Відповідь: Суші Я робила вечірку в японському стилі. Окрім "багааато суші", я готувала місо-суп, рисову локшину з овочами, рулетики овочеві в рисовому папері, курячі шашлички "якіторі", на десерт :кокосово-йогуртове желе, банани смажені в рисовому папері і міні-пампушки в солодкому соусі з сезамом.
Відповідь: Суші З точними рецептами є проблеми, все готувала з голови і по ситуації. Місо суп це класичний місо суп з додаванням грибів шиітакі, локшини соба, курячого філе і сиру тофу. Локшина з овочам: Локшину рисову залила кип'ятком, накрила посуду з локшиною покришкою і відклала. Кусочок приблизно 2 см імбиру потерла на терку, пару зубчиків часнику порізала мілко, цибуля порей(біла частина) порізала півкружальцями, морква соломкою, перець солодкий соломкою , цукіні соломкою. Тепер швидко обсмажуємо все, в глибокій пательні на олії обсмажила часник, імбир, поті додала моркву, пізніше, перець, порей, цукіні, додала соєвий соус,мірін і в кінці відціджену локшину, довести до смаку по солі-все. Шашлички курячі - куряче філе порізала на кусочки, замаринувала в маринаді(соєвий соус, мірін,цукор, саке, тертий імбир, олія). Замариновану курятину нанизала на шпажки, обсмажила на сковорідці гриль. Рулетики з овочами в рисовому папері - з овочів були солодкий перець, огірок свіжий, капуста пекінська,гриби шиітакі,морква,креветка перець чілі. Все крім креветок, ріжеться тоненько, загортається в рисовий папір(попередньо змочений в теплій воді) до рулетиків я мала купований соус для таких рулетиків. Желе це кокосове молоко(1 банка) довела до кипіння додала желатин швидко розчинний(1 пачка 25 грам)+100 грам цукру, остудити до кімнатної температурі і додати любий мультифруктовий йогурт( я брала актімельки мультифруктові), добре розмішати і залити в невеликі формочки. При подачі желе виймала з формочок і посипала підсмаженими мигдальними пелюстками. Банани в рисовому папері- на попередньо змочений рисовий папір викласти куски банана( приблизно 10см)і 0.5 чай. ложки меду, загорнути в рулетик і обсмажити на олії з двох боків до рум'яного кольору. Пампушки-я пошукаю рецепт.
Відповідь: Суші Ми сушімани ) їмо іх часто , я чоловік і найменша доця, вона іх як бачить аж труситься. Часом собі просто двоє з нею йдемо на суші. Сама ще не готувала , може колись дозрію до того.
Відповідь: Суші Дівчата, як приготувати суші без рису? ну чи взагалі буде смачно? Наразі купила тільки норі( ну і є в домі філадельфія, лосось)ніколи не робила вдома суші, простіше було замовити, тому прошу помогти з покроковим описом цього процесу.що щє потрібно купити?
Відповідь: Суші проблема з рисом для суші чи в хаті нема рису взагалі? я останній раз робила рисову мішанку)) половина рис для суші, половина звичайний круглий рис. варила все разом і дала заправку. на смак не повпливало ні грама. ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- мої варіанти: перець солодкий, огірок, морська капуста, крабові палички. а, і майонез.мусить бути, без нього смак не такий...
Відповідь: Суші соєвий соус, оцет рисовий(я беру яблучний), васабі в пасті(для змащення рису), якщо любите гостре, то можна ще васабі для додавання в соус, імбир маринований. палочки і килимок ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ---------- майонез в суші???ніколи не пробувала.... а чому? не впевнена, що без рису це буде суші. ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- я взагалі беру звичайний рис нічим не гірше
Відповідь: Суші тому що зараз не споживаю рис. я також ніколи не іла без рису( от тільки зараз спробувала роли з морс.волорослей загорнуті в окуня. Але страшно хочу сушиків...соус , імбирь теж маю...а є ще тофу.Ну що дати в серединку я придумаю, прошу поради як зробити щоб воно трималось купки, тальки норі і начинка
Відповідь: Суші майже у всіх класичних рецептах йде майонез, але той їхній, забугорний. Але нам і провансаль смакує нормально)))
Відповідь: Суші суші і майонез? я бачила щось таке в меню, але в житті не брала з майонезом, та й нащо? Може, якщо так любите майонез, то вам на смак не то, а як на мене то суші без майонезу саме то! А от без рису... Хм.. ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ---------- ми певно з вами якісь різні рецепти маємо, бо я такого не бачила!
Відповідь: Суші по ходу так само як з рисом, тільки замість нього побільше начинки http://www.povarenok.ru/recipes/show/63681/ http://slimness.com.ua/content/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5-%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BB%D1%8B-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82
Відповідь: Суші зараз не пригадаю де саме, але бачила такий рецепт. я не фанат майонезу, купую його тільки для сушиків))) пробувала робити і без, але щось воно не таке. коліжанка теж так експериментувала і висновок той же. але то таке, я нікого не переконую, кожному своє)
Відповідь: Суші змастити половинку листа норі сиром філадельфія, викласти огірок, авокадо, лосось, чи вугор, чи креветку і скрутити. має триматись. або зроби темакі-суші - вони теж без рису бувають: http://cookorama.net/uk/tag/темакі-суші або хенд-роли/
Відповідь: Суші Бррррр... Я ніколи не замовляє суші з майонезом і, тим більше, не додаю його вдома. Колись купила саме японський майонез, то його ми таки доїли. Побільше філадельфії і ніякого майонезу не треба
Відповідь: Суші Дівчата, а де ви купуєте вугор. Колись раніше вже більше року назад купляла в Сільпо - зараз не бачу. А вже захотілося, а то все з лососем...хочу іншого.