ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 19 Липень 2007.

1. Текіла

Текіла Well-Known Member

Відповідь: ТатУ на дівочому тілі, за чи проти?

Написала в ПП :)

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

У Львові є дуже класний майстер, до нього з інших міст України приїжають, черги велики, але воно того вартує. Дійсно талановитий, зробить вам шедевр :) Чоловік рік тому робив в нього татуювання на півспини - супер, всі в захваті, як бачать, тонка робота...
    А того майстра, що мені робив татуювання, нажаль вже нема.....

3. Музик

Музик Мартуська

коментар щодо символіки: знайома одна на плечі ієрогліф зробила. симпатичний такий. АЛЕ. але він мав означати щастя чи удачу чи щось в тому роді... а майстер рисочку не туди провів. і має дівчинка на все життя на собі "діарею"...:girl_devil:

4. Текіла

Текіла Well-Known Member

це все можна виправити...непотрібну рисочку прибрати..а потрібну домалювати..але що то за майстер...

5. Rona

Rona Мама-йожик

згодна, що з символікою треба обережно... тому мабуть не наважусь зробити малюнок якоїсь руни... піди взнай, що воно означає... так само зі свастикою, вони різні: є лівозакручена, а є правозакручена - одна з них жіноча (спрямована на захист), а 2-га чоловіча (активна позиція), жінці не можна робити чоловічу, а чоловікові жіночу... мені колєга історик пояснював як розпізнати яка свастика ліва, яка права, але там чорт голову зломить, я так і не запам"ятала толком

6. Viktorina

Viktorina New Member

Я якось над тим не задумувалася, а прочитавши дописи зробила для себе висновок, що ні "тату" , ні" пірсингів" ніколи не робила і не буду вже, Якось мене влаштовувало власне природне тіло ,крім ,що проколола вуха.
    Правда, якщо оригінальне "тату" на красивому тілі це не погано, якби ще воно з часом пропадало не залишаючи слідів на тілі...:girl_wink::girl_crazy::girl_cray:

7. Rona

Rona Мама-йожик

а які вам подобаються татуювання? великі чи малесенькі? монохромні чи кольорові? в якій стилістиці?
    особисто я люблю на жінці щось дуже ніжне і жіночне (перепрошую за тавтологію), невелике, щоб то було як "родзинка"

8. romawka

romawka Member

а я дуже хочу маленького ангелочка або фею на низу ноги!!!!!!!

9. Rona

Rona Мама-йожик

а ще маю знимки файних метеликів, ось:

мої коліжанки (рідні сестри) дуже давно собі зробили татушки (одна на руці, 2-га на нозі), тепер хочуть зводити, бо на видному місці... то я вирішила робити так, щоб ніхто не видів (хіба коханий і я) :girl_haha:

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Мені подобається....але на собі я цього не зроблю :)

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

Мені теж подобається, особливо коли вона невеличка і не сильно кидається в очі. А ще щоб вона мала добре значення, що не мало важливо. Я б зробила собі із задоволенням, але мій чоловік категорично проти цього :girl_mad:

12. Svitlanka

Розкажіть, що за місце ;)
    Я собі зробила на лопатці ( чи як правильно українською?) Діаметром десь 8-10 см, хотіла меншу, але ну дуже сподобався малюнок , отже наважилась на досить велик тату...
    А подобаються мені чорно-білі, з тінями, об'ємні. Символіка теж подобається.

13. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

в мене на плечі теж є тату- пантера, не надто велика. чоловікові подобається:rolleyes:

14. Rona

Rona Мама-йожик

на попереку, але дуже низько, так що навіть в бедровках видно не буде; і внутрішня сторона бедра, теж низько

дівчата, викладайте знимки своїх татушок, похваліться, цікаво ж :)

Останнє редагування: 8 Квітень 2010
  15. Svitlanka

Я спочатку дочекаюсь завершення ГВ, потім підкоректую тату, а тоді вже можна буде похвалитись ;)

16. Туфелька

але ж ми не в минулому столітті живемо, медицина не стоїть на місці, тепер тату можна без проблем видалити лазером, так, це болісна процедура, але ж і наколювати не безболісно- можна потерпіти. пройшли ті часи, коли тату просто зтинали з шаром шкіри; тим більше що зараз стільки молоді з татушками, що до цього часу як ми будемо бабцями, нас таких "сучасних бабусь" вже буде багато і це не виглядатиме дико:girl_cool:

---------- Додано в 06:03 ---------- Попередній допис був написаний в 05:56 ----------

це задоволення не з дешевих, думаю тут автор помилився, бо низший середній клас не зможе собі дозволити (по грошах) зробити сучасне тату.

17. Rona

Rona Мама-йожик

то навіть слабо сказано, мені треба третину зарплати віддати )))

мені, чесно кажучи, вже смішно, коли аргументують відмову від татуювання старістю... ще жодної бабці не виділа в міні-бікіні на пляжі, і не думаю, що якась ходить гола перед внуками і страшить їх своїми обвислими складками...
    я свою бабцю голою не бачила, наприклад

згідна тільки в тому, що у всьому треба мати міру і здоровий глузд

18. Svitlanka

Чоловік минулого року заплатив 500 у.е.
    А моя корекція тату коштувала б 50 у.е. - це тільки корекція... Нда, категорія нижче середнього класу...;)

19. Rona

Rona Мама-йожик

мабуть мали на увазі "самопальні" татушки, які роблять самоучки невідомо чим і невідомо як за пляшку оковитої... я б такому "майстру" своє тіло не довірила в жодному разі, бо то не жарти

20. Туфелька

хіба це ужасно? це сучасно! мені подобається:girl_flirt:, по моєму дуже навіть мило...