Тимчасово +15, або вагітність і вага

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ірена, 28 Серпень 2009.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Тимчасово +15, або вагітність і вага

2. Asal

Asal New Member

так і зробила, у свекрухи на 2 кг менше :girl_in_dreams:
    цікаво які ваги правильніші електронні чи механічні ? (в мене електронні)
    різниця в 2 кг досить суттєва

3. allja

allja Well-Known Member

В мене також так було, але коли зважили на таких старих вагах - де стаєте і там гирьки є (не знаю як правильно називаються), то вага була така як на електронній вазі...То я собі так думаю, що на електронній правильніше:)

4. Maksli

Maksli Well-Known Member

А в мене коли я важусь в дома і в ЖК різниця в вазі близько 1-1.5 кг, в ЖК - більше звичайно.Чому так? Думаю що в ЖК додається ще вага одягу і взуття, бо в дома важусь лише в піжамі! а важимо ми вже 67.2 кг., тобто + 4кг! Наразі я задоволена :girl_dance:

5. Asal

Asal New Member

6. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

26 тижнів і вже плюс 13 кг, певно до кінця вагітності буду мати всі 20, як і передбачалось:) Але я не роблю з того проблему, бо давно хотіла трохи поправитися, щоб не виглядати худорлявим підлітком. До вагітності при зрості 170 см мала 50-54 кг, а зараз так конкретно округлилася, що навіть стала собі подобатися:girl_haha:

7. Мія

Мія Well-Known Member

Ну що за вагітність набрала я 13.7 з яких 7 кг вже скинула :)

8. Karrizo

Karrizo New Member

А в нас вже +10 і апетит звірський: Girl_crazy: Ще так до +8 було не дуже замітно, а останні кг вже пішли в лице (пампулі як у хомяка), руки. Не хочеться на слоника перетворюватись, але й від холодильника відірватись важко, коли сиджу вдома.

9. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

За 30 тижнів маємо +10 кг, частина з яких залишилася на попі і грудях (і там, і там + 8 см). Але, з іншого боку, моя Г казала, що я набираю ідеально, бо до вагітності була худою. Ну і я задоволена, що трішки округлилася в певних місцях, особливо на обличчі, бо до того тільки скули стирчали, а тепер є хоч якісь щічки:girl_flirt:

10. silvia

silvia Well-Known Member

а я за вагітність набрала 11 кг, і зараз важу менше ніж до вагітності на 1,5 кг......дивина та й годі)))

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

за вагітність + 15, зараз лишилося ще +4, але до вагітності я поправилася від своєї нормальної ваги на +4, тому ще 8 треба скинути. ще такого завдання переді мною ніколи не стояло...

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

А з моїх +20 залишилось всього +3, які могли би і на зовсім залишитись, якби не були зосереджені в бедрах

13. Asal

Asal New Member

щось мій мужчинка останнім часом все голодніший і голодніший))))))) апетит в мене такий прокинувся що ого-ого:girl_impossible:
    раніше він стукав коли я починала їсти, а тепер так буянить коли голодний, що хочу я не хочу, а поїсти мушу.... вже навіть страшно на вагу ставати:scratch_one-s_head:

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

Та сама біда.
    і при чому підміна продуктів( картопля на яблука, наприклад) не проходить вже...

Правда я ніколи це не повязувала з тим як малюк товчеться, а може в мене і не зв’язано ніяк....

В мене найбільше тарабанить коли я за кермом :connie_pull-pigtail

15. innamorata

innamorata Well-Known Member

Мене в консультації в понеділок лікарка важила, то вже є +17, пра її вага якось завжди найбільше показує :), порівняно з усіма іншими. Саме цікаве - по собі взагалі не бачу. То що набрала в 1-2 триместрі то й лишилося. де ті +3 ще взялося , поняття не маю. Але мені якось таааак на то плювати :girl_crazy::girl_crazy:

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я бачу по собі + 2-3 кг на ногах і бедрах - бо стегнові кісти розійшлись, ну і груди відчутно збільшились (опять :girl_in_dreams:)

А так з мужом говорили - якщо забрати животик - то вот вона я майже така як і була...
    Будем бачити що буде після пологів через місяць)

17. Asal

Asal New Member

в мене +13, +14, але я по собі бачу, хоча всі рідні кажуть, що набагато краще виглядаю ніж при першій вагітності, не отікаю взагалі (тьфу-тьфу)

18. rusyava

rusyava New Member

а в мене + 12-13! Думала буде гірше, але останній місяць апетиту майже нема

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в мене така ситуація була при першій вагітності. Загалом тоді було набрано 22 кг, а я зрозуміти не могла де ж вони осіли, мені здавалось що я зовсім не велика, не груба і взагалі все супер.
    Після пологів, вопрєкі всім завірянням що воно злетить в мить, нічого не злетіло, а поступово зійшло через 2 роки, і то вспомню - взрогну чого це мені вартувало.

Зараз, зранку зважилась +8 кг ( кінець 32 тижня) І то мені здається що я бегемот яких ще свііт не бачив, мені не подобається те що я бачу у відображенні дзеркала, а ще я вже знаю як важко будуть ті зайві кг скидатись, тому реально я не топчу все підряд, а дуже так обережна з їжею... я не морю себе голодом, але харчування наближене до здорового, без надмірного поїдання хлібо булочних та кондитерських виробів.

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

по тілу якщо і є лишніх, то лиш пару кг, решта - животик, ну і груди в мене на 5 з половиною розмірів пішли :xaxa::xaxa: от де моя вага. Бо навіть набряків нема :)