Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки в універмазі Львів поверхом вище від тканинного відділу є магазинчик з квіточками та різними декоративними штуками, я там недавно купувала дитині на повязочку схожі квіточки, тільки голубі. Вибір там був широкий
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки мені за останні кілька тижнів вдалося створити таку підбірку "наплела" різної красоти настроєвої...своїм дівчаткам і на подарункину дужжжже мені той процес подобається....
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки Свято наближається: ялинкові ішрашки з лампочок (ідея з нету) процес:
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки класна ідея, спробую такі зробити на ялиночку, з старшими дітками теж можна побавитись. пи.си. заготувала трохи шишок, спробую віночок новорічний взимку зробити.
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки А це мої ялиночки. Колись зробила таких дуже багато на подарунки. А цього року спробувала зв'язати такий чохол на горнятко. Ніби й не дуже потрібна річ, але теж можна комусь подарувати, або використовувати такі горнятка на фотосесії. Декор можна робити різноманітний. Тут сніжинки і обв'язаний гудзичок.
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки Хочу в школі в останні два тижні провести конкурс серед дітей: "Парад новорічних ялинок", виготовлених власними руками. Бачу, що є мооооооре ідей, які можна легко втілити в життя. мені сподобалась така шишка, тільки я б зробила двосторонньою, щоб була об'ємнішою.
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки Дуже просто для домашнього святкування: Sent from my iPhone using Tapatalk
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки Коробочка для подарунків на новорічно-різдвяну тему Шаблон
Відповідь: Святкові прикраси: фото та відеоуроки Цього року овечка буде однією з святкових прикрас Ось тут є МК по в'язанню овечки крючком.http://kryuchek.ru/ovechka-kryuchkom-simvol-2015-goda/