться, я ще десь вичитала що у натуралів найширша посмішка ну то, певно, вже єресь трохи навколокібна, але все одно з мене днями муж ржав коли я сказала що треба 6-й зуб гарно зробити бо коли я сміюся то його видно А хто може, драматік чи що? Бо то вже точно не моє
Акіна, то все, що Ви описуєте, то зовсім не софт натурала. Софт натурал - це "свіжа та чуттєва леді". У нас просто прийнято, що якщо натурал - то зразу етно-бохо та природа .
Леді я теж могу по вихідних і святах Я знаю що цей сайт не авторитет для Вас, але описи тут мені подобаються бариня-крєстьянка (тобто аристократія яка живе на природі ), русалка, жіночне бохо (я таке і люблю, бо воно буває і занадто грубим і хаотичним), до "земної жіночності" і "чуттєвої леді" надіюся колись доросту, бо поки ще забагато іноді в мені "дівчини-сусідки" Ну і там Фергі, кажить, софт натурал то зовнішньо є якась схожість (хрудь у мене тільки не доросла ), і підборіддя схоже, тільки у неї з ямочкою і більш виступаюче, а форма обличчя загалом така ж як у мене
Омайгад. Я ще з кольоротипом до тями не прийшла і не все зрозуміла, аж тут нова атака) Два дні без ДП мала спокій, а тепер ще й буде мене мучити стиль і архетип. @Akina ? може поможеш? Так на око -- хто я?)
А взагалі, я подумала, нє, я таки жіночна Я підбори люблю, високі (правда стовбчики) і прикраси люблю, і сукні. Кортотше софт натурал мене влаштовує. О, @Rona мене вживу бачила, то тепер може сказати чи схожа я на фото і в житті Нє, з Кіббі то не до мене Чисто по лініях фігури і обличчя підкажу лінії одягу, крій, форми вирізів, рукавів, спідниць і т.д. а типувати нікого не буду.
Акіна, "свіжа та чуттєва леді" - це Скарлетт Йоханссон у кінематографі . п.с. А color-harmony треба закрити , бо навіть, якщо правильно визначити типаж, люди потім не дають собі раду з рекомендаціями - що з ним робити . А типаж - це і базові правила гардеробу (форма, лінії, силует, деталі, тканини, кольори), і вибір окремих елементів одягу, взуття, аксесуарів, і макіяж та зачіска.
Це був жарт, звісно, поставила смайл )). Ну закрити, то нехай не закриваються - переклади з книги Кіббі у них непогані, лиш би ілюстрації забрати ))
@Cornelia дайте інше хороше джерело, я за істину і керувалась при оприділенні себе, напр., не фотками викладеними, бо вони мені якісь геть всі однакові, хіба аж кардинально протилежні типажі різняться, а описами форм, там гарні схеми @Akina бачила наживо, дуже жіночна і мила дівчина
Так, так, от власне оті прямокутники-овали-ромби намальовані і розписані на колор хармоні мені теж дуже влучними здалися
Ну і, чесно, кажучи власне "леді" - то вже не від зовнішності залежить, а від характеру, виховання, темпераменту, умов життя... Ну тобто той же софт натурал "по жизні" може бути і водієм фури, і вчителькою, і продавцем на ринку і світською левицею... Жити і вмховуватися в різних умовах і різному оточенні. А це все накладає свій відбиток на образ і сприйняття людини (при ідентичній фізичній складовій зовнішності). Та ж Йохансон, при тих же параметрах, будучи не актрисою, а дояркою чи мулярем, виглядала би саме по відчуттях таки інакше Тобто Кіббі у якості чисто рекомендацій по тканинах і крою одягу - ок, але настрій образу то трохи інше, ну як на мене (на істину не претендую)
Я з усього цього нічого не зрозуміла )). Не ображайтеся, будь ласка, але то якесь таке дивне формулювання.. Типаж по Кіббе незмінний: скільки б вам не було років, якою б не була вага, фізична підготовка і рід занять, яким би не було виховання і т. д. ))). Rona, найкраще джерело - самі Метаморфози Кіббі)). А інтерпретації шукати на англомовних форумах. В ілюстраціях дуже помічний Пінтерест. Але так само дивіться, хто прикріплює зображення.
Та ясно що незмінний, але одна і та ж зовнішність в різному антуражі сприймається по-різному. Це я до того що Щоб бути леді недостатньо мати тільки зовнішні дані, ну тобто чисто фізичні параметри не роблять жінку леді. Леді - то якраз оте відчуття і виховання Тобто можна мати зовнішність софт натурала чи класіка, але леді не бути
Ех і, чесно кажучи, поки для мене типажі Кіббі лише все ускладнюють. Просто розглядаючи людину і без типування дуууже багато видно - і крупні чи ні риси обличчя і тіла (ясно що це впливає, наприклад на вибір розміру прикрас і принтів і т.д) і гострі чи плавні лінії переважають, і зріст, і контури тіла (залежно від того можна рекомендувати крій, фасон і форму комірів, вирізів чи тих же прикрас, наприклад)...
Акіна, таке враження, що ми говоримо на різних мовах )) "Свіжа та чуттєва леді" - це, так би мовити, "есенція" у визначенні Кіббе типажу Софт Натурал. Це не є лише зовнішні дані, а й енергетика. Такої енергетики не буде мати ні класік, ні інші типажі )). А сама теорія Кіббе, не побоюсь цього слова, - геніальна у своїй простоті. Розуміння свого типажу усе ставить на свої місця... Колись, як буде час, розкажу, якими "дебрями" я прийшла до свого ))