Торти: переписи, поради, питання

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

  1. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    З цього місця детальніше, будь ласка:)
     
  2. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    Все дуже просто, окремо збила домашній сир з цукровою пудрою( сиру було 700гр), вершки жирні (300мл) також збила (але акуратно щоб не перебити), і окремо літру малини в блендері збила на пюре додала 30 гр попередньо розчинених в 0,5ск води желатин, до сиру спочатку додала збиті вершки, потім пюре з малини і желатину, все вимішала і вилила цю масу на бісквітний корж, і поставила застигати.
     
  3. poetka

    poetka Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    Торт "Корзина фруктів" Маково-горіховий варений сирник.
    [​IMG]
     
  4. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    А фрукти справжні?
     
  5. poetka

    poetka Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    Фрукти справжні,залиті желе...
    :girl_spruce_up:

    ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

    Коржі:
    4 прямокутних коржа 35х20см
    3скл. муки
    1пачка маргарину(250гр або масла)
    3 яйця
    1скл. цукру
    1ч.л соди+0,5ч.лимонного соку(або оцту)
    Замісити тісто, зразу розділити на 4 частини коржі розкачати, викласти на пергамент обрізати рівненько по краях і спекти при температурі 180гр до золотистого кольору, печуться дуже швидко то далеко від духовки не відходить. Знімаємо разом з папером і печемо другий корж.
    Сиркова маса:
    1,5кг домашнього жирного сиру
    4 жовтки
    150 гр масла
    1,5скл. цукру
    Цедра і сік з 1 великого лимона
    2 ст.л манки
    1 пакет ванільного цукру.
    50гр молока + 1ч.л крохмалю
    За бажанням дрібний промитий і перебраний ізюм 150гр
    Сир двічі перемолоти на м’ясорубці, перекласти в каструлю,додати масло,цукор, жовтки, цедру і сік з лимона, ванільний цукор поставити на вогонь і варити постійно помішуючи до закипання маси, після цього даємо манку ще варимо 5хв, далі окремо в склянці розмішуємо молоко і крохмаль, виливаємо це до нашої маси, доводимо до кипіння і відставляємо. Цією масою зразу перемащуємо коржі. Перемащені коржі на 4-5год залишаємо при кімнатній температурі, а далі кладемо на холод до застигання, готовий сирник можна покрити шоколадною глазур’ю.
    Якщо будете давати ізюм то додаєте його на етапі манки
     
  6. KotMarta

    KotMarta New Member

    Відповідь: Торти

    А коли додавати мак і горіхи і скільки?
     
  7. poetka

    poetka Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    А,це я вам дала рецепт оригінал:
    Оскільки я люблю імпровізувати ,то розділила тісто на дві частини...в одну додавала мак в іншу горіхи і пекла два коржі,потім кожний розрізала впоперек...і все.Маку на око сипала,десь пів склянки,так само і горіхів потовчених.....(не смажених)

    ---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

    П.С. тільки мак не запарюйте(тісто буде липке) мак сипте сухий.

    ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

    І я чомусь люблю більше пекарський порошок, а не соду.....:girl_tender:
     
  8. KotMarta

    KotMarta New Member

    Відповідь: Торти

    Я теж добавляю пекарський порошок:girl_smile:
     
  9. Nespljushka

    Nespljushka Active Member

    Відповідь: Знимки смаколиків

    Моя перша "п'яна вишня"
    [​IMG]
    фірмовий сирний моєї сестри - смакота:girl_tender:
    [​IMG]
     
  10. Dzvinkalviv

    Dzvinkalviv New Member

    Відповідь: Торти

    тепер користуюся виключно содою. Порошок до печева дуже часто трапляється не якісний, а з содою проблем нема.
     
  11. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    Дівчатка, підкажіть, чи можна в магазині на Шептицьких знайти підставку для тортика типу таку:
    [​IMG]
    Чи може де інде можна купити/замовити. Якщо тут не можна, то в ПП напишіть будь-ласка хто знає. Дякую :)
     
  12. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Торти

    Я давала вже два варіанти вареного сирника тут на форумі. :girl_wink:
     
  13. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    Спасайте! замовила торт з мастики, а чоловік не знав поставив в холодильник! він постояв там 2 години і став вологий! що тепер зробити, щоб він протримався до ранку і не потік?
     
  14. bob

    bob New Member

    Відповідь: Торти

    а я тільки і тримаю в холодильнику і не тече.А який крем давали під мастику??
     
    Останнє редагування модератором: 28 Липень 2011
  15. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    я читала колись що не можна в холодильнику тримати, тому і розпанікувалась. Думаю що він став вологий від різкого перепаду температури, бо на вулиці було ще жарко... до ранку тортик протримався, але все рівно якщо доторкатись то липкий....
     
  16. bob

    bob New Member

    Відповідь: Торти

    він напевно змочений був водою і тоді він буде блискучий та липкий (аби смачний був), веселої забави
     
  17. Dzvinkalviv

    Dzvinkalviv New Member

    Відповідь: Торти

    те, що липкий -то не страшно, основне, щоб мастіка не попливла. дайте більшу температуру в холодильнику і поставте збоку сіль- вона добре вбирає вологу.
     
  18. vernata

    vernata New Member

    Відповідь: Торти

    Просто фантастичний торт!
     
  19. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: Торти

    А долари справжні?
     
  20. KotMarta

    KotMarta New Member

    Відповідь: Торти

    Ні, це фотодрук на вафельному папері