Відповідь: Танцюють усі мене теж, вона завжди вражала своєю поведінкою, але танцювала гарно, а цього разу - так нече відразу ж розівчилась я теж так думаю, він дуже сильно підняв свою майстерність, дивлюсь з захопленням, оскільки пам"ятаю його ще з минулого року
Відповідь: Танцюють усі Дуже підняв, він трудяга, і ше він простий, щирий, і так бідненький переживає коли говорять хто пройшов, хочу щоб він виграв. І мене Марта розчарувала.Шкода Олену, як танцівниця була сильна.
Відповідь: Танцюють усі мдо чоловік казав, що бачив мого Миколая, і той питав чи не хочу я в фан-зону Танців.. ні, не хочу шо за танцівники залишились?? хай переможе Сашко, він справді народний танцівник: десь самоучка, десь нє, але наскільки людина багато працює, як викладається!! від Нікіти з Женьою я в шоці - ні розтяжки, ні нічого.. абсолютно. люди погрузли у своїх стилях і все - не мають сили далі рости( про дівчат взагалі неприємно говорити.. Марта - бичка, цим все сказано Анжелу тягнуть-тягнуть, витягнути не можуть - важка вона і "грузна", вона в танцях не літає, а перевалюється мішком з картоплею Аня -нічого особливого, а її передостаннє соло під якусь російську попсню
Відповідь: Танцюють усі Дуже шкода Олени..... Марта мала піти, однозначно, і так далеко вже зайшла, вчора взагалі жах був суцільний-незграбно танцювала, фє. Олена просто супер! Нікіта теж би мав піти. В нього є свої пріколи в танцях, але не більше. Думаю шанси на перемогу мають Аня або Саша.
Відповідь: Танцюють усі казала моя мама, що як виграє Марта, то вона той канал взагалі перестане дивитись (це після вчорашніх незграбних виступів)
Відповідь: Танцюють усі і я так вважаю танцівник повинен бути різнобічним, і виконувати поставлені перед ним завдання на 100% і викладатись так само.
Відповідь: Танцюють усі О, нехай вас почує Україна , бо Сашко це бомба і мегапозитивний хлопець , а який танцівник і тут я з вами згідна , таке враження , що Циско на ній схиблений, і переконана, що за усі рази котрі вона залишалася має дякувати лише йому , а скільки класних дівчат через неї поперли, ну скажіть ну хіба в ній щось є? Я навіть думаю, що може Олена пішла, щоб у Анджели було менше достойних суперників. 100 % з вами згідна
Відповідь: Танцюють усі передивилас передачу.. цегляний колір Лілі не личить, Тетяні не личить бути пуделем, а операторська група - група сумасшедших, камерою так крутять, що танцю не видно, фу на них з огляду на те, шо нам показуют: - вальс Марти бички і Тоні - буе, а це ж 8-ка найкращих танцівників України!! - твіст мішка Анжели і мілашкі Микити - не зле так, симпатично, але думаю, що більшу половину їх поставновки ми з мужою запросто відтворимо на прийдешньому корпоративі - контемп Олени і Жені також не сподобався, ні мені казки, ні їм парності. таке враження, що та гойдалка тільки їм заважала - рок-н-рол Сашка та Ані дуже мені сподобався; і по-моєму це перший танець, де герої відтворюють не людські стосунки, а котячі - сподобалась постановка контемпу Марти бички і Тоні. проте склалось враження, що часу, який їм виділили на підготовку, було катастрофічно мало.. "Тоні впав у біду, мов курка до сьорбанки" - дуже сподобалась постановка Оксани Задорожньої, сподобався і мішок Анжела, а Нікіта.. - по-моєму почуття відчаю, внутрішньої боротьби, запалу йому не знайомі. і хоч ти Микитко - милий хлопчик, в якого я колись закохалась, мудра Тетяна Михайлівна всередині мене прощається з тобою решту парних танців канал СТБ не виклав соло спообалось лише Анжели, все решта
Відповідь: Танцюють усі Думаю, що найкраще було би лишити в суперфіналі Аню, Анжелу, Сашу та Женю. З дівчатами так і вийде, упевнена, що журі Марту не лишать, а от з хлопцями.....шкода і Женю і Сашу. На мою думку Нікіта не дотягує на суперфінал. Класнючий був останній спільний танець і пара з Канади дуже вразила танцем!
Відповідь: Танцюють усі Я сподіваюся , що Сашка відправили у номінацію чи як то сказати "посідєть" так для інтриги і все-таки він залишиться і навіть переможе. А от з дівчатами, то я згідна навіть аби Марта увійшла в фінал(звісно вона не виграє), але тільки щоб не Анджела була у фіналі
Відповідь: Танцюють усі Ой, а я думала, що з двох номінантів журі вирішуе, але добре, що Марта пішла. (якось підозріло залишаються у шоу фаворити членів журі, хм...)
Відповідь: Танцюють усі я в шоці, чого Нікіту залишили??????????????? не можу сказати, що він "фе", але як на мене Саша і Женя набагатоооооо сильніші! То капець!!!!!!!!! З дівчат справедливо!!!! хоча, щодо Анжели не дуже впевнена...
Відповідь: Танцюють усі О , а я вже думала , що то я одна такий параноїк, ото на всі 100% впевнена , що Анджелу тягнули до фіналу, і як то так в України швидко смаки змінюються , 5-ть разів вони її не дооцінювали, а тут на тобі і вона у фіналі. Ну таке я ще переживу, але її виграш ніколи бо він неординарний, такого не було за два попередні сезони, а ще фішка у тому як і він сам сказав, він не має хореографічної освіти ,але куди дійшов Дівчата як гадаєте хто стане переможцем? Я сподіваюся і дуже хочу аби переміг Сашко
Відповідь: Танцюють усі І я так хочу його перемоги. Тепер вже іншої кандидатури не бачу. А на рахунок Нікіти, то що там не говоріть, а на фінал він не тягне. Так харизма є, старання, ріст, але для фіналу він все-таки заслабкий.
Відповідь: Танцюють усі та нікіта неординарний,але ж самі судді говорили тре бути універсальним до всіх стилів, чого не можу сказати про нікіту. Зверніть увагу всі його сольніки, крім поставлних хореографами,в одному стилі. Якось дійсно підозріло,навіть дуже... Я не чула практично,щоб його критикували,як це так???і він завжди дуже спокійний,коли вибирають хто бореться за життя. Були НАБАГАТО сильніші за нього,на мою думку він давно мав вилетіти, Женю шкода! Він не мав вилетіти!( де справедливість! Еххх, чому у нас все купляється? А за Анжелу теж погоджуюсь!
Відповідь: Танцюють усі Ой. Це як?)))) Пережили ж всі минулого року виграш Наталі. Вона схоже взагалі нічиєю фавориткою (з глядачів) не була. А що за негатив до Анжели? Чому? Я не бачу чим вона гірша за решту. Той самий рівень. Хоча ні - Марти рівень нижче - вона гарно робить трюки, але не стабільно танцює - то добре, то збивається. Три роки стукати в одні двері, Анжела мені щонайменше з-за того імпонує. Трудяжка, цілеспрямована. ТОму і судді оцінили - тут якраз все зрозуміло навідміну від минулого року де переможиця була просто подругою режисера. Але цього року я нікого особливо не виділяю. Щось не бачу такої харизми там. Можливо якби Юля залишилась - то за неї б голосувала.