Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Fran4eska, 11 Лютий 2009.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Можна брати і кукурудзяну, тільки я б радила брати рафіновану, бо вона без запаху. Нерафінована буде віддавати в тісті.
    Тісто, якщо в морозилку тоді постоїть до місяця часу. Я б довше не тримала. Не любитель я довгоморозячихся речей. А якщо в холодильнику, то не більше двох діб. Далі тісто починає киснути.

    Відео? Пошукаю інше.
     
  2. Zuzulka

    Zuzulka Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    відео в мене грало класно) Спекла за Марусі-маминим рецептом.. смакота) Дякую
     
  3. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    пізно я це прочитала... тісто місила в середу ввечері, а пекти збиралась завтра. То вже не можна врятувати те тісто, якщо на ніч поставити його в морозилку?
     
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Не треба. Нехай вже буде в холодильнику. Думаю, що буде ще ОК.
     
  5. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Піца вийшла класна) так що, дякую за рецепт))
    Одну піцу робила з шпинатом і моцареллою, а іншу - з грибами, курячим філе і сиром :nyam2:
     
  6. hrystusja

    hrystusja Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Напишу свій рецепт тіста для піци яке нам засмакувало найбільше.
    Отже
    20-25 гр пресованих дріжджів
    пів шкл теплого молока
    0,5 ч. л цукру
    0,25 солі
    1,5-2 шкл муки
    прованські трави до смаку.
    я ще додавала кілька капель оливкової олії.
    Дріжджі розчиняєму з цукром та теплим молоком. Тоді сіль. Відразу додаєм муку поступово і прованські трави в кінці. Тісто дуже ароматне виходить.
    Ставимо в тепле місце і готуємо начинку. Поки зготуєвалась начинка (близько 30 хв) тісто готове. Розкачуємо і далі по улюбленому рецепту.
    Виходить в міру хрустке і дуже смачне.
     
  7. Maksli

    Maksli Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Хотіла похвалитися своїм рецептом тіста для піцци, яким користуюсь, а виявилось що то такий самісінький, як у Марусі-мами! :girl_yes:
    Я ще часом трохи додаю житньої муки до тіста, десь 1/3 від усієї кількості муки, то така нямка виходить :nyam2:
     
  8. BlackSheep

    BlackSheep Active Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    та сама ситуація,тільки виявилось в мому рецепті в дварази більше муки і води н.а 10 г сухих дріждів.тре спробувати ще пропорціі від Мамусі -Марусі )
    тісто дійсно дужу суперове і гарно зберігаеться в холодильнику
     
  9. Akseniya

    Akseniya Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Тепер печу по цьому рецепту:
    для теста
    сухие дрожжи - 1 чайная ложка,
    мука - 1,5-2 стакана,
    теплая вода (~36°C) - 3/4 стакана,
    сахар - 1 чайная ложка,
    соль - 1/2 чайной ложки,
    оливковое масло - 2-3 столовых ложки.
    Приготовить дрожжевое тесто.
    В миске соединить: теплую воду, сахар и сухие дрожжи. Все хорошо размешать и оставить на ~10-15 минут (за это время смесь должна немного вспениться - это значит, что дрожжи работают).
    В дрожжевую смесь добавить соль и примерно половину нормы просеянной муки (по-желанию, муку можно смешать с солью).
    Муку размешать с дрожжевой смесью при помощи деревянной ложки, затем влить оливковое масло и еще раз хорошо перемешать.Постепенно добавить оставшуюся просеянную муку и замесить мягкое, эластичное, некрутое тесто.Тесто положить в чистую миску, смазать поверхность небольшим количеством оливкового масла, накрыть чистым полотенцем или салфеткой и убрать в теплое место примерно на 1 час, чтобы тесто подошло.
    Подошедшее тесто обмять, снова уложить в миску и оставить еще примерно на 30 минут.
    Вибайте за мову, бо малеча відпихає від компа.
    Дуже смачне тісто.Рекомендую.Рецепт подібний до Марусі-мами, інші пропорції.:girl_crazy::girl_crazy:
     
  10. Ravlyk

    Ravlyk Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Знайшла такий рецепт, сьогодні буду пробувати:
    http://www.youtube.com/watch?v=83vFvz-hH6o
     
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Итальянский повар распробовал белорусскую пиццу
     
  12. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Піцца на швидку руку
    25 гр.дріжджів
    200 мл. води теплої(t-35-40)
    2ст.л.соняшної олії(бажано оливкової)
    1 яйце
    1 ч.л.цукру
    1/2 ч.л.солі
    борошна скільки забере,тісто має бути не забитим,трішки мягшим,ніж на вареники! розкачую тісто на велику форму 36*26 см,змащую форму олією і викладаю,розрівнюючи по краям,лишні краї ховаю в середину тіста,що в свою чергу робить бортики,даю трошки підійти тісту,10-15хв.Змащую тісто кетчупом і майонезом,викладаю начинку...готове тісто виростає приблизно на 1-1,5см.Пекти 40-45 хв.при t=160-180.
    Мій секрет:якщо я готую піццу,то сир я натираю коли піцца печеться вже 30хв.,просто іноді плавлений сир може підсмажитись занадто і набути темно-коричневого кольору.
     
  13. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Дівчата , а хтось робить піццу з житньої муки? Хочу спробувати, але не знаю, чи робити за такою ж схемою, як і звичну ( роблю за рецептом Марусі-мами)
     
  14. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    А чому ні? думаю, що смак буде зовсм іншим, як і хліб, темніший і кисліший.
    Я теж тепер постійно роблю піццу лише за рецептом Марусі-мами, ми її обожнюємо, дуже смачне тісто.
     
  15. Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Класична піца печеться при масимальній температурі максимум 15 хв.
    А про запікання майонезу краще промовчу.
    Те, що Ви описали, це відкритий пиріг.
     
  16. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Плавлений?
    для чого 45 хвилин пекти, то якась помилка, за цей час ціла курка спечеться не те що пиріг..
     
  17. Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Себто згоріти? Для чого стільки слів :) ?
    45 хв. в духовці запікати майонез з плавленим сиром - питань більше не маю.
     
  18. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Я колись також змазувала корж кетчупом, але як пригадаю той смак, то не до порівняння зі справжнім соусом. Тим більше, що кетчуп як і майонез є готовим продуктом і його не потрібно запікати, бо втрачає свої смакові властивості.
    А якщо немає з чого зробити соус, немає сиру твердого, сорі, але для чого тоді пекти піццу? Хоча впринципі це і не піцца, а просто справді пиріг.
    Свою піццу печу ~15 хв (сир додаю наприкінці, бо не люблю запечений)
     
  19. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    киньтесь в мене рецептом того соусу, будь ласочка :)
     
  20. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Тісто для піци!! в когось є хороший рецепт???

    Просю:
    Зараз буду його робити.