Відповідь: Стиль зірок -3 в неї тіло хоч виглядає +- нормально. а деколи на вулицях такої "моди" надивишся, аж тошно.. типу легінси на [___отакезну_________] задницю, обтягуючі футболки і три складки на животі.....продовжувати можна довго
Відповідь: Стиль зірок -3 Як вам Сергійко Лазарєв на Новій хвилі в Юрмалі? Дуже вона мені тут подобається
Відповідь: Стиль зірок -3 Я взагалі скажу: до чого котиться той світ: чоловіки стають як жінки, а жінки як чоловіки. Як глянеш на ті обтягаючі все чоловічі штани, то аж підтошнює. Сергійко як рагуль- все лучшее сразу...
Відповідь: Стиль зірок -3 Це "грілзи" - ювелірні прикраси для зубів (з платини, діамантів та ін.). Стало модним серед звйозд (на Мадонні то як треш взагалі) Бейонсе Ріанна і "автомат"
Відповідь: Стиль зірок -3 Йомайо! То золоті зуби знову в моді? А мої цьотки все поздавали і попереробляли на перстені Якби ж то знаття....
Відповідь: Стиль зірок -3 жесть...я виявляється в дитинстві модниця була. Любила облизувати фольгу з цукерок і засовувати в рот, на зуби натягати - типу як цьоця з золотими Жубами. Що наступним трендом буде?третю руку чи ногу причеплять?